suni написа:zlato1234 написа:turb04 написа:Заставам изцяло на страната на клуба. Аз съм привърженик на ЦСКА и за мен най-важното е клубът да оцелее и да се върне там, където му е мястото.
Това няма да се случи бързо и не храня напразни илюзии. Батакът е невероятен и всеки ден чета за някакви плащания.
Добре, Томов е всякакъв, но защо само той се хвана със спасяването на клуба? Защо никой друг не го направи и всички си биха камшиците или подвиха опашки? Те трябваше да вършат това, което вършат Томов и компания в момента - да плащат задължения и да чистят финансово клуба.
Съжалявам, но при липса на друга видима алтернатива се оказва, че само Томов има топките да вади тези кестени от огъня.
За тези, за които един милион е някаква "сумичка" и се вади ей така да кажа - направете си сметка колко средни заплати е "сумичката".
В момента няма как да се печели от ЦСКА, тъй че и глупостите за далавери са напълно несъстоятелни! ЦСКА няма бази и има задължения. Очевидно Томов е успял да стабилизира финансово дружеството, защото в противен случай КФН нямаше да одобри емисията на акциите.
Нека да е ясно едно - не съм фен на Томов, но оценявам какво прави в момента.
Кажете ми, къде щеше да е в момента ЦСКА, ако Томов и компания не се бяха намесили.
Заставам зад клуба.
А Лупи със колко е застанал зад теб? Имам предвид стотинки? Едва ли има едри банкноти, но и вие не сте претенциозни като гледам. "Нали сте зад клуба"![]()
Абе ти умен ли си ?.. Човека пише: ,,Заставам изцяло на страната на клуба.",.. ти го питаш за Лупи,.. това да не ти е Батков АД ? Айде беж да покриваш кабриото.
Да де питам го колко пари е получил, че застава "зад клуба" ? Не е спрял да се прави на защитник на Лупи от както пише тук. Цял свят разбра как нагло ви лъже, а вие все повече заблудено му вярвате!
Дори футболистите ви ( Т.Янчев, В.Илиев) + други като Бодуров от Литекс и т.н чрез фейсбук и медиите са в подкрепа на Бадема във война която се заформи с ръководството ви. Явно вие имате повече информация и знаете, че Бадема е лош, а Лупи е добрият.