Време е да се вземе страна ...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Време е да се вземе страна ...

Мнениеот boabbb » 19 юни 2014 08:43

По случай последните събития, реших да направя тая тема, за да разбера как са настроенията на колегите във форума. След напускането си Емил Гъргоров направи интересни "разкрития" за ЦСКА, след което последва "контра" от ръководството, а днес излезе тази новина:

"Скандално напусналият ЦСКА Емил Гъргоров се разбра с посредствен турски тим. Става въпрос за за втородивизионния Кършияка. Отборът завърши на 8-о място през изминалия шампионат, въпреки амбициите си за влизаме в Суперлигата.
Ръководството на Кършияка е на път да позлати Бадема. Гъргоров ще прибира в тима от южната ни съседка колосалните 30 000 долара на месец. Отделно халфът се е разбрал да вземе и 50 бона от щатската валута на ръка, тъй като пристига като свободен агент. Договорът на Емил Гъргоров с Кършияка ще е за една година с опция за удължаването му."

Та въпроса ми към колегите е, чия страна са склонни по-скоро да заемат :? Моето лично мнение клони към ръководството, за което е ясно, че не плаща навреме, но поне прави нещо, щото до сега не съм видял друг да изяви желание да прави нещо по въпроса :roll: И нещо е много странно как толкова бързо си намери отбор "чистосърдечния и загрижен" Бадем :?: Все ми се струва, че и Роналдо не би си намерил толкова бързо отбор :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Sh. Group
Контакти:

Re: Време е да се вземе страна ...

Мнениеот Sh. Group » 19 юни 2014 09:32

И как очакваш да заемем страната на Майка Тереза Бадемова и на първия мач в Ловеч кво трябва да скандираме към останалите футболисти - "балъци що не избягахте и Вие, че да направите душевната чекия на говедата и ЦСКА да го има.." Въобще за какви страни говорим тук - от една страна любовта към любимия клуб, а от другата - неблагодарни мишки, готови за 5 лева отгоре да продадат и собствените си майки.
Последна промяна от Sh. Group на 19 юни 2014 09:33, променено общо 1 път.
Това е вашият жалък черен животец - и единственият светъл лъч сме ние...

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 19 юни 2014 09:47

Абе тука някой може ли да изкара колко решаващи голове е вкарал Гъргоров за Цска ?
И колко гола е вкарал на Пфк Левски?
Много ви е къса паметта.Дано след Турция се завърне в родния Локомотив, макар че по-голям лъжец от Гигов, няма.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 19 юни 2014 09:58

Каква страна да се вземе? Всеки има право да си търси неговото, за мен и 2-те старни са си прави за тях
само скандалите са излишни. Бадема има право да си гледа бъдещето, дойде в ЦСКА миналото лято като свободен агент
сега е намерил начин (благодарение на бездействието на клуба) да си тръгне като такъв и да изкара добри пари, всеки би го направил
в България при сегашното положение. От друга страна Сашковците само лъжат по медиите и обещават розово бъдеще но е явно
че им е трудно да плащат а те трябва да плащат за десетилетия глупости сътворени в ЦСКА като някои от тях са сътворени
от самите тях преди 5 г.

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 19 юни 2014 10:07

Бих предложил на автора да си зададе въпроса: Бадема и вълка от Уолстрийт какво са направили за отбора му? Може да ти светне коя страна да заемеш.

Потребителски аватар
turb04
Контакти:

Мнениеот turb04 » 19 юни 2014 10:11

Заставам изцяло на страната на клуба. Аз съм привърженик на ЦСКА и за мен най-важното е клубът да оцелее и да се върне там, където му е мястото.
Това няма да се случи бързо и не храня напразни илюзии. Батакът е невероятен и всеки ден чета за някакви плащания.
Добре, Томов е всякакъв, но защо само той се хвана със спасяването на клуба? Защо никой друг не го направи и всички си биха камшиците или подвиха опашки? Те трябваше да вършат това, което вършат Томов и компания в момента - да плащат задължения и да чистят финансово клуба.
Съжалявам, но при липса на друга видима алтернатива се оказва, че само Томов има топките да вади тези кестени от огъня.
За тези, за които един милион е някаква "сумичка" и се вади ей така да кажа - направете си сметка колко средни заплати е "сумичката".
В момента няма как да се печели от ЦСКА, тъй че и глупостите за далавери са напълно несъстоятелни! ЦСКА няма бази и има задължения. Очевидно Томов е успял да стабилизира финансово дружеството, защото в противен случай КФН нямаше да одобри емисията на акциите.
Нека да е ясно едно - не съм фен на Томов, но оценявам какво прави в момента.
Кажете ми, къде щеше да е в момента ЦСКА, ако Томов и компания не се бяха намесили.
Заставам зад клуба.

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 19 юни 2014 10:20

turb04 написа:Заставам изцяло на страната на клуба. Аз съм привърженик на ЦСКА и за мен най-важното е клубът да оцелее и да се върне там, където му е мястото.
Това няма да се случи бързо и не храня напразни илюзии. Батакът е невероятен и всеки ден чета за някакви плащания.
Добре, Томов е всякакъв, но защо само той се хвана със спасяването на клуба? Защо никой друг не го направи и всички си биха камшиците или подвиха опашки? Те трябваше да вършат това, което вършат Томов и компания в момента - да плащат задължения и да чистят финансово клуба.
Съжалявам, но при липса на друга видима алтернатива се оказва, че само Томов има топките да вади тези кестени от огъня.
За тези, за които един милион е някаква "сумичка" и се вади ей така да кажа - направете си сметка колко средни заплати е "сумичката".
В момента няма как да се печели от ЦСКА, тъй че и глупостите за далавери са напълно несъстоятелни! ЦСКА няма бази и има задължения. Очевидно Томов е успял да стабилизира финансово дружеството, защото в противен случай КФН нямаше да одобри емисията на акциите.
Кажете ми, къде щеше да е в момента ЦСКА, ако Томов и компания не се бяха намесили.
Заставам зад клуба.

А Лупи със колко е застанал зад теб? Имам предвид стотинки? Едва ли има едри банкноти, но и вие не сте претенциозни като гледам. "Нали сте зад клуба" :? :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 19 юни 2014 10:29

zlato1234 написа:
turb04 написа:Заставам изцяло на страната на клуба. Аз съм привърженик на ЦСКА и за мен най-важното е клубът да оцелее и да се върне там, където му е мястото.
Заставам зад клуба.

А Лупи със колко е застанал зад теб? Имам предвид стотинки? Едва ли има едри банкноти, но и вие не сте претенциозни като гледам. "Нали сте зад клуба" :? :mrgreen:

Абе ти умен ли си ?.. Човека пише: ,,Заставам изцяло на страната на клуба.",.. ти го питаш за Лупи,.. това да не ти е Батков АД ? Айде беж да покриваш кабриото.
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
turb04
Контакти:

Мнениеот turb04 » 19 юни 2014 10:38

suni написа:
zlato1234 написа:
Заставам зад клуба.

Абе ти умен ли си ?.. Човека пише: ,,Заставам изцяло на страната на клуба.",.. ти го питаш за Лупи,.. това да не ти е Батков АД ? Айде беж да покриваш кабриото.

От вчера на този само Лупи му е в устата... Аз спрях и внимание да им обръщам, защото не четат какво е написано, а само си повтарят някакви глупости.[i][/i]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 19 юни 2014 10:41

Централен написа:
Sh. Group написа:
Централен написа:
boabbb написа:...............
Та въпроса ми към колегите е, чия страна са склонни по-скоро да заемат :? Моето лично мнение клони към ръководството, за което е ясно, че не плаща навреме, но поне прави нещо, щото до сега не съм видял друг да изяви желание да прави нещо по въпроса :roll: И нещо е много странно как толкова бързо си намери отбор "чистосърдечния и загрижен" Бадем :?: Все ми се струва, че и Роналдо не би си намерил толкова бързо отбор :lol:

Ела да поработиш при мен.
Аз ще полагам усилия и ще правя нещо, за да ти плащам , макар и след няколко месеца.
Ако си толкова т`п, че продължаваш да ми работиш, а и през това време не си търсиш работа другаде, значи си заслужаваш "правилната" страна, която си заел. :lol:

Добре бе капиталисте ще работя за теб - ще ми плащаш 15 000 лева макар и през два месеца - и ако ти си толкова тъп, мислейки си че ми е зле - продължавай да ми плащаш през два месеца....

Явно вече не ти стигат помощите от борсата и затова си в истерия.Че и от другият си профил отговаряш. :lol:
Заслужавате си участта, щом беззаконието за вас е приемливо.

Между другото, не може да работиш при мен. Допускаш елементарни правописни грешки и се държиш невъзпитно. :mrgreen:

Абе,не знам какво работиш,но я си прегледай последното изречение за„ елементарни правописни грешки“,особено последната дума :twisted:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “ЦСКА”