Manchester van United:Vol.1

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Централен

Re: Manchester van United:Vol.1

Мнениеот Централен » 21 юни 2014 18:40

шишко написа:Тази година ще сме шампиони.

:lol:
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 21 юни 2014 20:20

bobo_13 написа:Много големи са Ви очакванията от ЛВГ. Някоко факта:

1. ЛВГ е водил отбори в първенства с изявени макс 2 отбора ( ПСВ и Аякас; АЗ и Аякс; Барса и Реал; Байерн и Шалке/ Волфсбург).
2. ЛВГ никога не е водил отбор, който ще има минимум 5 конкурента за титлата
3. Докато останалите отбори от ВЛ правят трансфери, Ман Ю не правят
4. ЛВГ ще напълни отбора с холандци, което не е добре за клуба, защото ще стане холандска колония
5. Повечето играчи на Манчестър няма да са във форма заради СП, ще започнат по-късно подготовка и ще влязат по-късно в кондиция
6. МАнчестър няма защита... след отказването на Гари Невил няма качествен десен бек; Видич вече е в Интер, Рио е аут, Евра е на годинки.
7. ЛВГ е тиранин и освен с холандските футболисти няма да се разбира с останалите.
8. Манчестър след напускането на Верон са нямали истински плеймейкър и разиграващ халф
9. Халфовата линия е под всяка критика...последните 2-3 години най-добрите халфове им бяха 40 годишните Скоулс и Гигс???
10. Трябва да се направи изцяло нов отбор, което отнема време
11. Всички знаят цаката на Ван Перси и Рууни(който отдавна трябваше да е продаден, защото всяка година му се увеличава заплатата, а формата му спада)
12. Ван Перси е на годинки вече и миналата година изтърва доста месеци заради контузия
13. ЛВГ никога не се задържа повече от 3 сезона в даден клуб, защото губи трофеи след 1 силен сезон и егото му се накърнява,
14. И още много такива

Единственият плюс на ЛВГ е, че отбора няма да играе в европейските турнири, т.е. ще има повече време за въззстановяване от противниците си и ще се бори само за домашните трофеи.

1 и 2-Това е така,но опитът му от всички тези отбори и особено този преход от клубен към национален отбор и обратно,със сигурност му дават известно предимство и доста по-голяма гъвкавост пред конкуренцията.
3.Ван Гаал в момента е изцяло ангажиран с Холандия,така че нека да приключи СП и плановете ще започнат да се осъществяват методично.
4."Холандска колония"!? Звучи доста тривиално в интерес на истината.Едва ли някой ще има нещо против Юнайтед да привлече 2-3 текущи национали на Холандия.Няколко имена се дори вече спекулираха-Блинд,Робен,Снайдер,Депай...които със сигурност ще свършат повече работа от хора като Андерсон,Йънг,Клевърли и др.
5.Звучиш като дете от първи клас :) Реално едно 70% вече са си стегнали куфарите,така че тази теория отива тотално на вятъра.
6.Ван Гаал ще се погрижи за това,така че не се тревожи.
7.Точно от такъв тип функция има нужда Манчестър Юнайтед.Тиранин звучи страшно архаично,просто човекът си държи на здравата дисциплина.
8.Да,но вече имаме такъв футболист и той се казва Хуан Мата ;)
9.Ван Гаал ще се погрижи и за този въпрос.
10.Обективно погледнато Юнайтед има "прелшени",върху които да се опре.Основната задача е чрез трансферите на нови класни попълнения,да се изгради "гръбнак"(скелет),който вече чрез необходимите тактически методи да започне да функционира оптимално.
11.Без коментар
12.Без коментар
13.Договорът на Ван Гаал е точно за 3 години,така че всичко друго е излишно да се коментира.
14.....

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 21 юни 2014 20:40

Да бе да, преживял е катарзис.

Станко,за пореден път използваш термини,които изобщо не са ти ясни,още повече че и грешно ги тълкуваш!
Разликата между метаморфоза(думата,която използвах за Ван Гаал) и катарзис(която ти използваш в контекста) e просто огромна,те просто нямат нищо общо.
Лично аз очаквам да се отърве от Рууни.

Извинявай,но нещо се бъркаш под влиянието на Жозе Моуриньо,който с лекота се отърва от трима от наистина класните си футболисти:Мата,Луиз,Лампард(Лукаку).Ок,при Лампард ситуацията е малко по-различна,но да продадеш Хуан Мата и след няколко месеца Давид Луиз...пълен идиотизъм(поне според мен).Фабрегас и Коща са качествени футболисти,но нещо изобщо не ги виждам да се впишат в отбора(така както се очаква),особено пък Диего Коща.Разбира се само времето ще покаже,но сякаш доста латиноси станаха в отбора,с което някак си се губи и облика на отбора.
Ван Гаал е умен човек за разлика от Жозе Моуриньо(който се прави на такъв) ;)
Последна промяна от smoothc на 21 юни 2014 20:45, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 21 юни 2014 20:42

bilyaletdinov написа:Ван Юнайтед със Смолинг, Карик, Ашли Йънг и Клевърли ли ще се прави :roll: Та вие нямате един читав защитник :!:
Нямам търпение за новата партида ботуши, доведени от онзи симпатичен плешивец с очилцата..

Колкото до Мойс, видя се какво направи Мартинез за една година работа с отбора...

пич,от тая четворка дето си изброил,само Карик е титуляр,а и не се знае дали ще е такъв при Ван Гаал.
Колкото до защитата,има едно нещо наречено трансфери,а бъди сигурен че не Ед ще избира играчите,а ЛВГ,щото тва не е Мойс.

Едно е сигурно,Ван Гаал ще създаде нещо което ако не при него,то при този който го наследи ще мачка :!:
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 21 юни 2014 22:17

Tobacco написа:
bilyaletdinov написа:Ван Юнайтед със Смолинг, Карик, Ашли Йънг и Клевърли ли ще се прави :roll: Та вие нямате един читав защитник :!:
Нямам търпение за новата партида ботуши, доведени от онзи симпатичен плешивец с очилцата..

Колкото до Мойс, видя се какво направи Мартинез за една година работа с отбора...

пич,от тая четворка дето си изброил,само Карик е титуляр,а и не се знае дали ще е такъв при Ван Гаал.
Колкото до защитата,има едно нещо наречено трансфери,а бъди сигурен че не Ед ще избира играчите,а ЛВГ,щото тва не е Мойс.

Едно е сигурно,Ван Гаал ще създаде нещо което ако не при него,то при този който го наследи ще мачка :!:

Много бързо забравихте как го изгониха от Барса като мръсно коте.След като вече беше напълнил Барса с холандците и мислеше да си прави втори Аякс !
И добре , че го изгониха иначе нямам идея какво щеше да се случи в Барса !
Офтопик:

Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 юни 2014 03:37

Tobacco написа:Едно е сигурно,Ван Гаал ще създаде нещо което ако не при него,то при този който го наследи ще мачка :!:

Нещо такова имах предвид :)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 юни 2014 03:53

smoothc написа:
Да бе да, преживял е катарзис.

Станко,за пореден път използваш термини,които изобщо не са ти ясни,още повече че и грешно ги тълкуваш!
Разликата между метаморфоза(думата,която използвах за Ван Гаал) и катарзис(която ти използваш в контекста) e просто огромна,те просто нямат нищо общо.

Извинявай,но нещо се бъркаш под влиянието на Жозе Моуриньо,който с лекота се отърва от трима от наистина класните си футболисти:Мата,Луиз,Лампард(Лукаку).Ок,при Лампард ситуацията е малко по-различна,но да продадеш Хуан Мата и след няколко месеца Давид Луиз...пълен идиотизъм(поне според мен).Фабрегас и Коща са качествени футболисти,но нещо изобщо не ги виждам да се впишат в отбора(така както се очаква),особено пък Диего Коща.Разбира се само времето ще покаже,но сякаш доста латиноси станаха в отбора,с което някак си се губи и облика на отбора.
Ван Гаал е умен човек за разлика от Жозе Моуриньо(който се прави на такъв)
;)

Абе смут, за пореден път показваш, че не вникваш в нещата, които другите пишат, още по-малко знаеш значението на изразните средства, които използваш ;) Нито те цитирам, нито перефразирам, за да ми държиш сметка какво съм искал да кажа ;) Това което съм искал да кажа, съм го казал. Точка 8-) Сам можеш да намериш разликата м/у катарзис и метаморфоза и след като я намериш, ще разбереш колко смешно изглеждаш с това си изказване 8-)

Ще видим кой крив и кой прав 8-) Какво правим обаче, ако до една година Ван Гааал се отърве от Руни или най-малкото, Руни е твърда резерва? Готов съм да се хвана на бас с теб за каквото кажеш 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 22 юни 2014 10:47

Tobacco написа:пич,от тая четворка дето си изброил,само Карик е титуляр,а и не се знае дали ще е такъв при Ван Гаал.

Е, аз подбрах най-големите ботуши..бих могъл да продължа списъка още :lol:
Иначе очаквам Ван Гаал да си доведе поне 2-ма от петимата защитници, които играят в националния отбор. Де Фрай/Мартинс Инди, Янмаат или Блинд. Дори 4-мата да вземе няма да сгреши :lol: Вашите проблемите не са само в защита. Отстъпвате на повечето си конкуренти, че даже и на "евреите" в почти всички линии, от номер 2 до номер 8 е леш. Голямо фентъзи го чака Еди това лято :)

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 22 юни 2014 14:35

Станко,хубаво си погледнал значенията на думите метаморфоза и катарзис,но пак не си разбрал разликата между тях :)
Метаморфозата е промяна/видоизменение,докато катарзисът е душевно пречистване.Отделно,че думата катарзис се използва най-вече в литературата и изкуството,докато думата метаморфоза се използва доста често в преносно значение в конкретния контекст,именно като вид промяна/видоизменение.

Какво правим обаче, ако до една година Ван Гааал се отърве от Руни или най-малкото, Руни е твърда резерва?

Момент,Станко! Така и не става ясно,каква е твоята позиция относно предполагаемите действия на Ван Гаал спрямо Рууни!?
1.Първо казваш,че очакваш да се отърве от Рууни,което косвено се подразбира като още в началото.
2.После казваш:"До една година".
3.И допълваш:"Или най-малкото е твърда резерва".
Последно каква е твоята позиция относно Уейн Рууни :) Страшно двусмислени коментари,от които лъха на противоречие!

пп:Ти като фен на Челси не усещаш ли рисковото поведение на Жозе Моуриньо? Неглежира качествата на Лукаку,игнорира Мата и Давид Луиз,раздели се с Лампард и най-обезпокоящавощото нещо-пълни отбора с латиноси(все титуляри),което за мен е направо парадоксално.

Потребителски аватар
Kristianc
Контакти:

Мнениеот Kristianc » 22 юни 2014 15:57

Според мен за шампионската титла е леко несериозно да се говори. Най-важното да се върнем в топ4 пък другото каквото дойде. Е, може и ФА къп 8-)

Върни се в “Манчестър Ю”