Какво става с КТБ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Re: Какво става с КТБ?

Мнениеот Der Führer » 20 юни 2014 18:00

za nas e toj religiq написа:
tomba написа:
za nas e toj religiq написа:Не знам защо , обаче все повече си мисля че цялата история е скалъпена по сценарий ! Никой от играчите няма да остане на сухо , ще се пренаредят фигурите само че на нова дъска и играта ще почне на ново! Обаче се чудя само аз ли имам такова подозрение! Много съвпадения на куп се случиха , дали е случайно ?????

Не си само ти но нали знаеш как е,всеки действа първосигнално без да мисли,а опита ми от живота до тук(не че е голям) ми показва да не се доверявам на слухове.

Мисля си че Василев добре е премерил всичко , купува си друга банка , мести част от авоарите в нея , надзора поема КТБ , руснаците купуват дяла на Василев в банката и всичко си идва по местата ! Тва си е моя фантазия де :) ама ще поживеем и ще видим :?

То хубаво , ама губейки КТБ , Василев губи Петрол АД , Виваком и Булгартабак . ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

bobi_getov1
Контакти:

Мнениеот bobi_getov1 » 20 юни 2014 18:02

ей това е капетализъм :)
http://bobigetov1.snimka.bg/arts/botev.824055

Изработка на всякакви емблеми и лога от всякакви материали-цени по договаряне-като на Ботев се прават с любов-другите се прават с псувни!!!
по идеи на клиента и гаранция,4е каквото и да се направи ще бъде в една бройка-димек уникално ;)
Айййййййййййй Канарииииииииииииииииииии

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 20 юни 2014 18:04

CSKA 78 написа:Значи,по-важният въпрос е как се стигна дотук?!

По-интересно ще е обаче на политическата сцена!
Положението на КТБ ще удари партии,като Герб,ДПС и ББЦ.За последните две е ясно защо.Ситуацията ще повлияе на Герб,защото при евентуални предсрочни избори,няма да има коалиционен партньор(при условие,че спечели изборите),с който да състави правителство!От създалата се ситуация,най-големите печеливши ще са БСП и АТАКА!

Тези войни не са от сега,просто излизат на светло в момента.Има няколко съвпадения-"случая" ЮП,Боце се върна от САЩ.КТБ,от поне два месеца,не е част от кръга Доган,Пеевски и ДПС.Затова парите на ДПС от еврофондовете и обществените поръчки,едва ли са там,поне един голям процент(достатъчен да купят гласове).Ще се отрази на ББЦ "капута".В политическа среда,бъдещето на ДПС и паразитите около него,за предстоящите избори,не зависят от КТБ,за да не бъдат част от следващо НС.Генезиса на тази партия,въобще не зависи от такива битки.ДПС никога няма да бъдат в изолация,но никога в коалиция "на светло" с ГЕРБ(носи много минуси и загуба на гласове на Боко)....никога.Естествено там в общини и министерства,врътките по м/у Боце и Доган си вървят регулярно,както и сега.Нямаш идея как работят двете партии в комисиите по време на избори,бедна е фантазията.Поради тази причина в момента,в медиите на Прокопиев,върви една кампания "презумпция за виновност на Борисов",за да активира и отклони повече вот,от ГЕРБ към РБ,с който ГЕРБ ще направят мнозинство след изборите...ДПС стои в сянка.И така всичко пито-платено.А сигналите за прокурорска проверка на "Протестна мрежа" са насочени само срещу тази част от общия бизнес на Василев/Пеевски,която остана само на Ц.Василев.Горе долу от два мес. и една размяна на управителните тела на ФК"Ботев" и БК"Левски",безпричинно.Цветан Василев се оказа по-голяма топка за кукловодите от Кюлев и И.Павлов.Пеевски само за последната седмица,блъфира няколко пъти.А Василев не се върна тук,щото не се знаеше кво ще се случи с него.Или го отстраняват и вземат банката,или той я дава/продава на руснаците-ВТБ .Отчетливо личи,че има телевизия на своя страна ТВ7,не е за Пеевски.На кого са цялата останала част от медиите на които може да разчита за гласност Пеевски и...на ГЕРБ и Бойко.Достатъчно симптоматично.:)

sandi74

Мнениеот sandi74 » 20 юни 2014 18:05

КТБ и жълтите абонати изобщо не ме интересуват,но доказаният престъпник Цецко Василев когато и да го вкарат в панделката все ще е късно.Факт.

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 20 юни 2014 18:06

По нареждане на Кремъл, банката се взима от Цецу и се предоставя на един от клоновете на БКП - ВТБ! Какво ще се случва с държавните пари в нея, не е въпрос от компетенцията на хора извън структурите! Здраве да е, така или иначе всичко в тази държава отдавна е мъртво, само робите се държат на командно дишане, щото нали всичко се прави за пред хората! Като му вземат всичко на Цветан, Ботев ще се върне там където беше преди няколко години, жалко е, но така стоят нещата! Изхода от тази мизерия е само един - терминал 2 и на запад! Българите унищожихме всичко, кой с далаверите си, кой с бездействието си, всички сме виновни! Няма как да се променят нещата докато 50% от хората са врагове на останалата половина! Аз мрази и смятам за мой кръвни врагове всички политици, мутри, корумпираната и бюрократична администрация, комунистите, герберите, атакистите, костовците, депесарите, реформаторите, националистите и патриотите на думи! Болно варварско общество, отказвайки да се развива, няма път и перспектива!![/quote]

Заради такива като тебе сме на това положение,живеещи 30г. на зад във времето,всичко живо им е виновно за собствената им некадърност и вечно гледащи в друга посока само.

whitebear
Контакти:

Мнениеот whitebear » 20 юни 2014 18:07

Всяка банка може да бъде фалирана така. Без да съм специалист, банките са задължени да имат към 20% ликвидност, което значи че след поредица злонамерени публикации може да бъде фалирана. Държавата няма да се срине, но всички работодатели, които имат депозити/заеми в/от тази банка ще фалират или ще са много зле, от което следва че безработицата би нараснала 10тина %. Просто някой си прави гавра в момента - както каза Пеевски - "ако си отворя устата ще срина държавата".

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 20 юни 2014 18:27

Онзи ден имаше интервю с Цветан Василев по Бтв. Каза много неща буквално и някои между редовете. Това е едно от най-важните и значими интервюта които съм гледал, засягащи България. За пръв път гледах Цветан Василев така да се каже на живо, защото само на снимки съм го виждал. За пръв път му чух гласа и за пръв път му виждам държанието и мимиките, не знам как са по принцип защото нямам база за сравнение, но съм сигурен че видях един много изплашен и много притеснен човек. А щом един от най-влиятелните и богати хора в България, изглежда уплашен като човек на колене, на който му казват наведи се да ти отсечем главата, не знам какво остава за останалите.

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 20 юни 2014 18:28

tomba написа:
za nas e toj religiq написа:Не знам защо , обаче все повече си мисля че цялата история е скалъпена по сценарий ! Никой от играчите няма да остане на сухо , ще се пренаредят фигурите само че на нова дъска и играта ще почне на ново! Обаче се чудя само аз ли имам такова подозрение! Много съвпадения на куп се случиха , дали е случайно ?????

Не си само ти но нали знаеш как е,всеки действа първосигнално без да мисли,а опита ми от живота до тук(не че е голям) ми показва да не се доверявам на слухове.

Мисля си че Василев добре е премерил всичко , купува си друга банка , мести част от авоарите в нея , надзора поема КТБ , руснаците купуват дяла на Василев в банката и всичко си идва по местата ! Тва си е моя фантазия де :) ама ще поживеем и ще видим :?

Както каза много съвпадения станаха дори за една седмица,един е развил такава теза ,че почнах да се чудя да ли не е адвоката на Василев.Лошото е че щом с няколко публикации , тролове по форумите и две снимки можеш да повлияеш на обществото,едва ли не да фалираш банка(почти невъзможно),това не е добре за държавата.

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 20 юни 2014 18:36

[quote="whitebear"]Всяка банка може да бъде фалирана така. Без да съм специалист, банките са задължени да имат към 20% ликвидност, което значи че след поредица злонамерени публикации може да бъде фалирана. Държавата няма да се срине, но всички работодатели, които имат депозити/заеми в/от тази банка ще фалират или ще са много зле, от което следва че безработицата би нараснала 10тина %. Просто някой си прави гавра в момента -
както каза Пеевски - "ако си отворя устата ще срина държавата"
щом не си отваря устат значи и той е замесен в тия лайна......а и сме се наслушали на такива кухи приказки

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 20 юни 2014 18:47

Der Führer написа:
tomba написа:

То хубаво , ама губейки КТБ , Василев губи Петрол АД , Виваком и Булгартабак . ;)

Нищо няма да загуби , той да не е балама че да ги придобива чрез КТБ ! Банката е спонсорирала сделките , ама дефакто собствениците са някви офшорки и може да си ги управлява от където си иска ! Пък и плюс това ще си вземе кинтите и от акциите в КТБ ! Такаче кво точно губи , май само печели :?

Върни се в “Футбол - България”