Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот sin4ec » 17 юни 2014 23:22

1982 написа:
NOMER14 написа:...и да говори португалски ;)

Или пък ...... френски. Писмено не е задължително, устно стига.

Българските девойки не говорят френски, но владеят изкуството до съвършенство! Друг въпрос е що пък на французите да се приписва тази благина, като в древен Египет и Индия си е било ежедневие?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 17 юни 2014 23:23

Laetitia написа:
NOMER14 написа:
Laetitia написа:
sin4ec написа:
Laetitia написа:Морена е брюнетка.

С големи цици!
С бяла кожа и големи очи - идеалната жена. 8-)

...и да говори португалски ;)
:oops: Че и италиански, и да готви, и да не ходи по чужди мъже... :lol:

Демек - домошарка. И какво сме сготвили?

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 17 юни 2014 23:25

sin4ec написа: Българските девойки не говорят френски, но владеят изкуството до съвършенство! Друг въпрос е що пък на французите да се приписва тази благина, като в древен Египет и Индия си е било ежедневие?
А, ей това много ме е ядосвало винаги! Примерно Клеопатра много си е падала по този вид любов, а тогава французи не е имало май. В Помпей също е пълно с рисунки и мозайки, изобразяващи орален секс. Френска, ама друг път...

14, не точно домошарка, дето се разхожда по пеньоар и ролки и не излиза от вкъщи, ама една жена не може ли да върти дом, не ми я хвали.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 17 юни 2014 23:26

Вратаро мехикано-пантеррррааааааа!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 17 юни 2014 23:28

Laetitia написа:
sin4ec написа: Българските девойки не говорят френски, но владеят изкуството до съвършенство! Друг въпрос е що пък на французите да се приписва тази благина, като в древен Египет и Индия си е било ежедневие?
А, ей това много ме е ядосвало винаги! Примерно Клеопатра много си е падала по този вид любов, а тогава французи не е имало май. В Помпей също е пълно с рисунки и мозайки, изобразяващи орален секс. Френска, ама друг път...

14, не точно домошарка, дето се разхожда по пеньоар и ролки и не излиза от вкъщи, ама една жена не може ли да върти дом, не ми я хвали.

В крайна сметка "Милан" ще вземе резервите на "Дженоа". Тази история е до болка позната. Пари за трансфери няма, но за други работи има :mrgreen:
Ако случайно Фалкао се обърка да дойде в тима, ще е огромна изненада. Там обаче няма да има с кого да играе. С Поли ли, или с Хонда, или с Менез, Монтоливо??? Кой от кой по - големи некадърници, че даже някои май даже редовно пушат цигари и нямат въздух за цял мач. Не, благодаря!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 юни 2014 23:31

Докато Зизу играеше, беше ми интересно, Але Ле Блю (не оня "знаеш как е по агитките, братче") сега някак безлично ми е, нямам си отбор. Малко съм за Портокалия заради Кристиано, но малко.
Най-много съм срещу Меси, другото каквото стане.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 17 юни 2014 23:32

There's a time and place for everything and everyone... пее Ван Хален. Време е за дузпа!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 17 юни 2014 23:34

1982 написа:Докато Зизу играеше, беше ми интересно, Але Ле Блю (не оня "знаеш как е по агитките, братче") сега някак безлично ми е, нямам си отбор. Малко съм за Портокалия заради Кристиано, но малко.
Най-много съм срещу Меси, другото каквото стане.

Това първенство, както и предишните три почти не ги гледам. Гледал съм достатъчно, гледал съм истински футболисти, а не ритнитопковци, каквито са днешните.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 17 юни 2014 23:35

sin4ec написа:There's a time and place for everything and everyone... пее Ван Хален. Време е за дузпа!

:mrgreen:

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 17 юни 2014 23:36

daniel875 написа:В крайна сметка "Милан" ще вземе резервите на "Дженоа". Тази история е до болка позната. Пари за трансфери няма, но за други работи има :mrgreen:
Ако случайно Фалкао се обърка да дойде в тима, ще е огромна изненада. Там обаче няма да има с кого да играе. С Поли ли, или с Хонда, или с Менез, Монтоливо??? Кой от кой по - големи некадърници, че даже някои май даже редовно пушат цигари и нямат въздух за цял мач. Не, благодаря!
Даниеле, както винаги, намесваш се точно по темата. :lol:
Иначе Менез не е лош играч, Поли е непостоянен, Монтоливо - също. Хонда е огромно разочарование до момента.
Чуват се все повече слухове, че Балотели ще си замине, а Фалкао ще дойде, което аз приветствам силно, но надали ще стане.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Върни се в “Свободна зона”