terata написа:modor написа:Едно нещо е ясно още от сегаЛудогорец е шампион.
По кво на бас, че няма Лудогорец да е шампион?
Бира, водка, ракия.....
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
terata написа:modor написа:Едно нещо е ясно още от сегаЛудогорец е шампион.
modor написа:terata написа:modor написа:Едно нещо е ясно още от сегаЛудогорец е шампион.
Бира, водка, ракия.....
zlato1234 написа:На мен ми се стува, че БФС стяга за шампион жълтурите от Пловдив! Не е случайно пускането на Пенев при тях и опитите за привличане на национали в Ботев! Включват се във всяка битка за подпис където играча е желан от Левски, Лудогорец или Литекс!

terata написа:modor написа:terata написа:modor написа:Едно нещо е ясно още от сегаЛудогорец е шампион.
Бира, водка, ракия.....
[offtopic]Квото пиеш.[/offtopic]
drughi написа:zlato1234 написа:На мен ми се стува, че БФС стяга за шампион жълтурите от Пловдив! Не е случайно пускането на Пенев при тях и опитите за привличане на национали в Ботев! Включват се във всяка битка за подпис където играча е желан от Левски, Лудогорец или Литекс!
Това е ясно и на малките деца. Те и миналата година ги бутаха, ама те завалийките повече от 4-то място не могат да хванат. Повтаря се историята като при брокерите от средата на 90-те от минали век.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта