Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот Кашчей » 18 юни 2014 23:07

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:
Stahlgewitter написа:Аз от никой :lol: :lol: :lol:

За платените фенове е ясно.Ако закрият Левски ти ще си от Лудогорец или Ботев в зависимост кой плаща повече! ;)

бе що мен нито един отбор не ми плати, за да съм му фен?! Много ги разбирате вие тези неща, но ако ти поискам да ме препоръчаш за платен фен на ЦСКА ще го направиш ли, или вие сте само идейни фенове?

Пари в ЦСКА няма.Отиди на Герена,там феновете се водят на заплата. ;)

Дай фотокопие от ведомост, моля :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 18 юни 2014 23:08

Кашчей написа:Длъжен ли е някой да му помага?

Длъжни са поне да не му пречат.Пък и ние феновете също се издънихме.Краха с акциите си е изцяло наш и никой не ни е виновен.Сега ще си носим последствията от провала.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 18 юни 2014 23:11

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:
Stahlgewitter написа:Аз от никой :lol: :lol: :lol:

За платените фенове е ясно.Ако закрият Левски ти ще си от Лудогорец или Ботев в зависимост кой плаща повече! ;)

бе що мен нито един отбор не ми плати, за да съм му фен?! Много ги разбирате вие тези неща, но ако ти поискам да ме препоръчаш за платен фен на ЦСКА ще го направиш ли, или вие сте само идейни фенове?

Пари в ЦСКА няма.Отиди на Герена,там феновете се водят на заплата. ;)

Дай фотокопие от ведомост, моля :roll:

Изображение

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 18 юни 2014 23:11

Тошко Янчев е спрял с футбола, ще бъде само треньор. Благодарим ти за всичко, капитане!
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 юни 2014 23:11

Значи все още има фенове,които наивно вярват,че акциите на Лупи бяха предназначени за спасението на ЦСКА!!!
Че Лупи се върна ей така,защото страшно много го боли за клуба.Защото от малък е "закърмен с червената идея"...
Двете му "присъствия" в ЦСКА съвпаднаха с двете дела срещу него.Защо ли???

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 18 юни 2014 23:16

Червени_шампиони написа:Тошко Янчев е спрял с футбола, ще бъде само треньор. Благодарим ти за всичко, капитане!

Тодор Янчев-смело сърце!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 19 юни 2014 07:13

Хареса ми декларацията на ръководството,така трябва да се действа в такива моменти,най-после и официално някои да заяви за продаденият мач с миньоро,коствал ни титлата,както и за подмолният мишок от Микре,винаги съм твърдял,че този гном, заедно с „тара“,стои и зад отнетият лиценз през 2008 8-) Относно интервюто на Бадема мога да кажа,че това момче окончателно си срути авторитета пред армейската общност-егати „скандалните разкрития“,че персонала не бил вземал 8 заплати от времето на боклуците и на него му се плачело чак за хората,еми вместо да ти се плаче, що не предложи като си толкова жалостив и борец за справедливост, част от заплатите на футболистите да отиват за персонала ,пък играчите да си ги вземат на разсрочено плащане ,доколкото си спомням ,Томов беше казал,че тези стари задължения към служителите, ще бъдат погасявани на порции към настоящите заплати!Въобще, много прозрачно интервю,предназначено за наивници да му верват,че е саботирал и пре(о)дал отбора с цел да го спаси :( -нема такъв наглец и боклук :twisted: !Понеже нямало завера срещу ЦСКА ,как па така се случи и праховеца ,след едногодишно мълчание да даде„скандално“ интервю при духовия музикант круме савов и то в същия ден,в който избягаха менди и бадема...сигурно баш сега му е дошла музата :?: :roll:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 юни 2014 08:51

Казаното от Бадема е чиста проба оправдание за напускането му защото все пак става дума за точно 1 забавена заплата. Някак не ми се вярва бай Добри или шофьора да са ходили да го питат него кога ще вземат заплати. Още по-малко ми се вярва Бадема да е наясно с дисциплинарния правилник на УЕФА, за да знае какво наказание грози клуба. Едва ли знае какво е точното финансово състояние на ЦСКА - какво се дължи, какво е обезпечено, какво е просрочено и какво е спешно. Не знам до колко заплатите на шофьора и на бай Добри имат отношение към лиценза. Може и да имат отношение по принцип, но вероятно трябва да има пусната жалба.
Самият факт, че към днешна дата заплатите на практика са изплатени, както и че са покрити сериозни дългове, е знак, че този който е давал до сега тези пари, не би трябвало да позволи да отидат на вятъра в края на този месец. Ако има нещо спешно за покриване, то ще се покрие защото в противен случай едно 2-3 милиона, платени от миналото лято до сега ще се изпарят в нищото. Никой не е толкова глупав за да го позволи. Разбира се, така изглеждат нещата отстрани, ще видим какво ще стане.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 юни 2014 09:13

На вас просто не ви отърва да повярвате на Гъргоров!!!
Защото в момента,в който го направите ще прозрете,че сте настъпали за втори път "мотиката Томов"...А оттам вече изводите хич не са ласкателни!
ПП.Предполагам,че ако някой в личния живот ви измами както Томов го направи - няма да му се доверите втори път,нали?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 19 юни 2014 09:17

blue avalanche написа:На вас просто не ви отърва да повярвате на Гъргоров!!!
Защото в момента,в който го направите ще прозрете,че сте настъпали за втори път "мотиката Томов"...А оттам вече изводите хич не са ласкателни!
ПП.Предполагам,че ако някой в личния живот ви измами както Томов го направи - няма да му се доверите втори път,нали?

И как сме се доверили на Томов?Какво според теб трябва да направим,за да докажем,че не вярваме на Томов?

Върни се в “Архив”