Защо киевската хунта има карт-бланш от САЩ да убива деца?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Да живее Русия !
Контакти:

Re: Защо киевската хунта има карт-бланш от САЩ да убива деца?

Мнениеот Да живее Русия ! » 22 юни 2014 11:32

dodo7271 написа:Докато на това комплексирано нищожество Путин му се разрешава да дерибейства, светът никога няма да бъде спокоен. Не знам дали сте забелязали, но всички диктатори - главорези, са ниски на ръст: Путин, Хитлер, Сталин, Франко, Мусолини....

Би ли ни обяснил как точно "дерибейства" Путин по света ? :roll:
Къде ? В коя част на света Путин е изпратил руската армия така, както правят американците ?
Поне една държава далеч от Русия посочи !

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 22 юни 2014 11:49

По-време на война най-много страдат цивилните. А при Гражданска война е още по-лошо, защото приятели стават врагове. Това безумие няма да спре докато Русия и САЩ не се разберът, кой е по-сериозен. Все пак смятам, че руснаците имат по-голямо право да месят, защото в Украйна е пълно с тяхни сънародници. Тези хора имат права и искат да живеят заедно с другите руси или най-малкото да станат част от Руската федерация. Това желание е доста опасно в 21 век, когато национализма все повече надига глава. Отделят ли се Крим и Донецката област, кой ще попречи същото да сторят Каталуния и Баските в Испания и кюрдите в Турция и Ирак. Ще започнат комфликти, които могат да докарат след себе си една Трета Световна война. На много места четох, че такова е желанието на вишите световни кръгове в сянка, защото планетата е пренаселена. Не казвам, че такова развитие на събията е близко, но тезата не е за подминаване с лека ръка. Само вижте, на колко места в света има война. Лошото, че събитията в Украйна, Египет, Сирия, Либия и преди това в Ирак и Афганистан са свързани все с една и съща държава-САЩ. Тяхната намеса прозира навсякъде и смешните обяснения за борбата с тероризма и браненето на свободата вече не вървят. Всичко се прави за пари и влияние, заграбване на територии, които в последствие да послужат за нови нападения и войни. Затова навсякъде страдат децата, защото те са най-беззащитни и заради възрастните губят детството си и се превръщат в малки чудовища.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 22 юни 2014 11:51

angelofdeath написа:По-време на война най-много страдат цивилните. А при Гражданска война е още по-лошо, защото приятели стават врагове. Това безумие няма да спре докато Русия и САЩ не се разберът, кой е по-сериозен. Все пак смятам, че руснаците имат по-голямо право да месят, защото в Украйна е пълно с тяхни сънародници. Тези хора имат права и искат да живеят заедно с другите руси или най-малкото да станат част от Руската федерация. Това желание е доста опасно в 21 век, когато национализма все повече надига глава. Отделят ли се Крим и Данецката област, кой ще попречи същото да сторят Каталуния и Баските в Испания и кюрдите в Турция и Ирак. Ще започнат комфликти, които могат да докарат след себе си една Трета Световна война. На много места четох, че такова е желанието на вишите световни кръгове в сянка, защото планетата е пренаселена. Не казвам, че такова развитие на събията е близко, но тезата не е за подминаване с лека ръка. Само вижте, на колко места в света има война. Лошото, че събитията в Украйна, Египет, Сирия, Либия и преди това в Ирак и Афганистан са свързани все с една и съща държава-САЩ. Тяхната намеса прозира навсякъде и смешните обяснения за борбата с тероризма и браненето на свободата вече не вървят. Всичко се прави за пари и влияние, заграбване на територии, които в последствие да послужат за нови нападения и войни. Затова навсякъде страдат децата, защото те са най-беззащитни и заради възрастните губят детството си и се превръщат в малки чудовища.

+1
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 22 юни 2014 12:01

Да живее Русия ! написа:
dodo7271 написа:Докато на това комплексирано нищожество Путин му се разрешава да дерибейства, светът никога няма да бъде спокоен. Не знам дали сте забелязали, но всички диктатори - главорези, са ниски на ръст: Путин, Хитлер, Сталин, Франко, Мусолини....

Би ли ни обяснил как точно "дерибейства" Путин по света ? :roll:
Къде ? В коя част на света Путин е изпратил руската армия така, както правят американците ?
Поне една държава далеч от Русия посочи !

Украйна, Грузия, Молдова, България, Сърбия, Унгария, Сирия, Венецуела.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 22 юни 2014 12:04

КНДР написа:

Къде е Обама и Сорос, а соросоидче? Много удобно ги пропускате нещо.

Тъпанар. АЗ говоря за държавни глави - диктатори. Обама изобщо не е диктатор, защото той е управляван от военните на САЩ. Сорос дори не го и знам какъв е.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 22 юни 2014 12:28

dodo7271 написа:
КНДР написа:

Къде е Обама и Сорос, а соросоидче? Много удобно ги пропускате нещо.

Тъпанар. АЗ говоря за държавни глави - диктатори. Обама изобщо не е диктатор, защото той е управляван от военните на САЩ. Сорос дори не го и знам какъв е.

Не го знаеш щото тъпанара си ти.Отвори си очите-малко по-нагоре в темата има добър и верен коментар.Но такива като теб не признават нищо друго освен американската и западна позиция.Идеални няма-Путин също има недостатъци но да е диктатор и да искат да унищожат Русия?Къде е демокрацията?Аз не я виждам.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Мнениеот batceko » 22 юни 2014 12:59

...еха ...най после някой , който е бил личен свидетел на срещата между Обама и хунтата в Киев и е чул със собствените си уши - пичове , имате картбланш да убивате деца - хахахахахаххахаааа ..... боже не е смешно .... нямам думи ...

... защо продължавате да пускате простотии в този форум бре ...нямате ли си някой русофилски форум и ако нямате направете си ... аман бре. .всеки ден поредната порция ..и всичко е на принципа - сестра ти е ***** , само дето ти нямаш сестра и почваш да се обясняваш ... американците били дали картбланш да се убиват деца - луди ли сте бре ... а кой даде картбланш на донецк , славянск и прочие да си правят опълчение , при това добре въоръжено , да си правят независими републики и да стрелят по силите на реда на месо - всички знаем кой нали - Русия и шуткин ... никой нямаше да направи нищо ако не беше съгласувано с Москва и това на малките деца е ясно ... и всичко това става докато шуткин с усмивка на уста преговаря за газа - явно на него информацията ,че САЩ били дали картбланш да се убиват деца или не му е докладвана или не го интересува много ..за разлика от тролчетата по нашите форуми ...

..а иначе не бих се учудил кгб съветниците в източна Украйна да карат опълчението да използва сгради ,в които има деца ... щото ако нещо стане пропагандния ефект ще е голям ... руската -просъветска пропагандна машина е добре смазана и няма да се спре пред нищо ...

... в крайна сметка всеки убит там е дете на някого ... украинските войници дето ги гърмят в собствената им родина също са деца на майки и бащи , имат вероятно жени и деца ... но както знаем на шуткин това не му пука много ... щото иначе нямаше да даде на руското малцинство КАРТБЛАНШ да си прави независими държави ...и това е ясно на всички ...

.... каквато държава е Русия , такива са и троловете и по форумите - мръсни, подмолни , лъжещи , мажещи ибрикчии с червени дупета .... писна ми ....

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 юни 2014 13:06

Начетох се на какви ли не глупости от страна на платените сосросоиди и "демократи", никой обаче не си дава сметката, че всъщност агресорите са Украйна 8-) И за каква гражданска война ми говорите, след като Украйна директно напада две чужди държави - ДНР и ЛНР 8-) Кой им дава право да нахлуват, избиват и подлагат на грноцид населението на тези две държави, питам аз :?: За пореден път ставаме свидетели на имперските амбиции на про-еврейската хунта 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 юни 2014 13:07

валкареджио написа:карт-бланш има и хунтата в Сирия,само че от Русия.
е нека сравняваме ,в Сирия се тровят с газ цели райони.

тавариш Филип Кутефф

Я кажи нещо и за еврейската хунта в Палестина 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”