Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Стига сте се карали, мачът е интересенАбе при тази ситуация с флагчето, може ли да се покаже картон на Агуеро
До сега не съм виждал някъде да пише за наказание на футболист за умишлено събаряне на флагче
CTAHKO написа:Стига сте се карали, мачът е интересенАбе при тази ситуация с флагчето, може ли да се покаже картон на Агуеро
До сега не съм виждал някъде да пише за наказание на футболист за умишлено събаряне на флагче
vasilnv написа:CTAHKO написа:Стига сте се карали, мачът е интересенАбе при тази ситуация с флагчето, може ли да се покаже картон на Агуеро
Ако го върне на мястото му, може и да му се размине.![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
CTAHKO написа:vasilnv написа:CTAHKO написа:Стига сте се карали, мачът е интересенАбе при тази ситуация с флагчето, може ли да се покаже картон на Агуеро
Ако го върне на мястото му, може и да му се размине.![]()
Ами нито го върна на мястото му, нито му показаха картонСъдията пробяга 30-40 метра, отиде и го сложи на мястото му и нищо не му показа
Red_Girl написа:Добра вечер от мен!:Д Правя бързо включван от Китен!![]()
След малко отиваме отново да избухнем! Обичам морето и наздраве!
П.п България е страхотна и ви пожелавам да посетите местата, които досега видях, защото си заслужава!
П.п СТАНКО утре съм в Хасково, но разбрах, че нешо ремонти има.
vasilnv написа:Шегувах се.Имало е много примери за това и не са давани картони. А и ако това го има в правилника, съдията щеше да му покаже жълт картон.
CTAHKO написа:Red_Girl написа:Добра вечер от мен!:Д Правя бързо включван от Китен!![]()
След малко отиваме отново да избухнем! Обичам морето и наздраве!
П.п България е страхотна и ви пожелавам да посетите местата, които досега видях, защото си заслужава!
П.п СТАНКО утре съм в Хасково, но разбрах, че нешо ремонти има.
Центъра е разкопан целияДа отидете да се снимате на статуята и да се качите на камбанарията
Едно до друго са. Статуята е в рекордите на гинес, а камбанарията е най-високата на балканския полуостров
![]()
П.П. Да ти дам ли тел. на ЛС, да се обадиш да пием кафе и да ви разведа малко из града
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта