СП 2014:Мач №22, Уругвай-Англия /Група D/ - 2:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Federer91
- Контакти:
Re: СП 2014:Мач №22, Уругвай-Англия /Група D/, 19.06 - 22:00 ч.
Италия ще си гледат тяхната работа. Според мене минимална победа над Коста Рика и Х с Уругвай, че да си вземат първото място и да избегнат Колумбия и потока на Бразилия и Германия.
- Trueplayer
- Контакти:
За пореден път разкриха смешните англичани ! Абсолютни клоуни,добре,че на клубно ниво са чужденците и най-вече богатите собственици,защото с "легенди" като Стиви Джи,Уейн Руни,Джо Харт.... толкова
Дано някой ден отново върнат правилото за до трима чужденци в отбор,тогава и европейски клубни турнири няма да видят.
Чао палячовци и да слушкате Боби Борисов от Диема за неговото супер английско първенство със супер "жестокото" темпо на игра
.... и да му духате също на Боби 
Чао палячовци и да слушкате Боби Борисов от Диема за неговото супер английско първенство със супер "жестокото" темпо на игра
Alonso_Massa написа:Голям Суарез и жалка Англия! Не знам какво плюете толкова по Стиви, като истинския виновник за загубата (отново) беше дядо ви Рой.
Да де, като една от основните му грешки е оставянето 180 минути на Джерард
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
THE G.A.M.E
Англичаните се нуждаят от промяна.
Принципно започнаха със старият Рой, но пък той викна играчи, дето не пасват на стила, който му допада.
Англия ще има някакъв шанс за нещо сериозно със селекционери като Тони Пюлис и Сам Алърдайс и играчи от Престън, Шефилд Юн. Скънторп, Нотингам и т.н.
Не се бъзикам
Принципно започнаха със старият Рой, но пък той викна играчи, дето не пасват на стила, който му допада.
Англия ще има някакъв шанс за нещо сериозно със селекционери като Тони Пюлис и Сам Алърдайс и играчи от Престън, Шефилд Юн. Скънторп, Нотингам и т.н.
Не се бъзикам
- Son of God
- Контакти:
RedeviL написа:Такива като теб са ми ясни.. С удовлствие ще искам да ти припомня предсказанието ти, ама след 20 дена ще си се скрил в миша дупка, ми айде..
Нищо не ти е ясно моето момче. Поне не се излагай. Не обиждай, не завиждай, не бъди лош човек! Промени се! Започни да четеш Библията! И като за начало вземи да изгледаш и един филм! ----> https://www.youtube.com/watch?v=l9XKcXEJqI4
Е какво стана с тези от НАЙ-НИСШАТА лига , АЛБИОНИТЕ ?
THE G.A.M.E написа:Англичаните се нуждаят от промяна.
Не се бъзикам
Ама то и първи април не е
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

NOMER14 написа:enguerino написа:Густо![]()
Много е вероятно да има 3 отбора с по три точки в групата.
Предричаш 2 победи на Италия и една на Англия? Матемаически това 3,7 %...
Като процент може да не е много, но 2 загуби на Коста Рика са доста възможни. Аз си мисля, че ако Италия утре бият в последния мач и тях и Уругвай може да ги устройва хикса и така ще завършат.
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
- Alonso_Massa
- Контакти:
rhaegar написа:Alonso_Massa написа:Голям Суарез и жалка Англия! Не знам какво плюете толкова по Стиви, като истинския виновник за загубата (отново) беше дядо ви Рой.
Да де, като една от основните му грешки е оставянето 180 минути на Джерард
Аха а Уелбек игра брилянтно нали?

[offtopic]
[/offtopic][offtopic]
[/offtopic]- bilyaletdinov
- Контакти:
Тони Пюлис е човекът 

И този път ще победиш шампионе!