Черноморец-Черно Море [1/16 Финал за КБ]

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sagittarius

Черноморец-Черно Море [1/16 Финал за КБ]

Мнениеот Sagittarius » 21 ное 2009 23:13

Очертава се адска мъка за нас в Бургас и изобщо тежка седмица,защото в събота идва ЦСКА.Ако имаме някакви шансове/амбиции за ЕКТ то те минават вече твърдо почти само през Купата и щем не щем колкото ида е трудно трябва да пробваме да ги отстраним.След видяното днес можем да отчетем:
1.Чака ни мач на живот и смърт срещу по-силен в момента отбор,в по-добра форма,на негов стадион,на коренно различен и неудобен за нас като настилка терен.
2.Задължително трябва да бъде възстановен Дани Димов.Без него например днес,а и винаги лесно губим центъра на терена.Неуморим и мощен физически черноработник като него,който да унищожава играта на халфовете им,да разбива атаките преди защитниците и да печели въздушните двубои е жизнено важен,иначе пак ще ни правят дармадан отзад...
3.Нападатели-Тошко Колев не знам дали е контузен сериозно,но ако не е на линия-Заков,ако и той не е на линия-голаджията от дубъла-Румен Николов,но такива марди като Какалов и Лазаров веднъж и завинаги да не обличат повече екипа на Черно Море.
Мисля,че имаме добри шансове,даже предусещам,че ще бием.Лошото е,че мнозина смятат Черноморец за свързан с ЦСКА клуб и бъдете сигурни,че от утре ще се лее всякаква помия по адрес на Черно Море.Сигурен съм,че утре ще се почне с това,че Черноморец ни ляга за Купата,а ние ще пуснем на големия им брат ЦСКА във Варна после.Представете си и истерията след сряда ако отстраним Черноморец :idea: .Изобщо-адската седмица идва :mrgreen:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Черноморец-Черно Море [1/16 Финал за КБ]

Мнениеот modor » 21 ное 2009 23:20

Това ще е интересен мач.
Продължения и дуспи.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Romano
Контакти:

Мнениеот Romano » 21 ное 2009 23:25

Не ги вярвам тези врътки аз на теб, ти на него. Това са теми за измислените сайтове.
На нас ни трябва обаче силен деф халф до борунсузов за да могат да разиграват двамата. Тези малките от дубала никога не съм ги гледал. Стават ли за нещо? Предполагам че и на по кило ракия ще тичат повече от Каката и електрика

Bo4kO
Контакти:

Мнениеот Bo4kO » 21 ное 2009 23:33

Според мен не е единствения път през КБ.Една добра селекция през зимата и един добър пролетен полусезон и пак ще сме в играта.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 21 ное 2009 23:40

Ако Димов бъде възстановен - няма да имаме проблеми откъм халфова линия поне,той освен мощ,пъргавина и печелене на първа топка има и добър поглед над играта,изнася добре топката и няма да гледаме комичните истории от тази вечер - назаде,назаде,накрая към Илко Пиргов...и тъй само от това,че няма кой да я ритне напред където трябва можехме да получим 3 гола още,че цяло второ полувреме Жорката се върна да изнася топката и нямахме пък вече ептен никаква игра отпред с мардите и каталясалия вече Миро :twisted:.Черноморец няма такива крила като Левски да ни разпердушинят по бековете и това е добре,но в нападение-ако не оправим Тошето просто Миро ще си е самотник както винаги.Дубъла има момчета с класа на ниво А група,например Трифонов е точно на този пост,но говорим за играч с 1 мач в А група,а ни предстои решителна битка очертаваща целия сезон от тук нататък,нужен е опит,дано оправят бат Милен Петков,напоследък играе добре и внася спокойствие сред останалите играчи.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Romano
Контакти:

Мнениеот Romano » 21 ное 2009 23:48

То има вариант да върне Дани като деф халф, а отляво да пусне Жуниор примерно. Но проблема е че нямаме дълбочина на състава. Ние играем с 14 футболиста. Миро вече се измори, а Жорката незнам как ще изкара до събота. Днес наистина беше единствения които се бори, но сам няма как да играе. Тази контузи на Данчо мого тежи.

Cherno More
Контакти:

Мнениеот Cherno More » 22 ное 2009 01:26

Какалов и парния локомотив нямат място в състава, по- добре да играят юноши вместо тея мърди, иначе за мача с черноморец се надявам най- накрая да счупим каръка срещу тях и да победим, но с уговорката тея двамата да не стъпват на терена.

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Мнениеот bobo03 » 22 ное 2009 09:38

След мача с Левски единственото, което мога да кажа е че ще бъде адски трудно. Видя се че нямаме "дълга"резервна скамейка и напускането на един футболист тотално ни разстройва играта. Видя се че ни липсва и манталитет и лесно се пречупваме /оставям настрана дали е имало дузпа или не/. Не знам ТИМ ще дават ли пари или не, но са ни нужни спешно нападател и халф и то прилични. И крайно време е да се назначи нов старши треньор. Просто Попов, при всичкото ми уважение не е за тази работа. Иначе полека-лека ще се превърнем в средняшки отбор, който вкъщи бие средняците и опашкарите, със силните най-много Х, а навън ще ни дънят всички.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 22 ное 2009 10:13

2-1 краен резултат.Но няма да е изненада да има и продължения.

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 22 ное 2009 10:27

Черномореца трябва да го отстраним...няма друга алтернатива.

Иначе доиграваме пролетния полусезон с юношите :)

Върни се в “Черно море”