Всичко около КТБ и Цветан Василев. Анкета

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Желаете ли Цветан Василев в бъдеще да бъде благодетел на Ботев Пд?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Долу ръцете от Цветан Василев!

Мнениеот futbolqga » 21 юни 2014 19:36

Момчета, рядко вризам в подфорумите на другите отбори, но покрай контролата ви реших да погледна и се натъкнах на тази тема. Винаги съм ви харесвал като агитка и никой не може да оспори мястото ви сред елита на българските футболни фенове. Но ми е наистина болно да ви видя да защитавате този престъпник! Надявам се темата да е подбудена от феновете на хранилка (които крепят и мустакатия комунист в Левски), а не от истинските Ботевисти. Днес се видях случайно с Чико Дерменджиев - имал работа по София и чакаше негов авер да свърши работа за да се върне към Пловдив. Ревеше му се - всички са го забравили, забравили са какво е направил за Ботев, а се кланят на един мафиот, който не се знае утре ще го има ли.

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 21 юни 2014 23:11

http://clubz.bg/5175-trusovete_okolo_kt ... uklovodite

Ето това очаквам да се случи!!! Всички в далаверата и всеки със своя си пай на гърба на кой - на всички нас отново :|

Потребителски аватар
БП1912
Контакти:

Мнениеот БП1912 » 22 юни 2014 04:08

futbolqga написа:Момчета, рядко вризам в подфорумите на другите отбори, но покрай контролата ви реших да погледна и се натъкнах на тази тема. Винаги съм ви харесвал като агитка и никой не може да оспори мястото ви сред елита на българските футболни фенове. Но ми е наистина болно да ви видя да защитавате този престъпник! Надявам се темата да е подбудена от феновете на хранилка (които крепят и мустакатия комунист в Левски), а не от истинските Ботевисти. Днес се видях случайно с Чико Дерменджиев - имал работа по София и чакаше негов авер да свърши работа за да се върне към Пловдив. Ревеше му се - всички са го забравили, забравили са какво е направил за Ботев, а се кланят на един мафиот, който не се знае утре ще го има ли.

А,бе пич какви са тия измислици?!Как така ще забравим Чико?!Пълни глупости!

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 22 юни 2014 14:29

DarkPsy написа:
Кашчей написа:
DarkPsy написа:За ужас на хлебарките току що минах покрай стадиона. И се работи здраво! Ама много здраво!

Ще ти се.. и да си минал и да се работи здраво, ама много здраво :twisted:

ПП- Чудя се, дали да не си направя една компилация с твои "бисери" в тия две теми за Василев и да не я постна в Модераторската, както ти правиш с всяко мнение, което не ти харесва?! :roll:

Сульо, живея на 5 минути от стадиона. Ако искаш да те поканя на гости и сам да се убедиш, а?

Как не разбрахте, че нарочно дразни? Не му се връзвайте и той ще спре, заял се е от първия ден когато обявиха проекта за стадиона. След 8 месеца ще си имаме едно бижу, тогава може да го поканим да цъка с език, като циганин на индийски филм.
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Re: Ние Ботевистите трябваше да сме първи! Сега Цв. Василев има

Мнениеот volf » 22 юни 2014 22:55

samobotev написа:Притрябвало му е помоща на Василев от нас , той със сигурност в момента е при тези които могат и ще му помогнат. Не съм голям гадател но предполагам че цялата тази работа ще свърши до 4-5 месеца с разпада на Пеевската империя и преминаването на ДПС в опозиция за много много дълъг период от време.

" ........................Септември ще бъде май.
Човешкия живот
ще бъде един безконечен възход
- нагоре! нагоре!
Земята ще бъде рай -
ще бъде!"
Ех...!
Поет си ти samobotev - поет си!

Потребителски аватар
DarkPsy

Re: Ние Ботевистите трябваше да сме първи! Сега Цв. Василев има

Мнениеот DarkPsy » 23 юни 2014 13:14

Ти пък си....знаеш какво.

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 23 юни 2014 16:40

Кашчей написа:Амиииииииииииииииииииииииииииии..................................имам братовчеди в Пловдив и случайно съм бил неведнъж в този град.

Очевидно си бил толкова надишан с лепило че не си спомняш в кой град си бил...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 юни 2014 17:44

El Commandante написа:
Кашчей написа:Амиииииииииииииииииииииииииииии..................................имам братовчеди в Пловдив и случайно съм бил неведнъж в този град.

Очевидно си бил толкова надишан с лепило че не си спомняш в кой град си бил...

Умен човек, пури пуши, а дрънка глупости. Институт "Марица" нещо говори ли ти, на "Брезовско шосе", или ти в тая част на Пловдив работа нямаш?!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 23 юни 2014 17:47

Кашчей написа:Умен човек, пури пуши, а дрънка глупости. Институт "Марица" нещо говори ли ти, на "Брезовско шосе", или ти в тая част на Пловдив работа нямаш?!?

Ми погледни се каква глупост си написал по-горе,как да ти повярвам че изобщо знаеш къде се намира Пловдив, виж да беше казал вица за Капи Портокал, или за пили със зели по-щеше да ти се получи...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 юни 2014 18:09

El Commandante написа:
Кашчей написа:Умен човек, пури пуши, а дрънка глупости. Институт "Марица" нещо говори ли ти, на "Брезовско шосе", или ти в тая част на Пловдив работа нямаш?!?

Ми погледни се каква глупост си написал по-горе,как да ти повярвам че изобщо знаеш къде се намира Пловдив, виж да беше казал вица за Капи Портокал, или за пили със зели по-щеше да ти се получи...

Човеко, чичо, леля и двете ми братовчедки казваха млЕко. Аз не съм се мотал по магазини за хранителни стоки, за да знам как говорят всички. А Пловдив, поне от гарата до Институт "Марица" го знам доста добре, нищо, че не съм ходил сериозно много години. Миналата година минахме набързо с кола, на път за Асеновград. Влязохме точно по "Брезовско шосе" и докато стигнем булеварда, на който ви е стадионът, не видях нито една табела за Асеновград и само една полуизтрита, за Смолян.
Та много добре знам къде е Пловдив и сигурно го познавам, като разположение, поне от гарата до "Марица" доста добре 8-)
И стадион "Спартак" знам къде е и в кино "Тракия" съм гледал филм :)
Дори мач между "Тракия" и "Черноморец" съм гледал, като Пашата още играеше. Не ви знам разположението на секторите, но бях, като се влезе през централния вход, вляво, но не зад вратата.Дори си спомням, че победихте с 2:1.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Свободна зона”