Над 10 жертви след пороя във Варна, издирват се още хора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Re: Над 10 жертви след пороя във Варна, издирват се още хора

Мнениеот grasiani » 20 юни 2014 00:53

dunavfc написа:
grasiani написа:Тоя Портних -гербаджията веднага почна да прави политически изказвания ,някои хора срама и възпитание нямат ,голям кмет няма що ,какъвто им е лидера такива са и хората около него все някой друг им е виновен за некадърността ,колко трябва да си прост и тъп да почнеш да правиш политически заяждания след такава трагедия .

И ти ли, нямаш капка достойнство ?

Аз имам ,за разлика от кмета ви и вашия лидер който пак мозък излива във Фейсбук,повече няма да коментирам защото не ми се водят безсмислени спорове , обичайте си ги, възхвалявайте си ги, гласувайте си ,за тия тъпанари.Политически мършояди.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 20 юни 2014 00:56

Ама, защо ги намесваш, без никаква причина, бе човек ?????? Какво обощо има Б.Б, ГЕРБ и Портних с тая трагедия ?

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 20 юни 2014 00:56

dunavfc написа:
Балкански Орел написа:
dunavfc написа:
Балкански Орел написа:
dunavfc написа:Не мога да повярвам,че тези снимки и клипове са от България :shock: :shock: :shock: Зверска трагедия ! Как загиват обаче хората от подобни природни стихии, никога не съм разбирал, водата е все пак с дълбочина 1 метър...Колкото и да те тика и блъска, винаги можеш да се закрепиш някъде, не говорим за Цунами все пак..

Ти да не мислиш, че загиналите са лъвове на по 18-35-40 години, това са стари хора..

Има загинали млада жена и мъж, това имам предвид...

Такова нещо трябва да го изпиташ, че да разбереш какво е.Поне аз така мисля, то и футбола по ТВ изглежда лесен, ама уви.Това не е някакъв ужас, направо незнам, щом един човек по нагоре от Варна написа, че терасата му се е наводнила и влязла вода в стаите при положение, че чучура е наред. :|

Аз не казвам,че детска игра, просто ме учудва лекотата с която хората си отиват от подобни бедствия...Контузии, рани, счупвания, разбирам, но смърт...

Въобще не си отиват хората "с лекота". Не виждаш ли как носи колите тази метър вода, а какво остава за човек, как би могъл да се пребори с подобна кална маса?

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 20 юни 2014 00:57

Добре, че Бог ни пази и до този момент все ни се разминава. Няма нито наводнения като тези в Сърбия, нито земетресения като в Гърция и Турция. Крайно неподготвени сме за бедствия от всякакъв тип. Както институционално така и технически.
Вчера четох, че ако земетресение от 7 по Рихтер удари София ще има над 5 000 души загинали и щети за 20 млрд...
А най-жалкото беше, че вместо да се работи и да се прави всичко възможно, за да се минимизират щетите политиците ни се плюят и прехвърлят отговорност...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 20 юни 2014 00:58

v.r.s. написа:
dunavfc написа:
Балкански Орел написа:
dunavfc написа:
Балкански Орел написа:
dunavfc написа:Не мога да повярвам,че тези снимки и клипове са от България :shock: :shock: :shock: Зверска трагедия ! Как загиват обаче хората от подобни природни стихии, никога не съм разбирал, водата е все пак с дълбочина 1 метър...Колкото и да те тика и блъска, винаги можеш да се закрепиш някъде, не говорим за Цунами все пак..

Ти да не мислиш, че загиналите са лъвове на по 18-35-40 години, това са стари хора..

Има загинали млада жена и мъж, това имам предвид...

Такова нещо трябва да го изпиташ, че да разбереш какво е.Поне аз така мисля, то и футбола по ТВ изглежда лесен, ама уви.Това не е някакъв ужас, направо незнам, щом един човек по нагоре от Варна написа, че терасата му се е наводнила и влязла вода в стаите при положение, че чучура е наред. :|

Аз не казвам,че детска игра, просто ме учудва лекотата с която хората си отиват от подобни бедствия...Контузии, рани, счупвания, разбирам, но смърт...

Въобще не си отиват хората "с лекота". Не виждаш ли как носи колите тази метър вода, а какво остава за човек, как би могъл да се пребори с подобна кална маса?

Не знам....Трябва да съм на тяхно място, за да мога да усетя, целият кошмар на бедствието, просто ми се струва,че човек, особено в прилив на адреналин, може да се измъкне от подобна ситуация.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 20 юни 2014 01:00

Сега Бойко нали много се бие в гърдите все, че бил първи и т.н.Сега ако е мъж ще хване пътя за Варна, като един град, който е дал доверието на неговата партия и той като победител на последните избори ! А това, че костюмарите от това правителство щели да са във Варна рано утре сутрин направо не мога да повярвам те да не са на северния полюс, тази държава хеликоптери няма ли ?
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 20 юни 2014 01:00

Ужасна трагедия, потресаващи кадри, това не е нормално просто.
Жертвите май вече са 11, Бог да ги прости :(
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 20 юни 2014 01:02

dunavfc написа:
Не знам....Трябва да съм на тяхно място, за да мога да усетя, целият кошмар на бедствието, просто ми се струва,че човек, особено в прилив на адреналин, може да се измъкне от подобна ситуация.

Не би искал да си на тяхното място. Ако е примерно човек с дете, идва вълна, какво решение трябва да вземе за части от секундата? Как да опази детето, как да опази себе си? Не е толкова лесно, когато си под напрежение.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 20 юни 2014 01:02

dunavfc написа:Не знам....Трябва да съм на тяхно място, за да мога да усетя, целият кошмар на бедствието, просто ми се струва,че човек, особено в прилив на адреналин, може да се измъкне от подобна ситуация.

Дано никога не си на тяхно място и не ти се налага "в прилив на адреналин да се измъкваш" !!!! Страшно е! Човек излиза от морето и го бутне една вълничка и може да залитне. Какво остава за такава стихия!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 20 юни 2014 01:03

Баси и ужаса , аз съм на южното черноморие и тука не е валяло чак толкова , изсипа се за 10на мин и толкова ! Направо съм шокиран :shock:

Върни се в “Свободна зона”