Над 10 жертви след пороя във Варна, издирват се още хора
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Над 10 жертви след пороя във Варна, издирват се още хора
Теориите на Тесла за безжично пренасяне на ток са на около 1 век вече
Голяма част от неговите патенти са засекретени до наши дни
Лошото на облаците, които споменава костенурката е, че ако бъдат създавани на дадено място, има шанс да кондензират влагата в атмосферата и да причинят сериозни валежи . Въпреки това, мисля, че вчерашният потоп, си е природно явление
Леевски, оле
Де да знам. Все си мисля, че ако беше нормално природно явление, синоптиците би следвало да ни предупредят. А то сякаш се появи от нищото.
boabbb написа:Теориите на Тесла за безжично пренасяне на ток са на около 1 век вечеГоляма част от неговите патенти са засекретени до наши дни
![]()
сега помисли няколко минути кво точно значи тва подчертаното,от кой се прави и защо
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
rebel написа:Знам че ще бъда обвинен в световна конспирация, ама такова чудо не е било. Напомня ми за потопите в Хърватска и Босна от преди месец някъде. Напоследък се появяват едни самолети дето оставят едни огромни дири, не знам дали сте ги забелязали...тия самолети бяха и в Босна и Хърватска или там някъде на Балканите
Аз също ги забелязах и писах в темата за 10 най-големи конспирации.Тия хора/американци ли руснаци ли-незнам/се ебават с природата и господ и ще ЯДЕМ хурката ЯКО.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
По-скоро, както често се случва, всичко е повод на стечение от куп фактори. Ако е вярно, че са секли дървета, ако е вярно, че канализацията е била в лошо състояние и други неща плюс неадекватност на местни и държавни служби, от които се очаква да са адекватни! Не изключвайте и възможността, някой от починалите (лека им пръст) да се е направил простотия! Защото в такова нещо се помага на себе си първо и после на околните, а не да се спасяват хладилници, кокошки и др. Тъй че много хипотези много нещо 
Последна промяна от wannabe на 20 юни 2014 09:35, променено общо 1 път.
88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
DarkPsy написа:Де да знам. Все си мисля, че ако беше нормално природно явление, синоптиците би следвало да ни предупредят. А то сякаш се появи от нищото.
А, бе, те цяла вечер тръбят по телевизията за код "жълто"
Леевски, оле
А Варна спечели приза най-добър град за живеене. Очевидно има много проблеми в този град.
DarkPsy написа:Някой от Варна ако може да разясни от къде се взе тази вълна?
Една от възможните причини е,че някакво дере е преляло и от там е дошла вълната.
http://www.varna.utre.bg/2014/06/20/236 ... _e_stroeno
По принцип нос Галата от където живея се вижда много ясно,а по време на бурята въобще не се виждаше.Имаше също много силни гръмотевици.Трагедия.
костенурк написа:boabbb написа:Теориите на Тесла за безжично пренасяне на ток са на около 1 век вечеГоляма част от неговите патенти са засекретени до наши дни
![]()
сега помисли няколко минути кво точно значи тва подчертаното,от кой се прави и защо
Аз мога да ти кажа защо се прави основно, в момента чета книга за него
Леевски, оле
moreto vn написа:DarkPsy написа:Някой от Варна ако може да разясни от къде се взе тази вълна?
Една от възможните причини е,че някакво дере е преляло и от там е дошла вълната.
http://www.varna.utre.bg/2014/06/20/236 ... _e_stroeno
По принцип нос Галата от където живея се вижда много ясно,а по време на бурята въобще не се виждаше.Имаше също много силни гръмотевици.Трагедия.
Подкрепям! При 123л.валеж, няма спасение!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.