Левски - Левски (U21) 18:00ч.| - 5:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски - Левски (U21) 18:00ч.
Абе засича ли ви стрийма ? То не може да се гледа мача изобщо. 

- blue avalanche
- Контакти:
Ivanov_95 написа:Абе засича ли ви стрийма ? То не може да се гледа мача изобщо.
Нацяло го махнаха...
- Stahlgewitter
- Контакти:
blue avalanche написа:Ivanov_95 написа:Абе засича ли ви стрийма ? То не може да се гледа мача изобщо.
Нацяло го махнаха...
При мен върви ама много засича и е много изнервящо.
Кажете, когато го оправят. Няма да се тормозя с тези прекъсвания...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- blue avalanche
- Контакти:
Ivanov_95 написа:blue avalanche написа:Ivanov_95 написа:Абе засича ли ви стрийма ? То не може да се гледа мача изобщо.
Нацяло го махнаха...
Имах предвид Лайфспорта...
- Kris_men2000
Безмислена контрола.Това трябва да е учебна игра и да се разиграват различни тактически схеми.Но засега не виждам нищо такова нещо а само блъскане на топката и как крайните защитници си правят по 15 паса с вратаря докато чакат халфовете да се събудят и да им подадат топката и онези веднага пак е връщат на вратаря.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
blue avalanche написа:Ivanov_95 написа:blue avalanche написа:Ivanov_95 написа:Абе засича ли ви стрийма ? То не може да се гледа мача изобщо.
Нацяло го махнаха...
Имах предвид Лайфспорта...
Аа да там си го изключиха.Явно решиха да дават Ботев.
- Kris_men2000
blue avalanche написа:Kris_men2000 написа:Ivanov_95 написа:Kris_men2000 написа:Защитниците си правят по 15 паса а халфовете стоят и гледат тъпо като кретени.Така ли един не се сети да отиде да иска топката за да я изнесат бързо.Младите ни правят преса старите блеят и даже няма и наченка на контра атака.Пълна аматьорщина нищо общо с истинския футбол.Тоя треньор ще ги научи на футбол колкото аз се науча на оперно пеене.
Подготовката почна преди две седмици.Това е първа контрола и то с половината юноши.Играем със дублиращия отбор и сигурно не играем на 100 %.Какво очакваш от първа контрола ?
Поне малко футболни качества и да виждам и определена тактика или схема на игра.Засега се правят само на по-големи батковци.и толкоз.Футбола липсва.Да погледат малко световното първенство.
Що не отидеш ТИ да погледаш световното и да ни освободиш от плювните ти???
Откога взе да ги "виждаш" "схемите" и "тактиките"?От както си купи Плейстейшън???
Откакто станах помощник треньор разбра ли.Все пак съм на 45 години и твърдя ,че разбирам футбола и то много повече от някой други разбирачи.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
Браво на Вожда и Ръководителя Георги Иванов!
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето
" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "
Рачко Пръдлето
" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "