Официално: Ливърпул с нов мениджър - Брендън Роджърс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

suareshampion

Re: Официално: Ливърпул с нов мениджър - Брендън Роджърс

Мнениеот suareshampion » 29 май 2014 11:44

http://gong.bg/football-sviat/anglia/be ... pul-279889
Ето ,ГОЛЕМЕЦА ви обясни нагледно ,защо са били глупавите наеми до момента .Винаги съм бил против наемите ,но тези думи на ГОЛЕМЕЦА ,обясняват всичко !
Искам специално внимание да обърнете на тези думи и да се замислете колко глупави сте били две години в смешните си критики хахахахаха :- "Преди отборът беше с къса резервна скамейка и нямахме избор, трябваше да взимаме много играчи за малко пари."
А това изречение ,потвърждава ,казаното от мен вчера ,за ПРАВИЛНОТО НАСТРОЕНИЕ ,което трябва да имате вие и всички фенове по света на Ливърпул ,към тоя момент : -" Сега обаче обърнахме страницата, отново сме в подем и започваме нова глава от нашата история."
Мачкай Брендъне хаха
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 09 юни 2014 12:45

http://liverpoolfc.com/news/latest-news ... e-does-not
Изключително се радвам ,че Брендън ,ще запази и ще продължи да налага офанзивния ,красив,атрактивен,нападателен и резултатен стил на игра ! Това е начина . Той трябва да следва този невероятен стил и да не изневерява на собствените си ,виждания и философии си за футбола .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 21 юни 2014 11:37

http://www.espnfc.co.uk/liverpool/story ... -liverpool?
Eто го моя човек ,излиза и казва ,че иска тоя сезон да спечели титлата в Англия ! Това исках да чуя .

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 21 юни 2014 15:45

suareshampion написа:http://www.espnfc.co.uk/liverpool/story/1898857/brendan-rodgers-pledges-to-add-hungry-players-at-liverpool?
Eто го моя човек ,излиза и казва ,че иска тоя сезон да спечели титлата в Англия ! Това исках да чуя .

Ако продаде Суарес ще я спечели на 36 май.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 21 юни 2014 17:57

HoUs4oOL написа:
suareshampion написа:http://www.espnfc.co.uk/liverpool/story/1898857/brendan-rodgers-pledges-to-add-hungry-players-at-liverpool?

Ако продаде Суарес ще я спечели на 36 май.

Мда ,това може би е така .Но аз не съм чул някъде да иска да го продава ? :) Освен това ,дребосък ,дори и със Суарес ,твоето мнение за титлата е пак същото :) Незнам ,защо толкова ви дреме ,че Суарес ще си тръгне ,при положение ,че и с него и без него ,вие пак си оставате същите малоумни неверници.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 28 юли 2014 10:53

Аз постоянно съм недоволен от защитата от много години насам и всяко едно ново име , в тая зона ..ме прави щастлив ! Исках нов централен защитник и ето че моя човек Брендън ми го осигури :) Ловрен е в една много добра възраст ,има опит и в ШЛ и във ВЛ .Стабилен ,умен ..малко се притеснявам ,защото играе с ляв крак ,както и Сако ..а аз искам двамата да са заедно на терена . Но се надявам Брендън да измисли нещо. Пожелавам успех на Ловрен и още тая година да вдигне титлата на Англия !
Искам и да похваля Джон Хенри ,който доказва ,че мисли за отбора , дава достатъчно милиони ,вместо да си ги прибере в джобчето и така затваря устичките на доста наши фенчета-смехове . :) :) Досега Ливърпул не сме давали 20 млн паунда за защитник ,но ето ,че "алчните и анонимни " Хенри и Роджърс счупиха тоя рекорд.
До момента са дадени към 75 млн паунда или към 95 млн евра за Лалана,Маркович,Чан,Ламбърт и Ловрен. Или общо взето парите от Незаменимия .На 31 август ще направим крайната сметчица..
Пожелавам на 6то попълнение Дивок Ориги ,(взет за 10 млн пауда) много голове ,ще го следя в Лил. Пак казвам,за мен Ориги се взима за заместник на Ламбърт ,тъй като и двамата са високи нападатели ,тип тарани. Милионите ,дадени това трансферно прозорче от "алчния" Хенри ,вече надминаха 100 млн евра .
Дано 7то ново попълнение Манкийо ,се наложи на десния бек и да покаже ,че трябва да остане за дълго в клуба. Пожелавам му успех.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 11 авг 2014 11:56

Моя колега ,ми оправдава очакванията с всеки изминал ден .Уникален ! След миналия сезон ,исках промяна в защита и да увеличи пейката и ето ,че ми изпълни желанията .Уникален ! Чакам Морено до една седмица ,резервен вратар и за подарък един заместник на Суарес .Ливърпул е силен и ще скочи здраво за титлата ! Не ни е страх от никой ! Мачкаме всичко наред !

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 12 авг 2014 19:48

Хаусманяче ,най големия удар за Ливърпул това лято е изключителното развитие и израстване на Рахим Стърлинг и Коутиньо .И като добавим невероятния Дани Стъридж ,ние разполагаме с убийствено трио !!! Особено Рахим ,това младо момче изведнъж стана мъж. Много бързо поумня ,възмъжа и израстна тактически и технически .Уникален ! Явно ти подценяваш тия играчи ,щом толкова мрънкаш .Явно не ги харесваш достатъчно .
Но тези тримата младежи ,ще подлудят всички в ШЛ ,само стой и гледай .Тия тримата ще изнесат един шампионски сезон ,дай боже само да са здрави.
Тези тримата са толкова сработени ,че се разбират вече със затворени очи . Не ги заменям за никой . Обожавам да гледам Ливърпул с тия тримата в офанзивен план .Много техника лъха от тях,много скорост ,бързина ,острота,хитрост,креативност,изненада ,агресия,настроение,желание за победи ,голов нюх,голов пас ,всичко ! Тия тримата са златни момчета .Не ги подценявай .Не изпадай в паника.Ливърпул е втори във ВЛ. Гледай ми по често подписа :) Това е много високо постижение . Ливърпул е силен и без Суарес .И щом аз ти казвам,че е така ,значи е така .Тряваше да внесем нови имена в защитен план и Брендън го направи ,трябваше нови равностойни имена на пейката и Брендън го направи ,остава само един добър нападател и всичко ще е ок ...Спокойно момче ,отбора е в сигурни ръце..бъди по позитивен и се наслаждавай на този вълнуващ сезон ,който предстои .. .

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 13 авг 2014 11:21

Виждам ,че в тоя форум вече цари голямо настроение . :) Ето това искам от вас феновете на Ливърпул ! Аз ви казвах ,да не се притеснявате с Брендън начело ,още от самото начало и виждате ,че излязох прав за всичко . Отбора е в сигурни ръце.
Трябва да сте в крак със случващото се в отбора ,да усещате на къде духа вятъра. Отбора е силен и е нормално феновете да сте позитивно настроени .Всяко различно настроение от това е грешно ,изкривено и не съвпада с действителноста и реалноста. И виждам ,че все повече фенове дават мнението си тук .Радвам се .
Дано колегата Роджърс ви зарадва и с още един- двама добри нападатели и да задоволи всички изисквания и очаквания . Това искам да виждам .
Дръжте се здраво ,бъдете единни и си защитавайте отбора от чуждите паляци.
Искам да имате повече вяра и в крайния успех. Аз вярвам в титлата ,защото имаме всички аргументи. 19

Освен от чуждите фенове ,си защитавайте отбора и от слабите играчи и треньори ! В Ливърпул трябва да има само силни такива ! Брендън е такъв и е на път да изчисти почти всички слаби играчи и да остави само силни играчи в Ливърпул ! Човека чува петела и си разбира от работата ,ние мислим с него почти еднакво .
Слабите играчи и треньори ,само дърпат отбора надолу към посредственоста .Подкрепяйте силните си играчи и треньори ,защото те ще ви донесат само успехи и радост. В момента ,тоя голям Гранд има нужда от успехи и титли .Това са били винаги моите принципи ,спрямо Ливърпул .----------- Също много важно нещо е да ИЗКЛЮЧВАТЕ ЗВУКА НА НЕКАДЪРНИЦИТЕ -МАНИПУЛАТОРИ ОТ ДИЕМА ! Те също ,като чуждите фенове ,мразят Ливърпул и се опитват всячески да омаловажат дадена победа а при загуба са супер щастливи и плюят на воля Роджърс и компания.
Някои наши фенове( ПРИМЕРИ МНОГО :) ).. не могат да преценят и разграничат силния от слабия играч или треньор и това винаги ще поражда спорове и конфликти . Но ще влязат в час убеден съм :) Ако се затрудняват ,могат да ме ползват за жокер ,стига да е с добър тон .

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 02 сеп 2014 11:33

Аз съм доволен от прозореца ,без разбира се трансфера на най-добрия.
Брендън махна доста дупки и привлече добри футболисти . Най доволен съм от трансфера на Морено ! Само още един вратар липсва .
Доволен съм от оставането на Туре ,Лукас, Борини ,Сусо. Ще помогнат ,сигурен съм.Все пак ,ще участваме на 4ри фронта.Нека да има играчи.
Имаме отбор за титлата !!! Концентрация във всеки мач ,постоянство ,малко късмет и можем да я вдигнем 19тата.

Върни се в “Кошче за отпадъци”