Националите вече с нова екипировка

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Националите вече с нова екипировка

Мнениеот Tommi » 29 май 2014 01:33

Черният козел написа:
Reckless написа:Да играят с "Руен", нали трябва да сме патриоти, какви са тези гадни западни марки!?

Аз съм за ! Премерно:бутонки-"Булдозер",чорапи-"Фазан",шорти-"Мадара",Фланелки-"Руен" или "Фелла".

А не искаш ли бутонки "Стадион - Габрово"? :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Reckless

Мнениеот Reckless » 29 май 2014 01:53

Ами сума народ тука оплюва всичко на запад от България, ама иначе искаме с Адидас, Найки...
Цървули за вас бе...от гумените !

Потребителски аватар
demarkos
Контакти:

Мнениеот demarkos » 29 май 2014 09:01

bilyaletdinov написа:Joma, legea, kappa все тая. Белгия както си цъкат с Бурда дали няма да стигнат поне 1/4-финал :lol:

Когато станаха европейски шампиони,а и доста години след това, Дания играеха с Hummel, което беше огромна реклама за марката.
"Имаш или нямаш...мозък не се продава наливен" Спенс

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 29 май 2014 09:28

Tommi написа:
Черният козел написа:
Reckless написа:Да играят с "Руен", нали трябва да сме патриоти, какви са тези гадни западни марки!?

Аз съм за ! Премерно:бутонки-"Булдозер",чорапи-"Фазан",шорти-"Мадара",Фланелки-"Руен" или "Фелла".

А не искаш ли бутонки "Стадион - Габрово"? :lol:

Не, "Булдозер" искам и българските машини да мачкат всичко на зеления терен :lol: :lol: :lol:
П.П Станко Йовчев консултант :lol: :lol: :lol:
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 29 май 2014 12:09

bobo_13 написа:Всичко е въпрос на пари. След като Адидас и Пума разбраха, че пазара в България е нищожен(защото има адибас, абибас, пома и т.н. марки), а всеки нормален човек би си купил техните продукти он-лайн от чужбина и пак ще миу излязат с около 40-50 лв. по-евтини отколкото в официалните им магазини у нас, не наливат вече пари у нас. Търговският директор на Джома е същият, който беше и на Пума у нас, когато няха силни. Тоава повечето отбори играеха с Адидас и Пума, защото имаха пари да инвестират. ПОсле се оттеглиха и сега Джома атакува. Има доста отбори с тази марка в А, Б и В група. Вече го казах веднъж...как може фланелка Джома на Етър да струва 40 лв., а от същата марка на Левски да е 85лв???? Левскарите си знаят защо. Все си мисля, че разчитаха на ефекта "юбилей" и манията на много привърженици да си купят именно този екип и направиха добра печалба за кратко време

Абсолютно цената е решаваща не може Адидаса на Лудогорец да е 85лв[*а миналата година беше 75] а супер неизвестната Хома на Левски да 85 така че отблъснат всички клиенти.Улшпорта на Ботев е 50лв а като качество са като Хома а популярноста им е 2-3 по голяма ,ако я карат с тези цени никои няма да си купува стоки от тях,още повече че обявиха цена на фанелките на националния отбор 85лв.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 29 май 2014 12:37

badboy95 написа:
drizhelev1 написа:Ливърпул и Тотнъм също играят с куча марка екипировка.

Обаче им дават една торба с пари. :lol:

Точно! Това е малко като с екипировката на Джокович, който смени Sergio Tacchini с някаква нечувана китайска марка..

objective
Контакти:

Мнениеот objective » 18 юни 2014 14:02

Абе момчета много сте боси бе. Не сте ли разбрали досега, че всичко е заради пари бе.
Просто новият сега представителят на Joma е Валентин Николов, който не го знам какви връзки вади, какво суче, обаче на която екипировка е бил представител - с нея е бил националния отбор. Да не мислите, че случайно половината А група играе със същите екипи?! Качество, красота, имидж, дизайн... пълна ала - бала, всичко опира в крайна сметка до това кой прибира парите от поръчката, наш човек ли е и съответно каква комисионна ще ни даде, че му даваме договора :shock:

А, добро утро!!

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 20 юни 2014 22:43

Между другото няма ли някои Софиянец да отиде и да нащрака малко снимки от базата на националите в Бояна която се строи за да можем и ние в провинцията да сме запознати с напредака и.

Върни се в “Национален отбор”