Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Rivaldo10 написа:Ей честито моряци! Само 3 отнесохте , трябва да черпите![]()
![]()
Sagittarius написа:2:0 - малко даде,дай 5:0 поне с този великия треньор Гонзю петицата не ни мърда просто.Ооох мъка мъка,но в Подуене мъката винаги е била двойна,че и тройна.Да вярва ли човек просто на очите си?Кажете ми,защото аз явно не разбирам.Може ли нормален човек да се радва на уредени мачове с...Локо Мз и Пирин,да мисли,че излизали от кризата,че тоя столипиновски осмокласник е треньор...оф,да бе,евтината дрога не прощава
.Забравих,че те там в оня сектор бяха наркопласьори,напоследък покрай канонадата от загуби и погроми шмъркат повечко и вижда резултата огледално
....0:2 за Морето с 2 гола на Миро Манолов,срещу нас се свирят 2 дузпи - Илко Пригов спасява и двете(Йовов и Пардон пропускат),вдига ни се и ЧК,но и това не помага
Шеста поредна година Левски бие дузпа срещу Черно море
Съб, 2009-11-21 19:57
През последните пет години Левски винаги е получавал възможността да изпълни дузпа в домакинството си срещу Черно море. Тази година традицията продължи, като днес Седрик Бардон бе точен от 11-метров наказателен удар за 2:0 в 28-ата минута при класическата победа с 3:0 на стадион "Георги Аспарухов" от 13-ия кръг на сезона.
През 2005 година Левски победи с 2:1 Черно море, а Георги Чиликов пропусна дузпа в 64-ата минута. При следващото гостуване на варненци в София Христо Йовов пропусна от бялата точка при успеха с 3:1 на Левски. 2007 година Димитър Телкийски бе точен от 11-метров наказателен удар при разгрома с 5:0. Сезон 2007/2008 година Валери Домовчийски оформи крайното 4:0 срещу "зелено-белите" в 85-ата минута от дузпа.
Миналият сезон "сините" изпълниха цели две дузпи срещу Черно море до 34-ата при победата с 3:0. Те бяха реализирани съответно от Георги Христов и Жоазиньо.
tprodanov написа:Не знам дали знаеш, но Левски има значително по-добра статистика, когато свири чужд рефер. Съдията беше неадекватен, дузпа имаше, ние бяхме значително по-силни, победата си е заслужена.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 50 госта