Селекция - лято 2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Re: Ботев привлече участник на Европейското за юноши

Мнениеот volf » 13 юни 2014 11:11

El_Brujo написа:
volf написа:...

Офиси имал той и фирми... Киртак :mrgreen: Освен да имаш някоя чупена панелка в Меден рудник и 25-годишно фордче, с друго не те виждам. Освен с парцала и метлата де, когато си си в "групата за почистване" :mrgreen:
И наистина много се надявам това да е не само последен път, в който ми "обръщаш внимание", но да е и последен път, в който обръщаш внимание на "Ботев". Виждам, че постоянно търсиш начини за контакт и комуникация с нас и понеже никой от нас не влиза в умрелия форум на селската трупа от рязград, ти реши да се изходиш в темата за Купата повече от половин месец по-късно. Ама иначе ми говориш за "липса на смисъл в постовете"... Ало, някой на втория етаж??? Аз като ти разправям, че си социален аутсайдер, дето си търси внимание...

Във форума на, а и около самия Лудогорец нещата са ясни - три поредни пъти шампиони, феновете са доволни и има защо!
При вас, както и при тебе нещата са някак забавни и объркани, цари атмосфера на мракобесие и надежди. Имате си собственик в пълния смисъл на думата, който пък от своя страна е косвена страна в моите бизнес интереси и друга мрачна фигура!
Използувам форума единствено за да разпускам, а купона е имено тук!
Издувате се над предела (теми като "Бултрас финалът" и упоментата от теб тема за самия финал) и после логично се спуквате (издишате) - как да се въздържи човек да не учавствува в партито..!!! Понякога сте скучни и непоследователни, поради което хвърлям "нагризано коматче' на арената и купона започва отново!
Благодарение на здравия си разум и твърда логика, нещата които съм написал тук са се оправдали на 99%. Издъних се само с Красимир Балъков с когото се разминахте за дни!
Не ми дреме кой каккъв е и защо такъв е, не проявявам интерес към писателя, а към написаното, а във вашия, обществен подфорум е наистина забавно и объркано! Прави се на голям - не пречиш на купона!

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Мнениеот Cicero » 13 юни 2014 11:33

volf написа: Във форума на, а и около самия Лудогорец нещата са ясни - три поредни пъти шампиони, феновете са доволни и има защо!
При вас, както и при тебе нещата са някак забавни и объркани, цари атмосфера на мракобесие и надежди. Имате си собственик в пълния смисъл на думата, който пък от своя страна е косвена страна в моите бизнес интереси и друга мрачна фигура!
Използувам форума единствено за да разпускам, а купона е имено тук!
Издувате се над предела (теми като "Бултрас финалът" и упоментата от теб тема за самия финал) и после логично се спуквате (издишате) - как да се въздържи човек да не учавствува в партито..!!! Понякога сте скучни и непоследователни, поради което хвърлям "нагризано коматче' на арената и купона започва отново!
Благодарение на здравия си разум и твърда логика, нещата които съм написал тук са се оправдали на 99%. Издъних се само с Красимир Балъков с когото се разминахте за дни!
Не ми дреме кой каккъв е и защо такъв е, не проявявам интерес към писателя, а към написаното, а във вашия, обществен подфорум е наистина забавно и объркано! Прави се на голям - не пречиш на купона!

Твоето разпускане, колкото и да облекчава ежедневните ти терзания, води до много лоши последици за любимия ти клуб! Като нов и необременен отбор, Лудогорец се позлва със симпатиите на повечето българи. Доказа го и пълния национален стадион на мача с Лацио. Трябва ли да работиш, толкова усърдно срещу това?
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 14 юни 2014 18:14

M_P_C написа:
honda написа:Честно казано не знаех,че Ботев и Левски са играли само в Пловдив,дали ако вземем под внимание и мачовете играни извън пловдив картинката няма да стане доста по-различна.Хубаво си копнал някаква информация,оставям настрана броя на феновете дето си ги копнал(интересно ка на стадион ,който никога не е бил за повече от 25000 са се събрали 35000 зрители,но след като и в момента стадиона ви е за 18 000 зрители-може ;) )(за твоя информация със сигурност съм бил на съ Хр.Ботев повече пъти от 90% от феновете на Ботев и съм присъствал на болшинството от цитираните от теб мачове ;) ). Между другото цитирания от теб Ив.Глухчев(човек ,който познавам и безкрайно уважавам)има отрицателен баланс срещу Левски дори и като домакин.
Между другото кой ви беше треньор когато станахте шампиони?-ако го помниш де ;)

добре знаеш, че говоря само за мачове в Пловдив - в София е ясно, че имате смазващо превъзходство, ние имаме общо 7 победи там.

шампиони ставаме при Васил Спасов - Валяка, не го помня, но знам историята. знам и, че е левскар. неговото отношение към футбола и Ботев Пловдив в частност, както и това на Павел Панов обаче са безупречни. въгларовския бостанджия обаче е пълен капут в това отношение.

иначе началото на 60-те по времето на Джогата имаме поредица от мачове и в Пловдив и в София, когато нямаме загуба от вас. тогава е и най-голямата ви домакинска загуба 1-6...малко по-различно от мърльовото нагъзване.

Глухчев няма отрицателен баланс с вас в Пловдив, всъщност баланса му у дома е 2 победи, равен и 2 загуби...

Говоря за всички мачове, Мъри(който по никакъв начин не може да ми бъде наречен любимец има положителен баланс срещу Левски с Ботев включително,ако се вземат и мачовете в София)
При Г.Генов-Джогата не ми се проверява ,но съм почти сигурен,че също имате отрицателен баланс ;)- бил е треньор на Ботев повече от 10(!) сезона(мисля че 13),като само в един от тях Ботев е пред Левски в класирането,като през повечето сезони при него Ботев се бори да не изпадне , за Ив.Глухчев освен цитираните от теб мачове за първенсво има още два мача за Купата като домакин завършили съответно 0:2 и 1:3. В,ече те попитах при колко треньора имате полжителен баланс срещу Левски,да видим доколко добре познаваш достатъчно историята на собствения си клуб.
Не искам да се заяждам, но според мен да оплювате треньори като В.Спасов-Валяка,П.Панов,Ст.Стоилов и играчи като Г.Аспарухов,Хр.Илиев-Патрата,С.Костов(между другото последните двама правят от Чико полеви играч,преди това е бил вратар)Г.Донков,Д.Попов с които са свързани най-големите успехи на Ботев меко казано не ви прави чест.

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Re: Селекция - лято 2014

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 20 юни 2014 19:27

Янис Зику в Ботев?

Ботев Пловдив е на път да уреди в състава си румънеца Янис Зику. Според информациите румънският нападател ще има сериозен разговор с ръководството на Ботев, след което може да стане "канарче".

Както е известно, при предишния си престой в България Зику остана само 6 месеца в ЦСКА, но пък заби цели 13 гола в 15 мача в "А" група.
В началото на 2012 година реализаторът облече екипа на корейския Поханг Стийлърс за сумата от 2,3 милиона евро. По-късно той бе пратен под наем в друг корейски тим - Гангвон.

Преди близо година Зику подписа с Гангвон контракт за един сезон. Тимът обаче изпадна от местния елит и нападателят заигра в Петролул Плоещ. Преди дни обаче Янис разтрогна с Петролул и в момента е свободен агент. Така Ботев няма да плати и едно евро за правата му.

Източник: http://www.gol.bg/a-grupa/2014-06-20/ya ... or-s-botev както и Блиц, Радар, bgfootball.actualno.com
Изображение Изображение

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 21 юни 2014 13:36

Нямаме нужда от Зику,Зико или както е там.В нападение имаме Професора,Хамза,Доре и Чунчуков-всички машини за голове.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 21 юни 2014 16:27

slash1912 написа:Нямаме нужда от Зику,Зико или както е там.В нападение имаме Професора,Хамза,Доре и Чунчуков-всички машини за голове.

Явно се мисли за ротация на стартовия състав, като в "Лудогорец". Ще видим какво ще излезе най-накрая. От 3 юли започваме битката, първо в ЕКТ.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 25 юни 2014 13:31

Замразява се и селекцията...

Изпълнителният директор на Ботев Тервел Златев обяви, че клубът е обезпечен финансово за най-близкото бъдеще на тима, но за по-дълъг период не може да се гарантира нищо.

„Нарушен е балансът на управлението на клуба, но въпреки това, в медиите има много некомпетентни изказвания, че едва ли не ще ни отнемат лиценза“, каза изпълнителният директор на Ботев.

Запитан за трансферите в клуба, предвид ситуацията в момента Тервел Златев обяви: „Към този момент работим върху различни модели, за да може тези процеси да не бъдат възпрепятствани, но ако ситуацията с управлението на клуба се забави, ще се опитаме да избегнем евентуални проблеми в това отношение.“

„Ние планираме дългосрочно разходите си. Все още към този момент няма безпокойство. Надяваме се ситуацията скоро да бъде разрешена. Взели сме правилни решения, които да обезпечат клуба в следващите мачове. Ако обаче продължава тази ситуация, никой не може да гарантира осигуряването на клуба в по-дълъг период“, каза още Тервел Златев.

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/bez- ... tko-284919
Изображение Изображение

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 25 юни 2014 13:38

Нищо не се замразява.Напротив, очаквам доста оживена изходяща селекция.

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 25 юни 2014 13:39

onegavon написа:Нищо не се замразява.Напротив, очаквам доста оживена изходяща селекция.

Мдам, това също се говори. Хората обсъждат варианти за издръжката на тима, продажбата на футболисти е един от тях. Както Райс М`Боли ще докара (надявам се) пари при вас.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 25 юни 2014 13:53

onegavon написа:Нищо не се замразява.Напротив, очаквам доста оживена изходяща селекция.

И тва не става,блокирани са ни сметките,а съгласи се никой нема да се навие да дойде с куфар с милион и половина евро за Доре да ги остави в канцелариите на клуба....абе тежко е положението.....

Ахахахаха,еееей дай ви на вас на чужди гробища да ревете...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Върни се в “Ботев”