СП 2014: Мач №11, Аржентина - Босна /Група F/ - 2:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: СП 2014: Мач №11, Аржентина - Босна /Група F/ - 2:1 FT

Мнениеот RedeviL » 16 юни 2014 12:13

THE G.A.M.E написа:Най-тъпият мач до тук на Първенството.

Най-тъпият мач за мен беше Франция-Хондурас! Освен балтии и боричкания, друго нямаше.. Може би единственото интересно нещо беше, че видяхме новата технология "Gol line" в действие.
El Commandante написа:
RedeviL написа:поне 20%.. викаш охлюв ще го надбяга.. Ае по-добре не коментирай, че ставаш смешен! Като изключим очакванията на всички към Меси за това световно, то той си е абсолютно същия играч! Хареса ми, че през второто успя да преобрази играта си, вкара гол и даде няколко много добри паса, които за съжаление не бяха отиграни добре от неговите съотборници! Разбирам, че всеки като чуе Меси и очаква от него по 4-3 гола и 5 аситенции на мач, но.. И все пак ми хареса задружието, което показават в отбора на Аржетина. След гола на Меси ми направи впечатление, че всички играчи го поздравиха поотделно.. Личи си, че има огромно напрежение върху него, а постоянните сравнения с Марадона предполагам, че не са много приятни за него..

Не разбирам защо се критикува Меси, а не се споменават Агуеро,Ди Мария и Игуаин,всеки от които опропастил поне по две възможности създадени именно от Меси...

И аз се чудя, може би, защото повечето от изкаванията са на хора, които не харесват или ненавиждат Меси и стилът му на игра. Аз също не съм фен тики-таката, но не мога да кажа на черното - бяло.. В днешно време, когато футболът е толкова много физика и тактика, играчи като Меси са истински кът и докато при повечето добри футболисти успехите се дължат на 80% труд и 20% талант, то при Меси е точно обратното! Що се отнася до снощния мач, напълно съм съгласен с това, което си казал! Смешно е как някои хора изкараха Меси най-слабият на терена, а в същото време не спират да сипят хвалби по адрес на Анхел ди Мария, който за цял мач не се отличи с нищо полезно и градивно.. Да не говорим за другите офанзивни футболисти - Агуеро, Игуаин и т.н. Колкото до Меси, първият гол стана след негово центриране, при вторият гол цялата атака бе проведена и завършена от него, а като прибавим и няколко много добри извеждащи паса, които бяха опропастени от неговите съотборници, излиза така, че критиките към Меси се дължат по-скоро на фенски пристрастия, отколкото на реална оценка за играта му..

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 16 юни 2014 12:47

Просто , един мач в тренировачно темпо , за Аржентина. Я да излезат срещу Бразилия , да видим така ли ще играят.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 16 юни 2014 12:53

Така и не разбрах защо никой не отчита вдъхновената игра на босненците, които се опитаха да се надиграват с един от фаворитите на хартия и категорично успяха. Никакъв страх и притеснение не видях у тях за разлика от няколко мнения тук. За сравнение какво направиха хърватите срещу Бразилия? Там беше страх, затваряне и стремеж да се надлъгват. Най-голямото разочарование според мен бе Джеко, защото той опропасти труда на съотборниците си. Като гледах и Агуеро играчите на Манчестър Сити правят до сега изключително слабо световно. Съжалявам само, че високомерието на аржентинците не бе наказано и най-вероятно няма да изпуснат първото място в групата. Което от своя страна означава, че ако и Германия завърши първа в своята група няма как да се срещнат преди финала, а лично мен много ме съмнява аржентинците да стигнат до него.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 16 юни 2014 12:56

sirius123 написа:Просто , един мач в тренировачно темпо , за Аржентина. Я да излезат срещу Бразилия , да видим така ли ще играят.

Абсолютно! Тука забелязвам, че има накаква склонност да се правят генерални заключения за цялостното представяне на отборите на базата на един изгледан мач.. А както знаем, мач с мач не си прилича..

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 16 юни 2014 12:59

doktora25 написа:Така и не разбрах защо никой не отчита вдъхновената игра на босненците, които се опитаха да се надиграват с един от фаворитите на хартия и категорично успяха. Никакъв страх и притеснение не видях у тях за разлика от няколко мнения тук. За сравнение какво направиха хърватите срещу Бразилия? Там беше страх, затваряне и стремеж да се надлъгват. Най-голямото разочарование според мен бе Джеко, защото той опропасти труда на съотборниците си. Като гледах и Агуеро играчите на Манчестър Сити правят до сега изключително слабо световно. Съжалявам само, че високомерието на аржентинците не бе наказано и най-вероятно няма да изпуснат първото място в групата. Което от своя страна означава, че ако и Германия завърши първа в своята група няма как да се срещнат преди финала, а лично мен много ме съмнява аржентинците да стигнат до него.

Съгласен! Тука чета разни мнения, че това бил най-скучният мач (лично на мен ми беше интересен и като игра, и като темпо), че босненците се били отказали след автогола, че не играели кой знае колко добре.. Аз ли не преценям добре или сме гледали различни мачове.. Не знам! Според мен Босна имат напълно реален шанс да прескочат групите, а и както каза треньорът им след мача - нищо толкова фатално не се е случило и дефакто ключовите мачове за тях предстоят.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 16 юни 2014 13:16

Малшанс с този автогол в началото, иначе след това Босна не играха зле, макар че и Аржентина сякаш се пестяха.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 16 юни 2014 14:07

Бошнаците играха повече от добре, а Аржентина трябва да се замислят, ако пак само Меси ще ги носи на ръце... сам няма да успее.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Paralel
Контакти:

Мнениеот Paralel » 16 юни 2014 14:15

Най-лесно е да се реши спорът представянето на Меси по този начин:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qh-r3Jk5-LU[/youtube]

За целия мач има един много красив гол и това е. НИЩО ДРУГО. Не бих казал, че има каквато и да е заслуга за автогола - просто центрира топката в мелето без да намери свой съотборник и имаше шанса босненец злощастно да си вкара автогол.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 16 юни 2014 14:32

Paralel написа:Най-лесно е да се реши спорът представянето на Меси по този начин:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qh-r3Jk5-LU[/youtube]

За целия мач има един много красив гол и това е. НИЩО ДРУГО. Не бих казал, че има каквато и да е заслуга за автогола - просто центрира топката в мелето без да намери свой съотборник и имаше шанса босненец злощастно да си вкара автогол.

Това "нищо друго" донесе трите точки на Аржентина! И с главни букви да го напишеш, и да го подчетаеш, все тая.. Аржентина победи благодарение на Меси! Може да е не изиграл най-добрият си мач, но е факт, че положи старание, особено през второто полувреме.. Гол и няколко добри извеждащи паса за този мач бяха напълно достатъчни! Разбирам, че за вас всеки мач, в който Меси не вкара поне три гола и не даде два пъти толкова асистенции означава, че е бил слаб, но нека бъдем малко по-снизходителни!

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 16 юни 2014 14:39

Ама чакайте малко аз не знам Меси дали се скри обаче ''голямата''звезда Агуеро направи ли нещо за целия мач??
П.П Дано Босна минат групите !

Върни се в “World Cup 2014”