pomiqr160 написа:Stahlgewitter написа:Красива е Родината,маа му деа,ама що толкова скапаняци в нея?
Като се хванете под ръчичка, сложете си камъни на врата и скочите в някое дълбоко водно пространство ще намалеете.
Как си банбой?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
pomiqr160 написа:Stahlgewitter написа:Красива е Родината,маа му деа,ама що толкова скапаняци в нея?
Като се хванете под ръчичка, сложете си камъни на врата и скочите в някое дълбоко водно пространство ще намалеете.
modor написа:sin4ec написа:Аве, кви са тез кияци около стадион Академик? Да няма сборище на психопати там днес?
Има някакъв "Фестивал на цветовете". Надуха ми главата![]()
![]()
sin4ec написа:modor написа:sin4ec написа:Аве, кви са тез кияци около стадион Академик? Да няма сборище на психопати там днес?
![]()
Тва да не е гейско сборище? Чуват се на ПЖИ чак...
modor написа:sin4ec написа:modor написа:sin4ec написа:Аве, кви са тез кияци около стадион Академик? Да няма сборище на психопати там днес?
![]()
http://www.getlokal.com/bg/article/colo ... l-bulgaria
modor написа:sin4ec написа:modor написа:sin4ec написа:Аве, кви са тез кияци около стадион Академик? Да няма сборище на психопати там днес?
![]()
http://www.getlokal.com/bg/article/colo ... l-bulgaria
modor написа:Я ми кажете от къде да си купя свестни домати? Наядох се на всякакви ГМО-та тези дни
modor написа:Я ми кажете от къде да си купя свестни домати? Наядох се на всякакви ГМО-та тези дни
Кашчей написа:modor написа:Я ми кажете от къде да си купя свестни домати? Наядох се на всякакви ГМО-та тези дни
Купувай розови домати и не мисли много, но проверявай да не са много стегнати, че не стават тия.
Аз от две години само розов домат купувам и обикновено ям домат, а не пародия.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта