JimBeam написа:Не съм никакъв роднина на Суарес а съдя по това каква е практиката на един добър играч да отиде в един от изброените грандове. Вие като не искате да прогледнете, че е въпрос на време да го продадете дали това лято или другото си е ваш проблем, ама е по-добре да свиквате с тази мисъл, защото евентуално след два месеца ще ви е много тежко да го приемете. Йозил не искаше да напуска, но каквото решат шефовете това е и това трябва да ви е сигнална лампичка и за Суарес с тази разлика, че той иска един ден да играе в Испания и го е казвал това не един път и то преди две години още. "Суарес: Мечтая да играя в Испания" - „Надявам се в бъдеще да играя в Испания. Мисля, че Примера дивисион, заедно с английското и италианското първенство са най-добрите в света“, заяви Суарес пред вестник „Марка“. „Всеки един играч мечтае да играе там“, каза още нападателят.Alonso_Massa написа:Дейли Мейл ли е сериозния източник?
Не говорим кое е достоверен източник и кое не е, защото такава няма освен ако не излизат подобни новини по официалните сайтове на отборите, а знаем че в тях пишат само когато всичко е вече официално. Тук водим дискусия по слуховете както вие го правите за играчи, които идват при вас или викаш, че тези за които се пише че ще идват са достоверни източници, а когато се налага да продавате такъв играч няма нито една медия като достоверна?Смешно е и наивно просто да разсъждавате по този начин, ама вие си знаете.
Питам те ти ЛИЧНО ЧУ ли да го казва. Не през 5 журналиста и то испански? И аз така си помислих. Фалкао що не отиде в някой от тея отбори? А Кавани? Като те поиска реал или барселона 80% се надупват веднага но не всички.