Глоб. модовете всичко виждат, и може да забавят, ама не забравят.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
THE G.A.M.E написа:Глоб. модовете всичко виждат, и може да забравят, ама не забравят.
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
delqnski47 написа:Повечето са цесекари,по мои наблюдения!![]()
Тактиката е следната:ако почне да те критикува и храни,кимаш с глава като идиот!Ако започне на тема футбол - гледаш като дебил в земята и казваш,че не разбираш от футбол!Ще изпържи,ако почнеш да му отговаряш,да знаеш!![]()
шивача написа:sin4ec написа:шивача написа:Кво става ся? Ранени-0, умрели![]()
Днес има мод промоция![]()
Както и да е, да почваме![]()
Синчец, ти си удивителен подмазвач, който реве на модовете, мазни им се и топи на личноосвен това не си мъж, в пълния смисъл на думата, па макар и да имаш някво пишле там, колкото да не уринираш през носа си
Единствено ставаш за прощални писма, действаш ми драматично ме караш да плача ...от смях
![]()
магаренце, ти страра кранта, втора употреба, непотребна вече, ходи чети правилата на фифа, прощалните писма на синьо сърчице и се радвай на единственото си сране в месеца
Ми да почваме. Жалка бъркотийка от валидоли, цесека-майни, гермиуни и прочее-но лесно разпознаваеми като идентичност. Слаба граматика, слаб правопис, хумор в стил" палячото на мегдана", слаби познания по футбол, ниска обща култура и добър природен интелект. За жалост, последното без труд и четене си остава само зачатък. Няма да коментирам последния ти пост, щото е поредното доказателство за безсилие. Така или инак, беше нелош противник, доколкото става дума за заяждане. За смислен спор нямаш капацитет. Нямаш и развитие, но това не е мой проблем. Честно казано, имам адски много работа и все по-малко време ми остава за този форум. Дали ще съм с бан или не, не ми пука особено, затова си позволих доста неща таз вечер. Един прозорец по-малко си е облекчение. Забавлявам се с муфлони като тебе и Хаджито, но сте елементарни и ми писва. Обаче няма да оставя форума, щото има 20-30 човека, дето са ми адски симпатични. И няма да позволя разни дрисльовци и комплексари да си развяват коня. Веднъж се махнах, но се върнах именно заради това. Бих казал още подробности, но нито си струва, нито ще са интересни за хората. Това е положението!
Браво, почна да замазваш положението и звучиш в типично твой стил-прощално![]()
![]()
за 20 мин мислене, напъване, вместо да се изсереш като кашчей на 31-число, ти пръдна, аферим
grumpy bg написа:айде момееее ти ли пръднааа фостата на геихове теее
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
hajitsu написа:grumpy bg написа:айде момееее ти ли пръднааа фостата на геихове теее
Спиндермане, ти ли си, БоК?
hajitsu написа:grumpy bg написа:айде момееее ти ли пръднааа фостата на геихове теее
Спиндермане, ти ли си, БоК?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта