Левски-Черно море официална тема
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Левски-Черно море официална тема
Има ли смисъл да се коментира 10-тото поредно дежа вю, oще преди да сме отишли на левскарския стадион, трябва да знаем, че мача започва със задължителната дузпа
Вие нормални ли сте бе? Чиста дузпа беше! Преди дузпата Жо беше държан от вашия за фланелката най-малко 15 секунди.. От това по-чиста дузпа здраве му кажи. Малко ви беше 3 гола! Още 2-3 можеше..

- Ticha
- Контакти:
Решението за промяната на манталитета е нов треньор. Според мен това е по-важно дори и от селекцията. Един стабилен и доказан треньор, който да респектира играчите, и един голаджия...пък оттам нататък вече ако ТИМ решат могат да отпуснат някой лев и за други играчи.
- Sagittarius
DukeUnv написа: Преди дузпата Жо беше държан от вашия за фланелката най-малко 15 секунди...
ЕВАЛА ЗА НАПИСАНОТО ПИЧ!!!И какво се дава в такава ситуация?Ами дава се фал там където е почнало нарушението,а не където се е строполил играча!!!
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Sagittarius написа:DukeUnv написа: Преди дузпата Жо беше държан от вашия за фланелката най-малко 15 секунди...
ЕВАЛА ЗА НАПИСАНОТО ПИЧ!!!И какво се дава в такава ситуация?Ами дава се фал там където е почнало нарушението,а не където се е строполил играча!!!
Просто много сме зле..не знам треньор селекция..Дани от 1 метар в публиката..
San-Jose написа:Има ли смисъл да се коментира 10-тото поредно дежа вю, oще преди да сме отишли на говеждия стадион, трябва да знаем, че мача започва със задължителната дузпа
Стига глупости!!! Дузпата беше 100 %. Друг е въпроса, че не дадоха втория жълт и съответно червен картон на Тасевски. Далеч, мноооого далеч сме от желания и реалност. Това е факт! Не ставаме! Нямаме треньор. Нямаме Плеймейкър. Нямаме бекове. Нямаме и таран. Пиша плеъмейкър със заглавна буква защото защото това е играча, който "прави играта". Нямаме такъв. Имахме най добрия в България, но в безкрайната си глупост нашето ръководство го изхвърли. Тези, които ни опънаха с 3 парцала ( напълно заслужено!!!) имат неистово желание да го вземат, а ние понеже сме "много умни" го изхвърлихме. Махнахме и Периш. Защо? Защото бил поискал по-висока заплата. Ами напълно я заслужаваше! Да ама ТИМ искат с трици маймуни да ловят. Е, не става. Със запазването на Кривия и Периш, и привличане на добър таран и срещуположен бек, и добър треньор сега щяхме да пишим по форумите не кого ще бием в следващия кръг, а с колко. И с кого ще се паднем в шампионска лига. Това е голата истина и който не му харесва ще кажа - ами толкова разбираш от футбол!!! Съжалявам. Това е истината за най-стария български клуб!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
- Sagittarius
Истината е,че до зимата нищо не можем да направим,а има още мачове и лошото е,че 2 от тях са извън Варна.За мене не ни остава нищо друго,освен да се мобилизираме,да съберем всички сили,морал,хъс и каквото там имаме и да надерем ЦСКА яко другата събота във Варна.Това е мача.Врещаме се години назаде с такова мислене,но при положение,че загубихме всякакви шансове в А група и очертаващ се провал и за Купата ми се струва,че за едната чест сме длъжни да дадем всичко налично и да скалпираме ЦСКА.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
- Ticha
- Контакти:
През последните пет години Левски винаги е получавал възможността да изпълни дузпа в домакинството си срещу Черно море. Тази година традицията продължи, като днес Седрик Бардон бе точен от 11-метров наказателен удар за 2:0 в 28-ата минута при класическата победа с 3:0 на стадион "Георги Аспарухов" от 13-ия кръг на сезона.
През 2005 година Левски победи с 2:1 Черно море, а Георги Чиликов пропусна дузпа в 64-ата минута. При следващото гостуване на варненци в София Христо Йовов пропусна от бялата точка при успеха с 3:1 на Левски. 2007 година Димитър Телкийски бе точен от 11-метров наказателен удар при разгрома с 5:0. Сезон 2007/2008 година Валери Домовчийски оформи крайното 4:0 срещу "зелено-белите" в 85-ата минута от дузпа.
Миналият сезон "сините" изпълниха цели две дузпи срещу Черно море до 34-ата при победата с 3:0. Те бяха реализирани съответно от Георги Христов и Жоазиньо.
През 2005 година Левски победи с 2:1 Черно море, а Георги Чиликов пропусна дузпа в 64-ата минута. При следващото гостуване на варненци в София Христо Йовов пропусна от бялата точка при успеха с 3:1 на Левски. 2007 година Димитър Телкийски бе точен от 11-метров наказателен удар при разгрома с 5:0. Сезон 2007/2008 година Валери Домовчийски оформи крайното 4:0 срещу "зелено-белите" в 85-ата минута от дузпа.
Миналият сезон "сините" изпълниха цели две дузпи срещу Черно море до 34-ата при победата с 3:0. Те бяха реализирани съответно от Георги Христов и Жоазиньо.
4MVN написа:Малко е рано за тази тема ,но ние чакаме с нетърпение поредната загуба на Левски............
1-Петков, вече приключва с футбола.
2-Минев, да ,това е футболист
3-Рабех ,може да не играе а да е в истризвителното./Няма ли закон за такива като него и Тебарканин,ако съм аз в затвора /
4-Миланов ,изгаснала звезда
5-Милиев,този пък кой беше ,че не се сещам
6-Сърмов,вечната надежда
7-Бардон,вече става само за Китай.Да се хванат за ръчичка с Топузаков и марш в Блиския Исток
8-Тасевски ,да,но един отбор не прави
9-Димитров,може да играе ,но за дублиращият.
10-Жоазинйо и Зе Соарес не са това което показваха когато дойдоха в Левски ,каква ли е пречината???
11-Йовов,това момче е за Рекордите на Гинес,,този няма място в ,,Заря''-Крушаре .Какво прави в Левски???
12-Христов,сега и в Ботев не вярвам да го вземат.Горкият той.Моите саболезнования..Чаооооо.
13-Балатанов,като качевства се доближава до великият Йовов...
14-Кръстовчев,да ,добър футболист...
Предлагам ти да се поправиш! Ще ти отива ако си пич!

- Sagittarius
Дам,нужна е поправка - най-добрите сини играчи липсват - Цветан Георгиев-Баничката,Александър Костадинов...основни фигури в левскарските победи