Контроли,Трансфери,Спекулации-лято 2014

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Re: Контроли,Трансфери,Спекулации-лято 2014

Мнениеот boys85 » 19 юни 2014 16:18

Amar Zildzovic

http://www.transfermarkt.co.uk/amar/pro ... ler/191192

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2tr6T--dn-I[/youtube]

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 19 юни 2014 17:35

Този ли беше дето каза, че в България ще играе само за Черно Море, да му е честито, ламтеше за по-голяма заплата, ама сега ще порита за без пари 1 година в Цесекато...

Изображение

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 19 юни 2014 18:06

Не е казвал такова нещо. Беше нещо от рода, че Черно Море е първа опция в България за него и дотам. Наскоро благодари на клуба и на феновете, така че прав му път щом там е решил да продължи кариерата си. Аз лично също му благодаря за тези 2 сезона при нас, макар и този трансфер да поразваля малко впечатлението ми за него.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 19 юни 2014 18:18

bez-nick написа:Този ли беше дето каза, че в България ще играе само за Черно Море, да му е честито, ламтеше за по-голяма заплата, ама сега ще порита за без пари 1 година в Цесекато...

Изображение

Този е един друг,негов брат близнак,като в бразилска сапунка. :mrgreen: Да е жив и здрав,отиде на място където ринат пачките с лопата,от вторник за петък.Този си вярва че ще е един от малкото получили си парите навреме.Дано пишат за колко се е продал,че да разберем дали разликата която няма да получи си е струвала.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 19 юни 2014 18:23

boys85 написа:Amar Zildzovic

http://www.transfermarkt.co.uk/amar/pro ... ler/191192

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2tr6T--dn-I[/youtube]

От клиповете се вижда че този джудж умее да я подава добре,но сякаш е малко бавен.Но си представих Румен Николов с играч като този зад себе си и сигурните 20+ на сезон.Май че е повече плеймейкър,отколкото крило.А и новият ЦН ми вдъхва надежди.Струва ми се че надграждането на отбора върви сравнително добре.ЗАсега вратар,ЦЗ,ЦН и халф.Дефанзивен халф ни трябва и сме комплектовани,май.Е,няма да сме супер класа,но и няма да отстъпим от позициите си както вървят нещата.Голаджията нещо се ослушвал.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 19 юни 2014 18:30

bez-nick написа:Този ли беше дето каза, че в България ще играе само за Черно Море, да му е честито, ламтеше за по-голяма заплата, ама сега ще порита за без пари 1 година в Цесекато...

Изображение

Сега сеньор Бергонси ще има възможност да оцени,каква е разликата между навреме получавани 7000 лева и обещани от Сашетата 8500 лева.В Бразилия говорят на португалски.....А аз не мога да си спомня,има ли в португалския език поговорка за лакомото дупе,какво яде!Не че знам португалски език и португалски и бразилски поговорки.Защото не съм бил там и съм нямал възможност да се запозная с тяхната култура и обичаи!!!Но сеньор Бергонси,достатъчно дълго игра в България и би трябвало да е наясно с местните нрави.Осбено тези на Червеноармейците!!!Халал да им е на тях,а на него честито!

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 19 юни 2014 18:37

boys85 написа:Не е казвал такова нещо. Беше нещо от рода, че Черно Море е първа опция в България за него и дотам.

Значи сега Цесека е първа опция за него.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 19 юни 2014 18:50

Лакомия гъз Еденилсон се насади на пачите яйца хахаха :mrgreen: . Иначе от новите - Амар Зилдзович я вижда играта много. Класа отвсякъде си е момчето.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 19 юни 2014 18:57

Не знам дали някой въобще му е предлагал нов договор, защото звучи несериозно да бъде оставен да му изтече предишния с Черно Море, той да се върне в Бразилия и тепърва да се налага Станков да упълномощава някакъв свой човек да го разпитва. Така че да не прибързваме с определенията. :roll:

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 19 юни 2014 19:21

boys85 написа:Не знам дали някой въобще му е предлагал нов договор, защото звучи несериозно да бъде оставен да му изтече предишния с Черно Море, той да се върне в Бразилия и тепърва да се налага Станков да упълномощава някакъв свой човек да го разпитва. Така че да не прибързваме с определенията. :roll:

+ 1 000
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Черно море”