Заедно или неединни

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Заедно или неединни

Мнениеот sin4ec » 19 юни 2014 21:57

turb04 написа:... а аз се интересувам от играта, защото футболът, при все че буди страсти, все пак е само игра. Аз си спомням мача, в който ни отнесоха със 7:2 и тогава много страдах, но Левски играха по-добре и спечелиха. Помня и нашите победи и им се радвам. Няма отбор, който да е във вечна супер форма и само да печели. Да, през изминалия сезон бихме Левски, защото бяха трагични. Може би ще ги бием и през настоящата кампания, а може би не, но дори и да ги бием, все някога ще дойде и моментът, в който те ще вдигнат формата си, а нашата ще падне. Какво толкова? Нима има нещо по-нормално?
Тъй че спрете да пише глупости относно това, кой какъв е, без дори да го познавате.
С удоволствие ще коментирам и споря с хора, които наистина се интересуват и разбират играта, а не с някакви момченца, чиято единствена цел е да си чешат егото и се правят, че се вся и все!

Това е така, но ти не пишеш за играта и футбола, а някакви странни защити на Лупи и компания. Заемаш позиция за нещо, което е амалгама от политика, измами, съмнителни финансови мероприятия и лична изгода. Къде е футболът тук?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 19 юни 2014 22:00

turb04 написа:Ти си като ОФ деятел от 70-те години. Само те се изказваха от името на всички. Обикновено, когато аргументите ти се дължат на параноя, единственото, което може да те спаси в собствените ти очи е да се изказваш от името на всички :)
Ех, Дюдю, ти си Великан! :)

Сложи малко по-големи цайси от тези на профила ти, ако си ти де. Че нещо май не си прочел и други мнения, а там си определен точно както аз казах! Каква ще е тази масова параноя, и то не само от фенове на Левски? Защо не ги пуснеш тези "размисли и страсти" във официалния ви форум, във фейсбук странцита ви и т.н... Да видим, дали някой ще се хване да ги публикува?
А тези като теб, които пускат подобни гадости във сайтове като Гонг, Топспорт, Спортал и т.н ми е ясно що за "обединители" са! :roll:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 19 юни 2014 22:01

turb04 написа:Момчета от Левски, темата касае ЦСКА и проблемите в ЦСКА.
Никой не очаква от вас да се трогвате и да изпадате в нирвана, но и плюенето ви е смешно, защото издава слабост. :)

Ми искай от модераторите да ти направят затворена тема и си плачете един на друг на раменете.
Изображение

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 19 юни 2014 22:06

petko.h.markov написа:
terata написа:Мче той гусин автора си призна, че си изкарва хляба с писане :mrgreen: Ся Томов му е обещал след празниците да му даде некой лев и момчето се е постарало. Ама много личи...

Не е писател, а тракторист.

Ако правилно съм разбрал намека ти, не мисля, че е той. Просто Кирчо нема толкова акъл да напише подобно нещо.
Последна промяна от terata на 19 юни 2014 22:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
turb04
Контакти:

Мнениеот turb04 » 19 юни 2014 22:14

sin4ec написа:
turb04 написа:... а аз се интересувам от играта, защото футболът, при все че буди страсти, все пак е само игра. Аз си спомням мача, в който ни отнесоха със 7:2 и тогава много страдах, но Левски играха по-добре и спечелиха. Помня и нашите победи и им се радвам. Няма отбор, който да е във вечна супер форма и само да печели. Да, през изминалия сезон бихме Левски, защото бяха трагични. Може би ще ги бием и през настоящата кампания, а може би не, но дори и да ги бием, все някога ще дойде и моментът, в който те ще вдигнат формата си, а нашата ще падне. Какво толкова? Нима има нещо по-нормално?
Тъй че спрете да пише глупости относно това, кой какъв е, без дори да го познавате.
С удоволствие ще коментирам и споря с хора, които наистина се интересуват и разбират играта, а не с някакви момченца, чиято единствена цел е да си чешат егото и се правят, че се вся и все!

Това е така, но ти не пишеш за играта и футбола, а някакви странни защити на Лупи и компания. Заемаш позиция за нещо, което е амалгама от политика, измами, съмнителни финансови мероприятия и лична изгода. Къде е футболът тук?

Ти направи ли си труда да прочетеш все пак какво съм написал и каква е темата? Дали защитавам някого или не, това по принцип си е мое право и никой не може да ми дава акъл, както и аз не давам акъл на хората, когато се изказват за техните отбори. Темата съм я избрал аз и съм написал каквото мисля. Проблем? Тя касае обединението на хората, милеещи за ЦСКА. Не зная къде си видял "странни защити" за когото и да било.

Потребителски аватар
turb04
Контакти:

Мнениеот turb04 » 19 юни 2014 22:21

zlato1234 написа:
turb04 написа:Ти си като ОФ деятел от 70-те години. Само те се изказваха от името на всички. Обикновено, когато аргументите ти се дължат на параноя, единственото, което може да те спаси в собствените ти очи е да се изказваш от името на всички :)
Ех, Дюдю, ти си Великан! :)

Сложи малко по-големи цайси от тези на профила ти, ако си ти де. Че нещо май не си прочел и други мнения, а там си определен точно както аз казах! Каква ще е тази масова параноя, и то не само от фенове на Левски? Защо не ги пуснеш тези "размисли и страсти" във официалния ви форум, във фейсбук странцита ви и т.н... Да видим, дали някой ще се хване да ги публикува?
А тези като теб, които пускат подобни гадости във сайтове като Гонг, Топспорт, Спортал и т.н ми е ясно що за "обединители" са! :roll:

Виж, човек, започва да ми писва от теб. Не те познавам и не зная за какъв се имаш, но ако си решил да се правиш на ментор, ходи се прави сред приятелите и близките ти. Аз не ходя час по час да те гледам какво пишеш и да ти обяснявам какъв си, че и акъл да ти давам. Къде и какво пиша и ще пиша, просто не е твоя работа и ако имаш малко мъжко в теб, престани да се държиш като някаква селска клюкарка, ако обичаш.
Колкото до писането, публикували са ме, но не с този псевдоним, естествено.
Ще те помоля да отидеш и да си избиваш неудовлетвореността някъде другаде.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 19 юни 2014 22:24

Гледам много сини привърженици се изказват относно обединението или разделението на червената общност.Едни такива ехидни ,подигравателно се изказват.

Та си мисля дали да не пробвам да отворя една тема при тях примерно " Заедно с наркопласьорите за един по- силен Левски или сами срещу всички ".
Любопитен съм за колко секунди ще бъде пометена.

Та искам да кажа всяка жаба да си знае гьола.Приберете се овреме в кочината или обора си както казваше вашия машинист и ни оставете сами да си преценяваме с кого и срещу кого да се обединяваме.

Потребителски аватар
turb04
Контакти:

Мнениеот turb04 » 19 юни 2014 22:31

onegavon написа:Гледам много сини привърженици се изказват относно обединението или разделението на червената общност.Едни такива ехидни ,подигравателно се изказват.

Та си мисля дали да не пробвам да отворя една тема при тях примерно " Заедно с наркопласьорите за един по- силен Левски или сами срещу всички ".
Любопитен съм за колко секунди ще бъде пометена.

Та искам да кажа всяка жаба да си знае гьола.Приберете се овреме в кочината или обора си както казваше вашия машинист и ни оставете сами да си преценяваме с кого и срещу кого да се обединяваме.

Да, и аз се опитвах да го обясня, ама нещо не им се иска на хората в синьо. Очевидно при тях нямат теми за коментиране, та затова налитат да дават акъл тук.
Пък знаеш ли, може да са се осъзнали и да правят плахи стъпки да сменят фенската принадлежност... :)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 юни 2014 22:32

terata написа:Мне, да жадуваш за внимание е примерно да обявиш на всеослушание как напускаш форума и повече няма да пишеш тук, а се местиш...ммм да кажем във официалния форум на ЦСКА, а след два дни да дотичаш обратно тук, щото другаде никой не те бръсне за слива и не ти обръща внимание на брътвежите, нали Делянски. ;) Или ти е къса паметта? Та баш ти, недей много да разправяш кой дири внимание. Все едно ние искаме за всичко да сме ви в устата.

Тоя,който жадува за внимание е тоя,който си намесва отборчето там,където изобщо никой не го е споменавал в темата!Тоя,който жадува за внимание е тоя,който комуникира с дразнители в дразнителската част на форума!Я виж кой подфорум е това и тогава философствай на тема ''внимание'',юбилярче! :)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
turb04
Контакти:

Мнениеот turb04 » 19 юни 2014 22:33

delqnski47 написа:
terata написа:Мне, да жадуваш за внимание е примерно да обявиш на всеослушание как напускаш форума и повече няма да пишеш тук, а се местиш...ммм да кажем във официалния форум на ЦСКА, а след два дни да дотичаш обратно тук, щото другаде никой не те бръсне за слива и не ти обръща внимание на брътвежите, нали Делянски. ;) Или ти е къса паметта? Та баш ти, недей много да разправяш кой дири внимание. Все едно ние искаме за всичко да сме ви в устата.

Тоя,който жадува за внимание е тоя,който си намесва отборчето там,където изобщо никой не го е споменавал в темата!Тоя,който жадува за внимание е тоя,който комуникира с дразнители в дразнителската част на форума!Я виж кой подфорум е това и тогава философствай на тема ''внимание'',юбилярче! :)

Когато при тях е тихо и безинтересно, какво да правят милите? :) Само не се живее... ;)

Върни се в “ЦСКА”