enguerino написа:Casillas; Azpilicueta, Javi Martínez, Sergio Ramos, Jordi Alba; Busquets, Alonso, Iniesta; Silva, Diego Costa y Pedro.
Супер, че Мартинес заменя Пике. Искаше ми се и Коке да започне, но и така е добре.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
enguerino написа:Casillas; Azpilicueta, Javi Martínez, Sergio Ramos, Jordi Alba; Busquets, Alonso, Iniesta; Silva, Diego Costa y Pedro.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
doktora25 написа:Малко съм раздвоен за този мач. От много отдавна мечтая за провал на испанците и с тях тики-таката да бъде погрeбана. Хубаво би било Мартинез да бъде един от стълбовете в една нова испанска формация, в която играчите на Барселона да бъдат сведени до минимум. От друга страна обаче бразилците са ми адски антипатични, а испанците имат много по-голям потенциал да ги изхвърлят от турнира още на 8-финалите, отколкото чилийците. В края на краищата нека по-добрият победи; ако това са чилийците значи предпоследното ми изречение не е вярно.
KingKenny написа:Испанците си тръгват от Световното. 1:2 за Чили.
Son of God написа:KingKenny написа:Испанците си тръгват от Световното. 1:2 за Чили.
Изобщо не си познал. Испания няма да си замине от Световното. Ла Фурия ще излезе от групата...
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 78 госта