Кашчей написа:пфууууу.... що не хванах залога на синчец
Ся щях да съм с литър гроздова и буркан сладко напред![]()
Той затуй ли се омете рано-рано.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Laetitia написа:Надай се...daniel875 написа:Защо ли ми се иска Очоа да подпише с един от любимите ми отбори, но ръководството няма да си направи устата, защото няма средства? Пише, че много спасявалПак ще обираме свободни агенти, изгонени и нежелани.
Испания и Бразилия са най-зле от всички фаворити до момента. С тая игра не ги виждам напред.
NOMER14 написа:Кашчей написа:пфууууу.... що не хванах залога на синчец
Кашчей написа:NOMER14 написа:Кашчей написа:пфууууу.... що не хванах залога на синчец
Може да е отишъл да напълни шишето и да извади буркана от мазето
sin4ec написа:Кашчей написа:пфууууу.... що не хванах залога на синчец
Ядец!
Кашчей написа:Ей, кефите ме, когато казвате "ние" за отбор, който няма нищо общо с България![]()
Аз съм фен на МЮ от повече от 40 години, ама нямам спомен да съм казвал "ние" за тях
При Боатенг проблемът беше, че или го набутваха на позиция, на която не е полезен, или пък вкарваше един важен гол на 6 месеца и в следващите 6 се звездееше. Аз съм със смесени чувства за него, ама ако знаеш Десо как го мрази...daniel875 написа:Това ясно и аз го казах. Преди време как се объркахме да вземем Боатенг. Добро си е момчето, но му трябва голям треньор, за да извлече максимума. Той е един от малкото стойностни играчи днес. Трябва му дисциплина само. Видал не е по - добър от Кевин Принс Боатенг. Ще вкара на "Барселона", ама само в сънищата
Потребители, разглеждащи този форум: bubka и 9 госта