Локо София vs ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Re: Локо София vs ЦСКА

Мнениеот a boy named goo » 21 ное 2009 16:11

Очевидно Георги Марков трябва да убие човек, че да му покажат картон...
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 21 ное 2009 16:11

modor написа:2-2 :lol:

Кое е смешното ?
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 21 ное 2009 16:14

80-та мин на мача 2-2 и влиза ... Иван Иванов :?: :!: :?: :!: какви са тия решения на Пенев нз ама взе да ми писва от него и от лигльовците по терена носещи екипа на ЦСКА ... сам срещу вратаря ще ми излиза и вместо да отправи удар или да го прехвърли и да поведем с 3-2 ми отива на аут линията и се чуди кво да прави с топката ... тези футболисти сега ли се учат да отиграват подобни ситуции??? ебахти мърдите писна ми !!!
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 21 ное 2009 16:14

Как ви подпира тънко с тия фалове не е истина.И пак не можете да вкарате..

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 21 ное 2009 16:18

Яд ме е, че губим точки от отбор, който не е направи нищо цял мач. В интерес на истината днес не стояхме много зле на терена, но Любо Пенев поне за мен днес сбърка с пускането на Виданов като централен защитник, просто сега не му е времето за подобни експерименти. :evil:
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 ное 2009 16:24

Спасеееее Спасееее....нещастие си Спасеее!!!Йовов ли те е раждал не знам...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 21 ное 2009 16:24

a boy named goo написа:Яд ме е, че губим точки от отбор, който не е направи нищо цял мач. В интерес на истината днес не стояхме много зле на терена, но Любо Пенев поне за мен днес сбърка с пускането на Виданов като централен защитник, просто сега не му е времето за подобни експерименти. :evil:

Особено ако тоя Асамоа беше вкарал.Според мен Делев ви едоста голям длъжник, не може добър футболист да пропуска такива положения и не само че пропусна онова ами и много левашки го отигра.Просто притеснение прибързване ли не знам.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 ное 2009 16:25

chelseabg написа:
a boy named goo написа:Яд ме е, че губим точки от отбор, който не е направи нищо цял мач. В интерес на истината днес не стояхме много зле на терена, но Любо Пенев поне за мен днес сбърка с пускането на Виданов като централен защитник, просто сега не му е времето за подобни експерименти. :evil:

Особено ако тоя Асамоа беше вкарал.Според мен Делев ви едоста голям длъжник, не може добър футболист да пропуска такива положения и не само че пропусна онова ами и много левашки го отигра.Просто притеснение прибързване ли не знам.

Ако Асамоа беше вкарал,а ние останалите положения мача щеше да 3:6 :!:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 21 ное 2009 16:26

На мен взема да ми писва от тъпите му решения и магарешкия инат дето проявява ... наказа играчите ок заслужиха си го,взеха си поука защо си вкарва автогол и не пуска играчите при положение,че това са най-важните мачове и ни трябват точки ... смешните Литекс и Черноморец ще са пред нас заради инат му и малоумните решения дето взима , защото за да имаш няколко централни защитници и единия да го държиш извън групата а другия на пейката до 80-та минута за разлика на десния ти бек,който няма 2 мача на кръст като централен .... писна ми и тая година няма да сме шампиони заради самите нас.

Пак ще му слушам сега обяснениата от типа на ... много пропускаме ала бала,от 5 мача насам имаме 1 победа ... но всичко е наред явно , еми не е наред ... този Локомотив неможем да победим дето имаме 6 чисти положениа а онези имат 1-2 . Лигльовци !!! Бесен съм на тия лекета и на треньора , защото ината му е съветник и от това страда целия клуб и аз се ядосвам заради тия путьовци а на тях не им дреме и ся ще ми заджвака дъвка и все едно нищо не е станало ... за 3-то място ли ще се борим ???
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

radko piratko
Контакти: