Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот sin4ec » 16 юни 2014 23:29

шивача написа:Кво става ся? Ранени-0, умрели :roll:
Днес има мод промоция :lol:
Както и да е, да почваме :lol:
Синчец, ти си удивителен подмазвач, който реве на модовете, мазни им се и топи на лично :idea: освен това не си мъж, в пълния смисъл на думата, па макар и да имаш някво пишле там, колкото да не уринираш през носа си :lol: Единствено ставаш за прощални писма, действаш ми драматично ме караш да плача ...от смях :lol:
магаренце, ти страра кранта, втора употреба, непотребна вече, ходи чети правилата на фифа, прощалните писма на синьо сърчице и се радвай на единственото си сране в месеца :lol:

Ми да почваме. Жалка бъркотийка от валидоли, цесека-майни, гермиуни и прочее-но лесно разпознаваеми като идентичност. Слаба граматика, слаб правопис, хумор в стил" палячото на мегдана", слаби познания по футбол, ниска обща култура и добър природен интелект. За жалост, последното без труд и четене си остава само зачатък. Няма да коментирам последния ти пост, щото е поредното доказателство за безсилие. Така или инак, беше нелош противник, доколкото става дума за заяждане. За смислен спор нямаш капацитет. Нямаш и развитие, но това не е мой проблем. Честно казано, имам адски много работа и все по-малко време ми остава за този форум. Дали ще съм с бан или не, не ми пука особено, затова си позволих доста неща таз вечер. Един прозорец по-малко си е облекчение. Забавлявам се с муфлони като тебе и Хаджито, но сте елементарни и ми писва. Обаче няма да оставя форума, щото има 20-30 човека, дето са ми адски симпатични. И няма да позволя разни дрисльовци и комплексари да си развяват коня. Веднъж се махнах, но се върнах именно заради това. Бих казал още подробности, но нито си струва, нито ще са интересни за хората. Това е положението!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 16 юни 2014 23:30

Добре сте се подкарали :lol: След малко сами ще си кажете и майчиното мляко :lol: :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 16 юни 2014 23:31

pomiqr159 написа:кончита, как си

тва на асковския мингян ли е?
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 16 юни 2014 23:32

Не мога да разбера защо непрекъснато съм в нечия уста... преносно. :roll:
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 юни 2014 23:32

ralka_levskarka написа:
delqnski47 написа:
ralka_levskarka написа:ДилянЬеееее.. така как е :mrgreen:

Е тва е приказка
Кво стана с изпитьитьие е ,изрод! :lol: Ойде ли у Софията да малтретираш малки чорбаре из шопско! Влезна ли у наш университет тука ! :lol:

Ба, кво да е станало, нищо :mrgreen:
Другата седмица подавам документи за класиранията, ама който учи там и като го попитам и вика "вътре си" д; , ама нали ме знаеш- аз така планове няма си правя. Докато не видя приета- няма спокойствие 8-) . Иначе, ступах ги твоите приятелчета, страх ги е от мен, разпитай да видиш :twisted:

Вътре си и аз потвърждавам! :lol:
Само да не попаднеш на даскал-чорбаре и да те не усети,че си геренско моме! :lol: Макар,че тоя тип даскали викат и на мене че съм геренски!Отивам да му дам книжката да ми даде подпис и тоя ми вика:
''Що не идваш на лекции бе!Къв подпис да ти дам!Ся остава и левскар да си''
И аз ''Да бееее,професор Михов,няма такова нещо''
Стана един лаф,теглихме по една на цялата герена и всичко завърши с хепи енд+автографче за мене! 8-) :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 16 юни 2014 23:33

Охооооо, хаджи ти ли си Кончита бе :lol: :lol: :lol: Всичко ще си кажеш, моето патенце 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 юни 2014 23:34

hajitsu написа:Не мога да разбера защо непрекъснато съм в нечия уста... преносно. :roll:

Да, уточнявай, че не си синчеца все пак и може да те баннат за най-малкото. :lol: :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

pomiqr159

Мнениеот pomiqr159 » 16 юни 2014 23:36

Кашчей написа:
pomiqr159 написа:
Кашчей написа:
pomiqr159 написа:
Кашчей написа:
pomiqr159 написа:Милен циганин ли е, защото чух, че е циганин.

Това животозависещо ли е за теб?

Да. Това отговаря на въпроса защо се е комплексирал.

По твоята логика Шивача защо има Едипов комплекс и толкова често споменава майките?

Може да си пада по милфове

Едиповият комплекс какво общо има с МИЛФ?

Как реши, че е Едипов, а не МИЛФ? Все майки.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 16 юни 2014 23:36

sin4ec написа:
шивача написа:Кво става ся? Ранени-0, умрели :roll:
Днес има мод промоция :lol:
Както и да е, да почваме :lol:
Синчец, ти си удивителен подмазвач, който реве на модовете, мазни им се и топи на лично :idea: освен това не си мъж, в пълния смисъл на думата, па макар и да имаш някво пишле там, колкото да не уринираш през носа си :lol: Единствено ставаш за прощални писма, действаш ми драматично ме караш да плача ...от смях :lol:
магаренце, ти страра кранта, втора употреба, непотребна вече, ходи чети правилата на фифа, прощалните писма на синьо сърчице и се радвай на единственото си сране в месеца :lol:

Ми да почваме. Жалка бъркотийка от валидоли, цесека-майни, гермиуни и прочее-но лесно разпознаваеми като идентичност. Слаба граматика, слаб правопис, хумор в стил" палячото на мегдана", слаби познания по футбол, ниска обща култура и добър природен интелект. За жалост, последното без труд и четене си остава само зачатък. Няма да коментирам последния ти пост, щото е поредното доказателство за безсилие. Така или инак, беше нелош противник, доколкото става дума за заяждане. За смислен спор нямаш капацитет. Нямаш и развитие, но това не е мой проблем. Честно казано, имам адски много работа и все по-малко време ми остава за този форум. Дали ще съм с бан или не, не ми пука особено, затова си позволих доста неща таз вечер. Един прозорец по-малко си е облекчение. Забавлявам се с муфлони като тебе и Хаджито, но сте елементарни и ми писва. Обаче няма да оставя форума, щото има 20-30 човека, дето са ми адски симпатични. И няма да позволя разни дрисльовци и комплексари да си развяват коня. Веднъж се махнах, но се върнах именно заради това. Бих казал още подробности, но нито си струва, нито ще са интересни за хората. Това е положението!

Браво, почна да замазваш положението и звучиш в типично твой стил-прощално :cry: :mrgreen:
за 20 мин мислене, напъване, вместо да се изсереш като кашчей на 31-число, ти пръдна, аферим :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 16 юни 2014 23:38

Само Челси
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”