Над 10 жертви след пороя във Варна, издирват се още хора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Над 10 жертви след пороя във Варна, издирват се още хора

Мнениеот dunavfc » 20 юни 2014 01:51

rebel написа:
dunavfc написа:
W84me написа:
dunavfc написа:Ама, защо ги намесваш, без никаква причина, бе човек ?????? Какво обощо има Б.Б, ГЕРБ и Портних с тая трагедия ?

Ти знаеш ли какви езера стават от 5 минутен дъжд във Варна? Канализацията е запушена отвяскъде, тоя не си мръдна пръста да я почисти!

Убеден съм,че ти за 1 год. щеше да оправиш цялата канализация на градът, да изкараш едни 150-200 млн. евро и да решиш проблема генерално !!

Що бе нали Б.Б. гради България 4 години...това ли изгради?

Ей, големи смешници сте , значи... Във Великобритания, която е 500 год пред нас, имаше подобно бедствие с десетки жертви, пак ли беше Б.Б виновен ?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 20 юни 2014 01:53

grasiani написа:
dunavfc написа:Ама, защо ги намесваш, без никаква причина, бе човек ?????? Какво обощо има Б.Б, ГЕРБ и Портних с тая трагедия ?

Е,как да няма, единия е кмет на Варна и веднага обяви правителството за виновни за бедствието ,другия пак щрака по клавишите и дава акъл на Орешарски , е това ако не е политическа демагогия.Все някой друг е виновен това го слушахме 4 години,в село Бисер кмета на Харманли беше виновен понеже е от БСП ,това е тактиката все някой друг да ни е виновен и да обвиняваме този или онзи, и да си правим пиар на гърба на трагедията на хората -колко сме загрижени ,хайде стига ,че почнем ли така спиране няма.

Портних е кмет от няколко месеца, БОГ да беше , не виждам, как щеше да предотврати това, което се случи..

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 20 юни 2014 01:55

Аз не знам след като казват че се очаква всеки момент да се повтори дъжда , защо не се прави кризисен щаб и да се евакуират хората :?

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 20 юни 2014 01:56

za nas e toj religiq написа:Аз не знам след като казват че се очаква всеки момент да се повтори дъжда , защо не се прави кризисен щаб и да се евакуират хората :?

Защото мършите са част от целия план за заробване на тази страна, един пич беше написал за онези самолетчета, които пръскат едни неща и това всичко се знае от политиците ни !
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 20 юни 2014 02:07

dunavfc написа:
grasiani написа:

Е,как да няма, единия е кмет на Варна и веднага обяви правителството за виновни за бедствието ,другия пак щрака по клавишите и дава акъл на Орешарски , е това ако не е политическа демагогия.Все някой друг е виновен това го слушахме 4 години,в село Бисер кмета на Харманли беше виновен понеже е от БСП ,това е тактиката все някой друг да ни е виновен и да обвиняваме този или онзи, и да си правим пиар на гърба на трагедията на хората -колко сме загрижени ,хайде стига ,че почнем ли така спиране няма.

Портних е кмет от няколко месеца, БОГ да беше , не виждам, как щеше да предотврати това, което се случи..

Ами щом е кмет да си върши работата ,а не да ръси глупости, че държавата му била виновна ,той да не би да пада от Марс ,той да не би да представлява партията си само Варна ,той не е ли държавата ,ама, че тъпо парче е това не е истина .

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 20 юни 2014 02:13

Абе, човек, има валежи в количества, каквито Варна не е виждала сигурно от 50 год. има неконтролируеми свлачища, как за Бога някой, ако ще и Робин Худ да е, ще успее да се справи със ситуацията ? Чувам от мои познати, че във Варна е валяло порой в продължение на 3 часа !! Как да издържи канализацията на подобно количество вода ?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 юни 2014 02:15

Балкански Орел написа:
za nas e toj religiq написа:Аз не знам след като казват че се очаква всеки момент да се повтори дъжда , защо не се прави кризисен щаб и да се евакуират хората :?

Защото мършите са част от целия план за заробване на тази страна, един пич беше написал за онези самолетчета, които пръскат едни неща и това всичко се знае от политиците ни !

Kaзва се Chemtrails 8-) Има достатъчно клипове в нета :)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 20 юни 2014 02:22

CTAHKO написа:
Балкански Орел написа:

Знам, преди съм гледал и знам за какво иде реч.От 1 година съм спрял да чета и гледам за тези неща, защото просто няма смисъл, нито някой ще попие и ще разбере, че е едно тъпо клоунче в ръцете на големите, нито аз ще се избавя от това робство като знам за какво става въпрос.99% си мислят, че всичко това което стана на Балканите е случайно, а 99,5% си мислят, че сащ са добрите.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 юни 2014 02:29

Балкански Орел написа:
CTAHKO написа:
Балкански Орел написа:

Знам, преди съм гледал и знам за какво иде реч.От 1 година съм спрял да чета и гледам за тези неща, защото просто няма смисъл, нито някой ще попие и ще разбере, че е едно тъпо клоунче в ръцете на големите, нито аз ще се избавя от това робство като знам за какво става въпрос.99% си мислят, че всичко това което стана на Балканите е случайно, а 99,5% си мислят, че сащ са добрите.

Вярват, не вярват, ето ти линк с факти, закони, правителствени документи (на САЩ) и патенти за контолирането на климатичните условия 8-) От това по-достоверно, здраве му кажи :)

http://alterinformation.wordpress.com/2 ... 015026633/
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”