Всичко около КТБ и Цветан Василев. Анкета

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Желаете ли Цветан Василев в бъдеще да бъде благодетел на Ботев Пд?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Долу ръцете от Цветан Василев!

Мнениеот Кашчей » 20 юни 2014 22:11

venomcho написа:Явно следиш изкъсо развитието, щом знаеш, че има снимки ежедневно - и ти си от тея, дето се надяват всичко да "рухне", а?

П. П. Абе тоя от РусИ ли бил :mrgreen:

Хъхъхъ.. човек, от град, в който казват млЕко да ми се подиграва за говор :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Абе, вие канарите, май наистина сте ниска топка (не всичките)

ПП- За ПловдЯв няма да говорим, нали 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 20 юни 2014 22:29

Какво да ти се подигравам, ти сам си го каза - "дъртак" от беден край на страната с близо 20 000 мнения... ти си за съжаление, Къшейчо...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 юни 2014 22:36

venomcho написа:Какво да ти се подигравам, ти сам си го каза - "дъртак" от беден край на страната с близо 20 000 мнения... ти си за съжаление, Къшейчо...

Добре, Геномчо.

Ти не ме познаваш, а аз мога да пиша всичко за себе си. Остава насреща си да имаш интелект, а не просто надъхан тийнейджър, който трудно различава жълто от охра!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 20 юни 2014 23:14

Къшей, това, че ти си дъртак, мен не ме прави тийнеджър (за съжаление), ама ти с тези идиотски картинки, дето си си лепнал... ще ти се смеят внуците :mrgreen:

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Мнениеот Cicero » 20 юни 2014 23:31

Кашчей написа:Хъхъхъ.. човек, от град, в който казват млЕко да ми се подиграва за говор :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ха-ха-ха, РусИ, млЕко казват в шопския край, ама от къде "дъртак" като теб да го знае :twisted:
Стадиона се строи, няма никакви забавяния. "ВСИ заден двор" точат лиги за желЕзото гледам, но няма да ги огрее :mrgreen:
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 юни 2014 23:44

Cicero написа:
Кашчей написа:Хъхъхъ.. човек, от град, в който казват млЕко да ми се подиграва за говор :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ха-ха-ха, РусИ, млЕко казват в шопския край, ама от къде "дъртак" като теб да го знае :twisted:
Стадиона се строи, няма никакви забавяния. "ВСИ заден двор" точат лиги за желЕзото гледам, но няма да ги огрее :mrgreen:

Амиииииииииииииииииииииииииииии..................................имам братовчеди в Пловдив и случайно съм бил неведнъж в този град.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 21 юни 2014 01:38

Цитирам:
"От няколко дни на "Герена" се говори, че Левски ще участва в Лига Европа и че Гонзо е щял да изпусне волана на колата си, когато в движение шеф на клуба му го е казал. Два дни народът цъка с език по какъв точно начин е подготвен нов номер на ЦСКА, но се оказа, че те са си знаели предварително какво ще се случи след скандала между две лица в държавата. Те имат информация и могат да анализират."
Това вече наистина ме изненада!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 21 юни 2014 10:58

GOLEADOR написа:Цитирам:
"От няколко дни на "Герена" се говори, че Левски ще участва в Лига Европа и че Гонзо е щял да изпусне волана на колата си, когато в движение шеф на клуба му го е казал. Два дни народът цъка с език по какъв точно начин е подготвен нов номер на ЦСКА, но се оказа, че те са си знаели предварително какво ще се случи след скандала между две лица в държавата. Те имат информация и могат да анализират."

Гледай и ти да не изпуснеш волана...

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 21 юни 2014 13:43

blue avalanche написа:
GOLEADOR написа:Цитирам:

Гледай и ти да не изпуснеш волана...

Що,най-много след това да кръстят стадион на мое име в Подуяне.Ама аз не сядам зад волана пиян,за това не се надявай това да се случи.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 21 юни 2014 17:42

RedeviL написа:
Чобанов: Само 17% от парите на държавните фирми са в една банка

Все още около 15% от държавните компании не изпълняват правилата срещу концентрация на държавни пари в банки. Въпреки това концентрацията е намаляла и към края на 2013 година няма банка, която да държи повече от 17% от общия обем на депозитите на държавните предприятия.

Това съобщи министърът на финансите Петър Чобанов след заседанието на Министерски съвет, цитиран от bTV.

В края на първото тримесечие на 2013 година една от банките държеше 50% от всички средства на държавните фирми. Сега делът им в нея е 17%, каза още Чобанов. По данни на Министерството на финансите близо половината от парите на държавните дружества са разпределени в три банки.
В сектор „Енергетиката” размерът на дълговете на държавните предприятия е по-голям от депозитите им в банките. Най-голямата експозиция към една банка е намаляла от 66% през март 2013 г. до 38% през ноември, а в края на годината е била 21% .
В края на миналата година вицепремиерът Даниела Бобева отчете, че държавните дружества изпълняват изискванията в наредбата и диверсифицират банките, в които държат средствата си.

Крайният срок, в който те трябваше да отговорят на изискванията, изтече на 8 декември. Мерките засягат 234 компании с държавно участие.

Аз обаче искам да наблегна на един друг акцент! Кой имаше изгода от новите изисквания за разпределението на държавни финанси в банките? И дали голяма част от тях не са били съсредоточени в КТБ, защото тя е давала най-добрите условия?

Това са изисквания на ЕС и са в сила от 01.01.2007 за България, пределно ясно е кой имаше полза да не бъдат прилагани. Интересно след като условията на КТБ са били толкова атрактивни защо чужди корпоративни клиенти не се наредиха на опашка да депозират средства в България.
Между другото ,ако към споменатата от теб дата 8 декември прибавиш 6 месеца ще получиш приблизително датата на която приблизително бяха изтеглени държавните средства и съвсем "случайно" тогава "хладната" война между Цв.Василев и Д.Пеевски придоби по горещи измерения и съвсем "случайно" "стабилната" КТБ започна да изпитва проблеми.

Върни се в “Свободна зона”