[color=#0040FF]а бе смешници, това че има съприкосновение, не значи че има дузпа.
Лазаров търси крака на Миланов и след тово пада-вижте го на нормален ход- как като стига до Миланов, изведнъж пада все едно се блъска в стълб!
Да не говорим, че идвамата се държат за фанелките, като Лазаров първи посяга
ТА КАТО ПУСКАТЕ СНИМКИ ПУСНЕТЕ НЕ 3-4 СНИМКИ, А ПОНЕ 10-15 ЗА ОБЕКТИВНОСТ
ПЛЮС ТОВА НА СНИМКИТЕ ТРУДНО ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ КАК ЛАЗАРОВ ТЪРСИ СЪПРИКОСНОВЕНИЕТОП.С.ПО ЧЕРВЕНАТА ЛОГИКА-АКО ТИ СИ ХОДИШ ПО УЛИЦАТА(СЪВСЕМ НОРМАЛНО) И АЗ СЕ ЗАД ИЛИ ПРЕД ТЕБ СЕ ПРЕПЪНА В КРАКАТА ТИ НАРОЧНО, ТИ СИ ВИНОВЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Т. РУСЕВ И ЕКИПА МУ
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Т. РУСЕВ И ЕКИПА МУ
asdate написа:[color=#0040FF]а бе смешници, това че има съприкосновение, не значи че има дузпа.
Лазаров търси крака на Миланов и след тово пада-вижте го на нормален ход- как като стига до Миланов, изведнъж пада все едно се блъска в стълб!
ПЛЮС ТОВА НА СНИМКИТЕ ТРУДНО ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ КАК ЛАЗАРОВ ТЪРСИ СЪПРИКОСНОВЕНИЕТОП.С.ПО ЧЕРВЕНАТА ЛОГИКА-АКО ТИ СИ ХОДИШ ПО УЛИЦАТА(СЪВСЕМ НОРМАЛНО) И АЗ СЕ ЗАД ИЛИ ПРЕД ТЕБ СЕ ПРЕПЪНА В КРАКАТА ТИ НАРОЧНО, ТИ СИ ВИНОВЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Извиняваи пич ама дузпа е когато има саприкосновение в случея виж къде е топката къде е крака на Миланов щом посяга и не уцелва топката а уцелва крака значи е дузпа.По повод примера дето даваш като си вървиш по улицата аз ще го перифразирам така ако си вървиш по улицата и някои ти подложи крак и ти се спънеш кои е виновен?? СМЕШНИЦИ!!!! Всички мизерници в синьо дето ореваха махалата че дузпа няма сега заедно с Томислав да се извинят!!!!!!
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.
miki85 написа:asdate написа:[color=#0040FF]а бе смешници, това че има съприкосновение, не значи че има дузпа.
Извиняваи пич ама дузпа е когато има саприкосновение в случея виж къде е топката къде е крака на Миланов щом посяга и не уцелва топката а уцелва крака значи е дузпа.По повод примера дето даваш като си вървиш по улицата аз ще го перифразирам така ако си вървиш по улицата и някои ти подложи крак и ти се спънеш кои е виновен?? СМЕШНИЦИ!!!! Всички мизерници в синьо дето ореваха махалата че дузпа няма сега заедно с Томислав да се извинят!!!!!!
Извинявай пич по вашата логика,
ако ти насочиш срещу мен нож без да нараняваш ,а аз се надяна нарочно на ножа ,кво правим- т.е. миланов може и да посяга но не цели крака на лазаров а Лазаров прави контакта нарочно-типична велизарка-1989 отмина отдавна![color=#40FF80][/color]
Надявам се че Мишока(Томето)а той няма навярно да се обиди защото има толкова симпатични мишлета,да свали сините очила и да сложи тези с диоптъра,поне когато играят Левски и ЦСКА за да види тази дузпа че наистина я има.Знам че е гадно когато любимият отбор само мачка топката и за 90 минути има само един удар във противниковата врата.Слуашах много коментари че Левски бил по добрият отбор,да и затовали героят на мача се казва Гошо Петков.Съдията бил слаб,блед и незнаел къде се намира.Гошо Христов сигурно знаеше,Живко Миланов беше като мъртвец блед сякаш това му е първото дерби.Това важи и за футболисти и на ЦСКА,Евгени неможа да разбере че се играе мача не е тренировка,Данчо Тодоров можеще да реши на два пъти мача но се държеше пред гола сякаш идвеа от младшата.Стигасме обвинявали реферите за техните грешки,били некъдърни,а тези момчета вчера дето спукаха топката ,за тях какво да кажем.Мишок не е виновел Лепиларя ,просто двете отборчета са жалки.И все пак дузпа имаше и Левски се оттърва.
Za Vas bezpristrasten ozna4ava da e 4orbar.
- TPAKTOP
- Контакти:
asdate написа:[color=#0040FF]а бе смешници, това че има съприкосновение, не значи че има дузпа.
Ти тъп ли си или се правиш?! Електичкта толкова искаше да има дузпа че за по-сигурно помоли Живко Говедов да го хванеи за фанелката! А за екипа на гонг.бг... Много ми паднахте в очите! Това не е радио предназначено само за говеда, а е НАЦИОНАЛНО ДАРИК РАДИО! От утре ще почнете ли да дискриминирате и малцинствата и т.н.? То само това ви остана! Купи ми мамо радио да докажа колко съм тъп на цяла България! Има една българска поговорка: "три пъти мери, веднъж режи". Вчера Русев ряза без да мери е т'ва е професионален спортен журналист! Лично мое мнение: За нищо не ставате и никога няма да отворя нито вашия сайт, нито ще слушам вашето радио!!!!!!!!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
- TPAKTOP
- Контакти:
asdate написа:Извинявай пич по вашата логика,
ако ти насочиш срещу мен нож без да нараняваш ,а аз се надяна нарочно на ножа ,кво правим- т.е. миланов може и да посяга но не цели крака на лазаров а Лазаров прави контакта нарочно-типична велизарка-1989 отмина отдавна![color=#40FF80][/color]
вече съм сигурен че си куха лейка! По българските закони нямаш никакво право да носиш оръжие(каквото и да било) пък да го вадиш е наказуемо със затвор! Примера ти е толкова ГРЕШЕН че чак доказва обратното! ДУЗПА СИ ИМАШЕ 100%
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
-
- Контакти:
Момчета, за какво се джафкате?! Проблемът не е в съдията, не е в Томислав Русев, а в това, че нямаме играчи! И двата отбора са много зле - няма качество! Дузпа имало ли е, нямало ли е - всеки с пристрастията си гледа от собствената си камбанария. Нормално е. Смея да твърдя обаче, че съдията се справи добре с мача,предвид дербито и липсата му на опит.
Бих казал също, че свалям шапка на Данчо Тодоров и Тошко Янчев, които отново се опитаха да дадат всичко от себе си. Вярно е, че Данчо Тодоров направи ебахти - и -пропуска, но, хайде сега, всички сме играли футбол и знаем, че и такива фрапантности се случват.
Всичко е една игра, лошото е, че играчите я играят зле. Да не акцентираме върху дузпи, коментари и т.н., а да видим същността на нещата - нямаме футбол, който да доставя емоция, няма ги майсторите, характерите...няма я май и онази тръпка от преди. Ето това е жалкото...
Бих казал също, че свалям шапка на Данчо Тодоров и Тошко Янчев, които отново се опитаха да дадат всичко от себе си. Вярно е, че Данчо Тодоров направи ебахти - и -пропуска, но, хайде сега, всички сме играли футбол и знаем, че и такива фрапантности се случват.
Всичко е една игра, лошото е, че играчите я играят зле. Да не акцентираме върху дузпи, коментари и т.н., а да видим същността на нещата - нямаме футбол, който да доставя емоция, няма ги майсторите, характерите...няма я май и онази тръпка от преди. Ето това е жалкото...