delqnski47 написа:Абе как се казваха тия таблети ли как се наричат...
Само за четене на Е-книги е!
IPad
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Абе как се казваха тия таблети ли как се наричат...
Само за четене на Е-книги е!
Кашчей написа:delqnski47 написа:ralka_levskarka написа:Знаеш ми математиката, нИдей
Моме...тая година университетчето имаше 1000 места за кандидатстване....а кандидатите бяха 700![]()
![]()
![]()
До колкото разбрах май и с матура по БГ се кандидатствало вече!Толкова критично стана положението!
Очаквам след 4 години ти да направиш поредният идеен проект за ст. Българска армия
THE G.A.M.E написа:MaRTo1233 написа:Гана - САЩ ще е класа![]()
Имат си история 2-та тима.![]()
"Янките" ще търсят реванш, ама те с много по-силни отбори не успяха да бият Гана, та сега ще е още по-тегаво.
MaRTo1233 написа:Лендън Донован ще играе лиПомня 2002 или 2006 беше откритието на Мондиала ...
После нещо залезе
Кашчей написа:ralka_levskarka написа:Ще го видим и него.
15 минути му давам да ме заинтригува
на тоя, дето те целува, колко време му даде
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
modor написа:То защото от 1 е уникален
CTAHKO написа:delqnski47 написа:ralka_levskarka написа:Знаеш ми математиката, нИдей
Моме...тая година университетчето имаше 1000 места за кандидатстване....а кандидатите бяха 700![]()
![]()
![]()
До колкото разбрах май и с матура по БГ се кандидатствало вече!Толкова критично стана положението!
Тази година, на 1 студент се падат по 3 свободни места във всички ВУЗ-овеСмятай какви ще са критериите и какво ще е нивото
ralka_levskarka написа:1982 написа:Ралка се целува със Сина Хунта.
С един от тях, а не с цялата![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта