Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот wolf » 22 юни 2014 21:10

JimBeam написа:Не съм никакъв роднина на Суарес а съдя по това каква е практиката на един добър играч да отиде в един от изброените грандове. Вие като не искате да прогледнете, че е въпрос на време да го продадете дали това лято или другото си е ваш проблем, ама е по-добре да свиквате с тази мисъл, защото евентуално след два месеца ще ви е много тежко да го приемете. Йозил не искаше да напуска, но каквото решат шефовете това е и това трябва да ви е сигнална лампичка и за Суарес с тази разлика, че той иска един ден да играе в Испания и го е казвал това не един път и то преди две години още. "Суарес: Мечтая да играя в Испания" - „Надявам се в бъдеще да играя в Испания. Мисля, че Примера дивисион, заедно с английското и италианското първенство са най-добрите в света“, заяви Суарес пред вестник „Марка“. „Всеки един играч мечтае да играе там“, каза още нападателят.

Alonso_Massa написа:Дейли Мейл ли е сериозния източник? :)

Не говорим кое е достоверен източник и кое не е, защото такава няма освен ако не излизат подобни новини по официалните сайтове на отборите, а знаем че в тях пишат само когато всичко е вече официално. Тук водим дискусия по слуховете както вие го правите за играчи, които идват при вас или викаш, че тези за които се пише че ще идват са достоверни източници, а когато се налага да продавате такъв играч няма нито една медия като достоверна? :) Смешно е и наивно просто да разсъждавате по този начин, ама вие си знаете.

Питам те ти ЛИЧНО ЧУ ли да го казва. Не през 5 журналиста и то испански? И аз така си помислих. Фалкао що не отиде в някой от тея отбори? А Кавани? Като те поиска реал или барселона 80% се надупват веднага но не всички.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 22 юни 2014 21:27

JimBeam написа:Не съм никакъв роднина на Суарес а съдя по това каква е практиката на един добър играч да отиде в един от изброените грандове. Вие като не искате да прогледнете, че е въпрос на време да го продадете дали това лято или другото си е ваш проблем, ама е по-добре да свиквате с тази мисъл, защото евентуално след два месеца ще ви е много тежко да го приемете. Йозил не искаше да напуска, но каквото решат шефовете това е и това трябва да ви е сигнална лампичка и за Суарес с тази разлика, че той иска един ден да играе в Испания и го е казвал това не един път и то преди две години още. "Суарес: Мечтая да играя в Испания" - „Надявам се в бъдеще да играя в Испания. Мисля, че Примера дивисион, заедно с английското и италианското първенство са най-добрите в света“, заяви Суарес пред вестник „Марка“. „Всеки един играч мечтае да играе там“, каза още нападателят.

Не говорим кое е достоверен източник и кое не е, защото такава няма освен ако не излизат подобни новини по официалните сайтове на отборите, а знаем че в тях пишат само когато всичко е вече официално. Тук водим дискусия по слуховете както вие го правите за играчи, които идват при вас или викаш, че тези за които се пише че ще идват са достоверни източници, а когато се налага да продавате такъв играч няма нито една медия като достоверна? :) Смешно е и наивно просто да разсъждавате по този начин, ама вие си знаете.

Как така съдиш за нещо което е казал преди 2 ГОДИНИ пред тоалетната хартия на Реал М вестник Марка???
Аз мога да ти изкарам две интервюта в които казва,че е щастлив в отбора и,че няма да ходи никъде това лято и то от СЕРИОЗНИ източници като скайспортс,а не от Мундо Депортиво и Марка. :mrgreen:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 22 юни 2014 22:02

JimBeam написа:
Alonso_Massa написа:Дейли Мейл ли е сериозния източник? :)

Естествено, че има значение кой е източника, защото когато се появи информация в BBC или в Sky Sports тогава наистина може да се вярва, защото в 95% от случаите тогава има истина в това което пишат, а не като Дейли Мейл или Сън, които пишат ей така колкото да си запълват страниците и се оказват прави веднъж на 20 пъти. ;)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 22 юни 2014 23:04

А как някой си мисли, че като вземем едни 100-ина милиона от Суарез ще се промени коренно трансферната политика? Тя пак ще си остане същата каквато е в момента и пак така ще се циганят за 1-2 милиона...докато в тоя състав се правят трансферите няма значение колко пари има на разположение.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Kotzata
Контакти:

Мнениеот Kotzata » 23 юни 2014 00:13

Или да направим като Тотнъм - да си продадем звездата, да накупим една торба "големи играчи" и после 6-то място, срамотии, кръв и сополи, уволнени треньори.

Потребителски аватар
dNelbandian
Контакти:

Мнениеот dNelbandian » 23 юни 2014 00:24

HoUs4oOL написа:

И кого ще купим ''мистър Скаут'' защо си мислиш, че не може да купим звезди без да продаваме класните си играчи. И без това спечелихме най-много пари от всички отбори от Висшата Лига. Тотнъм не взеха ли доказани играчи? Солдадо, който вкарваше по 20 гола поне, Ламела, и той играеше чудесно. И какво стана..? Какво ми цитираш някакви си жълти испански вестници? Мислиш ли, че има капка вярно нещо в това ''интервю'', защото аз мога веднага да ти дам ВИДЕО ИНТЕРВЮ в което казва, че е супер Щастлив в Ливърпул и ще се фокусира върху ШЛ.
Май Мама и Тате не са ти казвали да НЕ вярваш на всичко, и че истината е някъде посредата.

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 23 юни 2014 03:17

Аз си харесах десния бек на Щатите - Фабиан Джонсън. Даже съименник на нашия десен бек. :)

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 23 юни 2014 08:49

Да припомня на някои защо се сдобихме с Суарез - преди си имахме Торес и го продадохме и взехме 2 нападатели !
Сега ако продадем Суарез кои двама ще вземем а ?! Аз поне не виждам такива ! Млади ,талантливи и искащи да се докажат !
И само да добавя - ако Суарез в следващият мач напълни мрежата и на Италия тогава дори оферта 100 млн ще е за пренебрегване и започваме
да си говорим за 130-150млн - първоначална оферта ;) Така ,че едва ли този или следващият сезон ще го продаваме и някои забравят , че този отбор
се гради около няколко футболисти и един от тези футболисти е точно Суарез .Като гледам в Ливърпул има всичко за да продължи да ни радва :)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 юни 2014 09:34

Странна работа става със Суарез :? Със сигурност ще има атаки след Световното :lol: Според мен не трябва да го продавате, обаче не се знае какво са се разбрали с началниците :roll: Аз лично ако бях на мястото на Суарез, щях да искам трансфер в Реал или Барселона ( по-скоро в Реал ). Това са супер-клубовете на днешното време и всеки футболист смята за чест да играе там. Неприятната част е, че те си имат вече голями звезди и там отношението не е същото ;) Гледам, че коментирате, че Йозил едва ли не насила е отишъл в Арсенал :mrgreen: Разликата за него е, че в Арсенал той е звездата, а не просто един от отбора - някой хора търсят именно това ;) В крайна сметка аз лично намирам за много вредно един отбор да зависи до такава от някой играч, че той да е "незаменим"
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 23 юни 2014 10:48

Средняка пак се в развилнял :) Обаче ,знае как да дразни и да му се обръща внимание . :)
Средняка от 3 години ,винаги е на грешното мнение .Каквото и да каже ,става обратното . И за това имаме успехи разбира се ,защото нашите ръководители не мислят средняшки,като него а мислят шампионски ,като мен мили мой средняко . :)
Второ място ,не може да се постигне със средняшко мислене и средняшки ходове. За това имаме треньор и президент с шампионско мислене и правилни ходове .Всеки един ход на Брендън и Хенри е добре премислен .
Най силния им ход беше оставането на Суарес и неговото преподписване за още 4 години . С този ход те показаха своите високи цели и амбиции .
Суарес в момента е човека- Ливърпул . Ливърпул няма титла от 25 години и ако се продават най силните ни играчи ,още 25 години няма да имаме титла . Моите хора ясно осъзнават това и никога няма да допуснат тази грешка.
Средняка не харесва Роджърс,Суарес и Стъридж и това прозира от мненията му .
Средняка иска да продадем двамата ни най добри играчи ,защото просто не иска да ги гледа в Ливърпул.
Срендяка иска други лица на тяхно място .Както и добри резерви .И да сме средняци в златната среда ,точно там където бяхме при неговия любим средняшки треньор Далглиш . Това е психично болен човек ,който не иска Ливърпул да печели титли а просто да съществува .
Той просто е средняк и не е в час с действителноста ,тъй като Ливърпул вече мисли шампионски а не средняшки ,както беше до скоро .Човека е обсебен от средняшкия манталитет и се опитва да го предаде на вас .Но виждам ,че вие не го приемате ,което ме радва разбира се .
Между другото ,всички останали бг форумчета ,все още са със същия средняшки манталитет и мислене,като на нашия средняк. Точно за това аз не съм там а тук .И искам всеки ,който има средняшко и мишешко мислене ,да ходи там ,щото ще го гази валяка . :)
Последна промяна от suareshampion на 23 юни 2014 10:54, променено общо 2 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”