Дежурната смешна дузпа срещу Ч.Море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Sole
Контакти:

Дежурната смешна дузпа срещу Ч.Море

Мнениеот Sole » 21 ное 2009 17:55

Продължава традицията в София да се свирят фалшиви дузпи срещу Ч.Море. :twisted: На повторението ясно се вижда ,че Кулибали загуби равновесие, и въпреки,че махаше с ръце НЕ ДОКОСНА Жоазиньо!

chelseabg
Контакти:

Re: Дежурната смешна дузпа срещу Ч.Море

Мнениеот chelseabg » 21 ное 2009 17:58

Много много тъпо..малоумна грешка(грешки) на Пиргов..дуспата не знам по скоро не..

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 21 ное 2009 18:00

Абсолютно смешна, мина пред Кулибали и веднага падна, няма мач, който да не ги е подпрял съдията със смешна дузпа там, до гола не виждах как могат да ни вкарат преди нелепата грешка на Пиргов и шанаджийския гол на Жоазиньо, 100 пъти да я бие отново от там всичките пъти ще са в аут, освен да бяга друго не може, но как му върза в тоя случей...

Потребителски аватар
USF
Контакти:

Мнениеот USF » 21 ное 2009 18:03

То това е нормално! Спомняте си миналия полусезон! Но момчетата от подуяне много бързо ще забравят за тази дузпа и ще коментират нашата срещу Локо! И да им е честит замесника на Петков!
В България има един вагон с железничари,
един кафез с канари,
един обор с левскари,
и седем милиона ЦСКА - ри!!!

eighteen

Мнениеот eighteen » 21 ное 2009 18:18

Ами да няма дузпа! Да не го е прострелял с автомат я? Е то и тогава ще я оспорите защото ня1ма да е имало съприкосновение! Ама щом тоя оня все пак признава ,че по-скоро няма ,значи е 100 процентова!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 21 ное 2009 18:20

krum_kravov написа:Смешни сте бе. Ако това не е дузпа, не знам кое е. Погледнете реално, че сте тотално надиграни по всички показатели в този мач. На ваше място бих се скрил някъде и щях да мълча. Все едно гледам Станишев. Това не е учудващо- вие имате доста общо с него. Помните ли ....

По-кротко го раздавай...

Потребителски аватар
krum_kravov
Контакти:

Мнениеот krum_kravov » 21 ное 2009 18:28

ЕМИЛ написа:
krum_kravov написа:Смешни сте бе. Ако това не е дузпа, не знам кое е. Погледнете реално, че сте тотално надиграни по всички показатели в този мач. На ваше място бих се скрил някъде и щях да мълча. Все едно гледам Станишев. Това не е учудващо- вие имате доста общо с него. Помните ли ....

По-кротко го раздавай...

Е какво бе, Емо, не е ли така? Аз съм от Варна и месеци наред слушам приказки за дузпи и подигравки спрямо нас. Въпреки това, макар в момента да са унищожени буквално от Левски на терена, отново се оправдават с дузпи. И ти да си на мое място, и ти така би реагирал. А относно СерГей, той беше главен гост на награждаването им за 3-то място.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 21 ное 2009 18:29

Дузпата няма да я коментирам, но ми се иска нещо друго да ви питам - като гледате играта, мислите ли, че заслужавате точки от този мач?

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 21 ное 2009 18:36

futbolqga написа:Дузпата няма да я коментирам, но ми се иска нещо друго да ви питам - като гледате играта, мислите ли, че заслужавате точки от този мач?

Прав си просто ви тръгна играта..грешка после спорна дуспа няма значение не се оправдам,това е част от играта.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 ное 2009 18:39

Дузпата е,не 100,а 400%-това... Повечето от вас и топка не са търкаляли през живота си ,а големи разбирачи се извъдиха! Човек като се засили с такава скорост към вратата,дори най-малкото докосване го разбалансира,ама вие това няма как да го знаете...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Черно море”