Левски - Левски (U21) 18:00ч.| - 5:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Левски - Левски (U21) 18:00ч.

Мнениеот ralka_levskarka » 22 юни 2014 18:46

Eminem написа:
Kris_men2000 написа:Защитниците си правят по 15 паса а халфовете стоят и гледат тъпо като кретени.Така ли един не се сети да отиде да иска топката за да я изнесат бързо.Младите ни правят преса старите блеят и даже няма и наченка на контра атака.Пълна аматьорщина нищо общо с истинския футбол.Тоя треньор ще ги научи на футбол колкото аз се науча на оперно пеене.

Мале щом от сега започна да ревеш, представям си какво ще е като започне първенството. Ужас.

[offtopic]Е той е пом. треньор, някъде си, съобразявай се, моля те :lol:[/offtopic]
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 22 юни 2014 20:15

ralka_levskarka написа:
Eminem написа:
Kris_men2000 написа:Защитниците си правят по 15 паса а халфовете стоят и гледат тъпо като кретени.Така ли един не се сети да отиде да иска топката за да я изнесат бързо.Младите ни правят преса старите блеят и даже няма и наченка на контра атака.Пълна аматьорщина нищо общо с истинския футбол.Тоя треньор ще ги научи на футбол колкото аз се науча на оперно пеене.

Мале щом от сега започна да ревеш, представям си какво ще е като започне първенството. Ужас.

[offtopic]Е той е пом. треньор, някъде си, съобразявай се, моля те :lol:[/offtopic]

И аз мога да кажа че съм пом тренер. :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 22 юни 2014 20:18

blue atak написа:И аз мога да кажа че съм пом тренер. :mrgreen: :mrgreen:

[offtopic]Tи по-скоро си главен редактор на вестник :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 22 юни 2014 20:27

tevez написа:

[offtopic]Tи по-скоро си главен редактор на вестник :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]
Да така е виш какво хубаво пиша :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 22 юни 2014 20:53

tevez написа:

AxAХАхаХАХАХААХХАХАХ! АХАХХААХХАХАХА.... ХАХАХАХ......

Споко, от тая контрола няма какви изводи да направим. Нека се избистри някакъв титулярен състав, да поиграят 5-6 контроли и тогава да видим.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 23 юни 2014 15:34

konvoec написа:..

Споко, от тая контрола няма какви изводи да направим. Нека се избистри някакъв титулярен състав, да поиграят 5-6 контроли и тогава да видим.

Напълно съм съглесен с теб, но се чудя защо някои колеги не могат да го проумеят :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 23 юни 2014 21:24

TristaNNN написа:

Напълно съм съглесен с теб, но се чудя защо някои колеги не могат да го проумеят :roll:

Изображение

Умниците ми те!
А някои вече пета година не можем да го проумеем . :lol:
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 24 юни 2014 08:09

Централен написа:
TristaNNN написа:

Изображение

Умниците ми те!

И на мен ми се иска да кажа, че видях ИГРАТА(но си затраях), нещото, което никой не иска да вижда. Половината отбор стои напред и лапа мухите, а в защита си подават топката супер анемично, все едно са рахити до един. След 2 минутно кюскане или някой пресича "атаката", или топката се изритва в стил Милиев на около 50-60 метра напред, за да се загуби. Да, това видяхме отново, отвратително е. Само че няма така лесно да се отучат тия играчи да го правят това, ако изобщо има кой да ги отучи, но нека изчакаме няколко мача все пак. Иначе е най-лесно да го кажа това по-горе, то се видя от километри. Ако след няколко мача няма никакво раздвижване, тогава ще е притеснително. Така че, недей се заяжда :D

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 24 юни 2014 14:07

konvoec написа:
Централен написа:
TristaNNN написа:

Изображение

Умниците ми те!

И на мен ми се иска да кажа, че видях ИГРАТА(но си затраях), нещото, което никой не иска да вижда. Половината отбор стои напред и лапа мухите, а в защита си подават топката супер анемично, все едно са рахити до един. След 2 минутно кюскане или някой пресича "атаката", или топката се изритва в стил Милиев на около 50-60 метра напред, за да се загуби. Да, това видяхме отново, отвратително е. Само че няма така лесно да се отучат тия играчи да го правят това, ако изобщо има кой да ги отучи, но нека изчакаме няколко мача все пак. Иначе е най-лесно да го кажа това по-горе, то се видя от километри. Ако след няколко мача няма никакво раздвижване, тогава ще е притеснително. Така че, недей се заяжда :D

Мислиш ,че ми е до заяждане ли?
Виждал съм и по-тежки моменти.Виждал съм и безумна "тактика"-шутай напред, там все някой ще я свали, пък каквото стане.
Но такова чудо ...
Мъчно ми е.
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Левски - Левски (U21) 18:00ч.| - 5:0 FT

Мнениеот milen.hristov » 25 юни 2014 20:11

sin4ec написа:
milen.hristov написа:Не съм модератор по моя воля, останалите модератори могат да го потвърдят.

Те могат да потвърждават всичко, но истината е друга-ти никога не беше един от нас. Набутваше си сираковско-мърльовската кампания и толкоз. Че всякаква панчеревска измет си изливаше зехиря в нашите теми-глас в пустиня. Todor T и ntodorov бяха началото на нещата, а днес си имаме ривалдо и модор. Сега е друго. Тях ги знаем и ги припознаваме като наши. Ти никога не си бил, и няма да бъдеш. Нищо лично-такива са фактите...

Нали се сещаш, че най-лесно би ми било да ви галех ушенцата като хваля отбора и пиша щуротии като тези на Ралица. Но аз не се страхувам от това, че защитавам непопулярна теза, и мненията ми са такива. Най-лесно в този живот е да си популист и да говориш каквото се харесва на някой като бареков и сидеров.

Върни се в “Левски”