1.Чака ни мач на живот и смърт срещу по-силен в момента отбор,в по-добра форма,на негов стадион,на коренно различен и неудобен за нас като настилка терен.
2.Задължително трябва да бъде възстановен Дани Димов.Без него например днес,а и винаги лесно губим центъра на терена.Неуморим и мощен физически черноработник като него,който да унищожава играта на халфовете им,да разбива атаките преди защитниците и да печели въздушните двубои е жизнено важен,иначе пак ще ни правят дармадан отзад...
3.Нападатели-Тошко Колев не знам дали е контузен сериозно,но ако не е на линия-Заков,ако и той не е на линия-голаджията от дубъла-Румен Николов,но такива марди като Какалов и Лазаров веднъж и завинаги да не обличат повече екипа на Черно Море.
Мисля,че имаме добри шансове,даже предусещам,че ще бием.Лошото е,че мнозина смятат Черноморец за свързан с ЦСКА клуб и бъдете сигурни,че от утре ще се лее всякаква помия по адрес на Черно Море.Сигурен съм,че утре ще се почне с това,че Черноморец ни ляга за Купата,а ние ще пуснем на големия им брат ЦСКА във Варна после.Представете си и истерията след сряда ако отстраним Черноморец