Играчите на ЦСКА вдигнаха бунт за пари

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Централен

Re: ЦСКА съди Менди, заплатите са платени

Мнениеот Централен » 18 юни 2014 08:55

iliyan написа:
mtaraduda написа:
iliyan написа:Не искам да обиждам никой , но щом вярвате на това какво пише някой в лицевата книга наистина трябва да се прегледате при психиатър !

Но да вярваш на вълка от Уолстрийт е ок? :lol:

А да вярваш на някакъв измислен профил от лицевата книга по-добре ли ?!

Мислиш се за много оригинален, но явно те трябва да отидеш на преглед.Няколко пъти те хващам в тотална некомпетентност ,но за сметка на това се опитваш да я компенсираш с обиди по опонентите.

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/i-tr ... ska-283786 :lol:
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

iliyan

Мнениеот iliyan » 18 юни 2014 09:45

Централен написа:
iliyan написа:
mtaraduda написа:
iliyan написа:Не искам да обиждам никой , но щом вярвате на това какво пише някой в лицевата книга наистина трябва да се прегледате при психиатър !

Но да вярваш на вълка от Уолстрийт е ок? :lol:

А да вярваш на някакъв измислен профил от лицевата книга по-добре ли ?!

Мислиш се за много оригинален, но явно те трябва да отидеш на преглед.Няколко пъти те хващам в тотална некомпетентност ,но за сметка на това се опитваш да я компенсираш с обиди по опонентите.

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/i-tr ... ska-283786 :lol:

И това смешно инфо го има само в Гонг :lol: :lol: :lol: Да виждаш потвърждение от ЦСКА а ?!
Май този който е некомпетентен си ти ;) И къде се скри онзи смешник със снимката от лицевата книга на чата с измисленият Емил Гъргоров а ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 юни 2014 10:10

iliyan написа:И това смешно инфо го има само в Гонг :lol: :lol: :lol: Да виждаш потвърждение от ЦСКА а ?!
Май този който е некомпетентен си ти ;) И къде се скри онзи смешник със снимката от лицевата книга на чата с измисленият Емил Гъргоров а ?!

Аз потвърждение от тях не съм видял и за отнетия им лиценз през 2008 :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 18 юни 2014 10:26

По цял свят грешниците ги пращат където им е мястото - Рейджърс, Олимпик Марсилия, Ювентус... Само в България и само ЦСКА могат да са толкова нагли, че хем да са в ла*ната до шията, хем да говорят, че щели да съдят някой, когото са излъгали... То не бяха десетки футболисти, треньори, отбори... кой ли няма да взема пари от великия клуб, но не - клуба не е виновен, а тези лошите, които си търсели правата... Жалка история...
Хем закъснели с плащането, хем човека разтрогнал преди да му платят, хем ще го съдят, че не ги чакал... Бива наглост, ама тези дето управляват там са върха... Сега са превели, а другия месец? А по-следващия? И Менди бил виновен, че искал нормални отношения, а не да го мотаят с месеци... Вица на деня...
Учудвам се че все още има футболисти, несвързани с отбора, които имат желание да подпишат договор с това несъстоятелно дружество, каквото е в момента ЦСКА...

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 18 юни 2014 11:04

Каквото и да стане аз пак ще съм от ЦСКА и отново след месец и нещо ще съм на стадиона. Играчи си тръгвали, заради забавени заплати, това не е нищо ново! Погледнете статистиката и ще видите, че който е избягал от ЦСКА по-грозен начин не е прокопсал. Лошо ще е ако още футболисти си тръгнат, защото ще се наруши ритъма на подготовката. Още миналото първенство Стойчо трябваше да заложи на младите, но не го направи и сега те трудно ще влязът в час. А се вижда, че момента им е настъпил. Томов няма пари и вероятно ще разтрогнат още хора, което оставя празнини в състава. Може да се запълнят само с юноши!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 юни 2014 11:43

Такаа, да обобщим - Менди и Гъргоров скъсаха договорите, явно има и други на опашката ... Според мен, не е зле да скъсат договорите си всички желаещи, за да се види в крайна сметка кой от коя страна е :oops: Аз уважавам действия като Тошко Янчев миналата година - напусна, излезе веднага и каза защо :!: А сега тоя мишок се мотае 2 дена и после ми говори за Сашета и Машета :x Това не го приемам, като си мъжага, излизаш и казваш веднага каквото ти е на сърцето :!: Циганина няма смисъл да го кометирам ... Няма да има процеси и подобни, с Литекс никога не сме били в лоши отношения, това едва ли ще се промени, просто Менди няма да види пари от нас ;) Не правят чест разни изказвания ( дали са истина, не се знае ) на бивши ЦСКА-ри за грешно управление - ми, елате и управлявайте правилно, бе :!: Сега остава да видиме какво става с италианеца .... Фейсбуците ги заебете, сайтовете и вестниците за пропаганда ( "7 говеда спорт" :mrgreen: ) - също :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 юни 2014 11:46

Кашчей написа:
BadBoy написа:
iliyan написа:Времето ще покаже ! Нищо чудно да са имали и уговорка и ако Менди я е нарушил ще стане забавно ;)

Никой съд неразглежда случаите по устни уговорки, а ги разглежда чрез официални документи и факти, така че ръководството на ЦСКА обявява, че е забавено заплащането няколко дни, през този период Менди е разтрогнал едностранно трудовия си договор и е свободен да сключи нов такъв, къде е нарушението?

Нарушение ще има, ако Менди го е направил преди официалното становище на СТК.

Един въпрос имам към колегата Кашчей, тъй като знам, че е много пунктуален и запознат с работите 8-) При случай, че скъсване на подобен договор по правилата на трудовото законодателство, е издържан юридически ход, не значи ли това, че може да се освобождават футболисти, които нямат 6 месеца в клуба, на базата на изпитателния срок в нормалните трудови договори :?: И ако да, защо не се прави с видни примери като Кевин Бру, например :?:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 18 юни 2014 13:25

boabbb написа:
Кашчей написа:
BadBoy написа:
iliyan написа:Времето ще покаже ! Нищо чудно да са имали и уговорка и ако Менди я е нарушил ще стане забавно ;)

Никой съд неразглежда случаите по устни уговорки, а ги разглежда чрез официални документи и факти, така че ръководството на ЦСКА обявява, че е забавено заплащането няколко дни, през този период Менди е разтрогнал едностранно трудовия си договор и е свободен да сключи нов такъв, къде е нарушението?

Нарушение ще има, ако Менди го е направил преди официалното становище на СТК.

Един въпрос имам към колегата Кашчей, тъй като знам, че е много пунктуален и запознат с работите 8-) При случай, че скъсване на подобен договор по правилата на трудовото законодателство, е издържан юридически ход, не значи ли това, че може да се освобождават футболисти, които нямат 6 месеца в клуба, на базата на изпитателния срок в нормалните трудови договори :?: И ако да, защо не се прави с видни примери като Кевин Бру, например :?:

Помисли малко и сам ще видиш, че въпросът ти е глупав.
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: Играчите на ЦСКА вдигнаха бунт за пари

Мнениеот Долно уйно » 18 юни 2014 14:20

Договорът на Роко Перота с ЦСКА бе ефективно прекратен преди малко поради неплащане на две заплати за 2013 г. и четири заплати за 2014 г., съгласно условията на трудовия договор и КТ.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 18 юни 2014 14:39

Unforgiven_M написа:По цял свят грешниците ги пращат където им е мястото - Рейджърс, Олимпик Марсилия, Ювентус... Само в България ...

Тогава "Левски" вече трябваше да са в А окръжна! :shock: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Върни се в “ЦСКА”