шивача написа:Може и майка ти да поканим, да обясни как от анален секс се зачева късокосместа маймуна, при това абсолютен олигофрен![]()
Оли маймунка
cska/viewtopic.php?f=2&t=179163&st=0&sk=t&sd=a&start=220
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
шивача написа:Може и майка ти да поканим, да обясни как от анален секс се зачева късокосместа маймуна, при това абсолютен олигофрен![]()
Оли маймунка
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Цеворик написа:Младите хора казват друго - кур бе братя, кур за Лефски!
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Червени Воини написа:Косоко-Говедоебача ще ви е*е и на люляка бе малумник!
boabbb написа:Мустака не могат да го барнатЛевски са на ръба на пропастта, а той ще им помогне да направят решителна крачка напред
![]()
boabbb написа:ОпааКакво става сега
Чувам тропот на копита, готови да налазят темата
![]()
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:1) Леле мале, червенокожите са го ударили на необуздан цинизъм![]()
cska/viewtopic.php?f=2&t=149421&st=0&sk=t&sd=a&start=3560
2) Този тук пък си пише на воля за Левски в армейската тема ...boabbb написа:Мустака не могат да го барнатЛевски са на ръба на пропастта, а той ще им помогне да направят решителна крачка напред
![]()
cska/viewtopic.php?f=2&t=149421&st=0&sk=t&sd=a&start=3570boabbb написа:ОпааКакво става сега
![]()
memnto написа:TristaNNN написа:1) Леле мале, червенокожите са го ударили на необуздан цинизъм![]()
cska/viewtopic.php?f=2&t=149421&st=0&sk=t&sd=a&start=3560
2) Този тук пък си пише на воля за Левски в армейската тема ...boabbb написа:Мустака не могат да го барнатЛевски са на ръба на пропастта, а той ще им помогне да направят решителна крачка напред
![]()
cska/viewtopic.php?f=2&t=149421&st=0&sk=t&sd=a&start=3570boabbb написа:ОпааКакво става сега
![]()
От последните 2 кое е цинизма?
fena написа:Нещо си се объркал, това са фиенувИ на БотИф не на Локо.
marchisio написа:Ти колко си смотан и деградирал не е истина ...Защо просто не си срежеш вените ?
marchisio написа:Ше пиша как си искам, дърт гейзер. Пак ше ти кажа да си резнеш вените, не заслужаваш да живееш, червей.
Потребители, разглеждащи този форум: goshev и 7 госта