Епизод 4: Началото на края

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Епизод 4: Началото на края

Мнениеот Пловдив1926 » 19 юни 2014 12:53

Както виждате в момента всички се държат максимално сдържано и толерантно към въпросните коковисти. Тъжното е, че те си позволяват определения като наркомани, пияници, хора на заплата към клуба и тн. простащини. Не знам дали забелязвате, но единствените обиждащи са именно коковистите. Целта е ясна - да си изпусне някой нервите и да удари два шамара на някой такъв противняк и да ореват света как наркоманите ултраси бият истинските фенове. Само, че няма да им мине номера. Абсолютно игнориране на 10-20те изкукали поддръжници на санданския, които си живеят в някакъв техен, абсурден свят.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Arto
Контакти:

Мнениеот Arto » 19 юни 2014 13:09

Пловдив1926 написа:Както виждате в момента всички се държат максимално сдържано и толерантно към въпросните коковисти. Тъжното е, че те си позволяват определения като наркомани, пияници, хора на заплата към клуба и тн. простащини. Не знам дали забелязвате, но единствените обиждащи са именно коковистите. Целта е ясна - да си изпусне някой нервите и да удари два шамара на някой такъв противняк и да ореват света как наркоманите ултраси бият истинските фенове. Само, че няма да им мине номера. Абсолютно игнориране на 10-20те изкукали поддръжници на санданския, които си живеят в някакъв техен, абсурден свят.

Никой не трябва "да си изпуска нервите и да удари два шамара на някой такъв противняк". Независимо какво говори, трябва да има уважение и съм много радостен, че досега сме нямали сериозни проблеми с тези "коковисти".

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 19 юни 2014 13:34

Да, полагат се усилия да не си изпусне нервите, колкото и гнусни и противни да са тези хора, колкото и отвратителни лъжи и обиди да ръсят ежедневно повече и от жълтурите дори.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

4oKuTo
Контакти:

Мнениеот 4oKuTo » 19 юни 2014 14:35

Около милион и половина са нужни годишно за издръжка от отбор от А група, който се намира в средата на таблицата. Ако наистина имате 400 000 лева от спонсор, натискате общината за още 200 хиляди, няколко малки спонсора, 400 000 лв от ТВ права / горе - долу толкова ще са за отбор с осветление от средата на таблицата при А група с 12 клуба / , 300 - 400 хиляди от билети / може и повече да са, все пак еуфория след обединение и изгонване на стария собственик / , продажба на артикули и някой футболист, който изпъкне. Спокойно се докарват около 1.5 милиона лева.

П.С.: Това са реални цифри, знаейки горе - долу как стоят нещата при един друг отбор от А група, който се намира в средата на класирането.
Последна промяна от 4oKuTo на 19 юни 2014 19:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 19 юни 2014 14:50

Естествено, че е възможно, братята Колеви все пак са адвокати, вярно, не работят 300 човека за тях :mrgreen: ама поне са прегледали всички достъпни документи, направени са разчети и тн. и щом казват, че можем и без дебелия да се задържим докато намерим още инвеститори, значи е възможно :!:

Потребителски аватар
drums
Контакти:

Мнениеот drums » 19 юни 2014 14:54

Никой никого не обижда и нито съм Коковист,нито съм за Галя Топалова,нито за Марешки просто сме притеснени за бъдещето на Локомотив и дай боже да успеем и намерим човек който истински обича Локомотив,а не да ни разделя и с действията си да докаже,че милее за клуба.Относно въпросите които зададох мисля,че всеки който обича Локомотив според мен има правото да знае поне малко какво става с клуба и дали тези фирми са наистина сериозни,а не в последстие да се откажат.За мен няма значение кой ще управлява важното е клуба да съществува и да е сериозен човек.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 19 юни 2014 15:32

Не, не е важното да е сериозен човек. Щото 1 човек влиза в затвора, застрелват го, фалира и тн. Важно е да има КЛУБ и хора, които да го финансират този клуб, той да функционира като една здрава, работеща фирма. От там нататък - колкото спортното майсторство позволява.

Ти може да не обиждаш, но явно всички останали коковисти го правят. Тъжно е и грозно. Прав си, че имаш право на информация какво се случва - за това се правят на стадиона редовни срещи - отиваш, изказваш мнение, научаваш какво се случва и УЧАСТВАШ. Тук си говорим неща само пост фактум. Тук решения не се взимат.

До сега на среща освен две луди глави да се сбият, някой заради мнението си да е пострадал не се е случвало няма и да се случи.

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 20 юни 2014 12:10

Не му се нахвърляйте на дръмс. Той просто има нужда от разяснения какво, как, що. Това е нормално. Убеден съм, че и той иска Локомотив да върви напред, а не като сега, да имаме от плейофите една победа и хикс над сесека това си ти!
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 20 юни 2014 16:53

Усетихте ли как като тръгна да фалира турската банка и папагалите да са пред разпад и закриване изведнъж от форуми и сайтове изчезнаха всички "локомотивци" фенове на санданското прасе? Ама един няма. Съвпадение? Толовете нещо са притеснени и рефрешват новините за караибрахима и не им остава време да се правят на локомотивци :idea:

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 20 юни 2014 17:08

Разпад? Хахахахахахахахахахахаха, сладур.

Върни се в “Локо Пловдив”