Над 10 жертви след пороя във Варна, издирват се още хора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Над 10 жертви след пороя във Варна, издирват се още хора

Мнениеот dunavfc » 20 юни 2014 00:41

grasiani написа:Тоя Портних -гербаджията веднага почна да прави политически изказвания ,някои хора срама и възпитание нямат ,голям кмет няма що ,какъвто им е лидера такива са и хората около него все някой друг им е виновен за некадърността ,колко трябва да си прост и тъп да почнеш да правиш политически заяждания след такава трагедия .

И ти ли, нямаш капка достойнство ?

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 20 юни 2014 00:41

Тези нищожества се нападат един-друг, докато хората се давят, отврат! И не преди месец в Сърбия, оня ден Варна пак беше наводнена, макар и без жертви, но тогава всичко се прие като лятна буря! Само, че явно тази буря и валеж здравата е намокрила почвите на баира на Джанавара и днес втората серия добута нещата но фаталния край. Нито държавна, нито местна власт няма, всички са неадекватни, на своя, подчертавам - НА СВОЯ глава местни началници на полиция, пожарна, военноморски сили се наемат да помагат, докато кметове и не знам си какви други палячовци вкл. и премиера са просто НЕАДЕКВАТНИ и се нападат един-друг в ефир вместо да привикат високо проходими машини и да свършат РАБОТА....защото и сега ВАЛИ и ще вали още!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Мнениеот batceko » 20 юни 2014 00:41

grasiani написа:Тоя Портних -гербаджията веднага почна да прави политически изказвания ,някои хора срама и възпитание нямат ,голям кмет няма що ,какъвто им е лидера такива са и хората около него все някой друг им е виновен за некадърността ,колко трябва да си прост и тъп да почнеш да правиш политически заяждания след такава трагедия .

..ами той човека е на място ... и ясно каза какво е край него и повика екип да снима за да се види какво има и най вече какво няма в тъмницата ..докато цветлин , като пич току що влизал във щаба на бедствия във Варна ... и сигурно му казали , че всичко е ок ... и че от първата минута всичко било задействано .... що е тъмно тогава на място ...

Потребителски аватар
ИРТИШ2013

Мнениеот ИРТИШ2013 » 20 юни 2014 00:42

КОЛЕГИ,АЗ ОТ ОКОЛО ДВЕ СЕДМИЦИ СЪМ В ХОЛАНДИЯ,В ХАГА.ТУК ВАЛИ ВСЕКИ ДЕН,НА 1 МЕТЪР СМЕ ПОД МОРСКОТО НИВО,А ПО УЛИЦИТЕ И ЛОКВИ НЯМА.СЕГА ДОРИ ПАК ВАЛИ.ТЕЗИ ИМАТ УБИЙСТВЕНА КАНАЛИЗАЦИЯ.ТУК ИМА ЯКИ ДАНЪЦИ,НО ВСИЧКО Е ЗА ИНФРАСТРУКТУРА И УДОБСТВО НА ХОРАТА.А У НАС ЗА БАНКОВИТЕ СМЕТКИ НА БОКЛУЦИТЕ-НАРИЧАЩИ СЕ ПОЛИТИЦИ....

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 20 юни 2014 00:43

dunavfc написа:
Балкански Орел написа:
dunavfc написа:Не мога да повярвам,че тези снимки и клипове са от България :shock: :shock: :shock: Зверска трагедия ! Как загиват обаче хората от подобни природни стихии, никога не съм разбирал, водата е все пак с дълбочина 1 метър...Колкото и да те тика и блъска, винаги можеш да се закрепиш някъде, не говорим за Цунами все пак..

Ти да не мислиш, че загиналите са лъвове на по 18-35-40 години, това са стари хора..

Има загинали млада жена и мъж, това имам предвид...

Такова нещо трябва да го изпиташ, че да разбереш какво е.Поне аз така мисля, то и футбола по ТВ изглежда лесен, ама уви.Това не е някакъв ужас, направо незнам, щом един човек по нагоре от Варна написа, че терасата му се е наводнила и влязла вода в стаите при положение, че чучура е наред. :|
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 20 юни 2014 00:45

Балкански Орел написа:
dunavfc написа:
Балкански Орел написа:
dunavfc написа:Не мога да повярвам,че тези снимки и клипове са от България :shock: :shock: :shock: Зверска трагедия ! Как загиват обаче хората от подобни природни стихии, никога не съм разбирал, водата е все пак с дълбочина 1 метър...Колкото и да те тика и блъска, винаги можеш да се закрепиш някъде, не говорим за Цунами все пак..

Ти да не мислиш, че загиналите са лъвове на по 18-35-40 години, това са стари хора..

Има загинали млада жена и мъж, това имам предвид...

Такова нещо трябва да го изпиташ, че да разбереш какво е.Поне аз така мисля, то и футбола по ТВ изглежда лесен, ама уви.Това не е някакъв ужас, направо незнам, щом един човек по нагоре от Варна написа, че терасата му се е наводнила и влязла вода в стаите при положение, че чучура е наред. :|

Аз не казвам,че детска игра, просто ме учудва лекотата с която хората си отиват от подобни бедствия...Контузии, рани, счупвания, разбирам, но смърт...

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 20 юни 2014 00:46

Тотално неадекватни са и кмета и министъра. СРАМ!!!!
Това се отнася и за всички тези малоумници дето са в парламента последните 24 г. ама няма нито един читав, нито един!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 20 юни 2014 00:47

Ужас! Кошмар! Доколкото прочетох по електронните медии се е срутил хълм във Варна като една от причините може да е безразборна сеч на дървета, които не са могли да спрат стихията и хълмът е рухнал. Очаква се още една приливна вълна! Дано службите реагират бързо и да няма повече жертви и пострадали. Не знам кога в България ще сме готови са високи води, ще си почистим речните корита, ще проверим язовири и всичко.... А иначе с природата не можеш да се бориш. Огън да е ще го изгасиш, ама водата няма какво да я правиш. Бог да ги прости жертвите!

П.П. Политиците да млъкнат и да се обединят, за да помогнат на БЪЛГАРИТЕ !!! Веднага с глупостите, че държавата отказала да помогне, че друг бил виновен и т.н.. Я се стягайте и си вършете работата, а недейте да говорите. :x

Потребителски аватар
paro24
Контакти:

Мнениеот paro24 » 20 юни 2014 00:48

То това не е вода, а кална каша, която носи камъни и дървета дори коли, ако те събори вълната пиши се бегал.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 20 юни 2014 00:50

dunavfc написа:Аз не казвам,че детска игра, просто ме учудва лекотата с която хората си отиват от подобни бедствия...Контузии, рани, счупвания, разбирам, но смърт...

Приливната вълна е минала през спирка! Като вълната е един метър нали ти е до кръста, а ти имаш секунда за реакция. Достатъчно е да те бутне, да те зашемети водата и от течението ще те завлече. Ако не можеш да плуваш и докато се осъзнаеш си под водата. Да не говорим, че водата може да се удря в стълбове, бордюри и т.н. Абе да не си на мястото на тия хора никога! Друго недей да говориш! Господ да е с теб и това е! :|

Върни се в “Свободна зона”