Над 10 жертви след пороя във Варна, издирват се още хора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Над 10 жертви след пороя във Варна, издирват се още хора

Мнениеот W84me » 20 юни 2014 01:21

Дъжда почна точно в 17:30, когато си тръгвах от работа, за 10 минути наистина станаха невероятни реки по главните булеварди, за малките улички изобщо не говоря. Тези, които бяхме с големи коли успяхме да се приберем, другите май са изчакали водата да мине. Канализацията наистина е в трагично положение, казвам ти, ако се абстрахираме от пороя днес, дори 5 минутен дъжд е достатъчен да блокира движението, заради задръстените шахти. Това можеше да бъде избегнато при една добре работеща канализационна система...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 20 юни 2014 01:22

rebel написа:Знам че ще бъда обвинен в световна конспирация, ама такова чудо не е било. Напомня ми за потопите в Хърватска и Босна от преди месец някъде. Напоследък се появяват едни самолети дето оставят едни огромни дири, не знам дали сте ги забелязали...тия самолети бяха и в Босна и Хърватска или там някъде на Балканите

Един човек, който е наясно браво братле !
[center]Levski & Lazio[/center]

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 20 юни 2014 01:22

dunavfc написа:
W84me написа:
dunavfc написа:Ама, защо ги намесваш, без никаква причина, бе човек ?????? Какво обощо има Б.Б, ГЕРБ и Портних с тая трагедия ?

Ти знаеш ли какви езера стават от 5 минутен дъжд във Варна? Канализацията е запушена отвяскъде, тоя не си мръдна пръста да я почисти!

Убеден съм,че ти за 1 год. щеше да оправиш цялата канализация на градът, да изкараш едни 150-200 млн. евро и да решиш проблема генерално !!

Що бе нали Б.Б. гради България 4 години...това ли изгради?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 20 юни 2014 01:22

dunavfc написа:
W84me написа:
dunavfc написа:Ама, защо ги намесваш, без никаква причина, бе човек ?????? Какво обощо има Б.Б, ГЕРБ и Портних с тая трагедия ?

Ти знаеш ли какви езера стават от 5 минутен дъжд във Варна? Канализацията е запушена отвяскъде, тоя не си мръдна пръста да я почисти!

Убеден съм,че ти за 1 год. щеше да оправиш цялата канализация на градът, да изкараш едни 150-200 млн. евро и да решиш проблема генерално !!

Ама какво има да се оправя, просто да се ПОЧИСТИ, не 20мм дъжд да ми скриват тротоара пред нас!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 20 юни 2014 01:23

Аз лягам, дъжда си продължава, дано спре ...

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 20 юни 2014 01:24

W84me написа:Дъжда почна точно в 17:30, когато си тръгвах от работа, за 10 минути наистина станаха невероятни реки по главните булеварди, за малките улички изобщо не говоря. Тези, които бяхме с големи коли успяхме да се приберем, другите май са изчакали водата да мине. Канализацията наистина е в трагично положение, казвам ти, ако се абстрахираме от пороя днес, дори 5 минутен дъжд е достатъчен да блокира движението, заради задръстените шахти. Това можеше да бъде избегнато при една добре работеща канализационна система...

Вече има коментари, че целия баир Джанавара се е срутил, което ако е вярно ми се струва, че се е активирало голямо свлачище.
Нека несъдим никой преди да видим утре по бял ден за какво става дума.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 20 юни 2014 01:25

Е,как да няма, единия е кмет на Варна и веднага обяви правителството за виновни за бедствието ,другия пак щрака по клавишите и дава акъл на Орешарски , е това ако не е политическа демагогия.Все някой друг е виновен това го слушахме 4 години,в село Бисер кмета на Харманли беше виновен понеже е от БСП ,това е тактиката все някой друг да ни е виновен и да обвиняваме този или онзи, и да си правим пиар на гърба на трагедията на хората -колко сме загрижени ,хайде стига ,че почнем ли така спиране няма.

Върни се в “Свободна зона”