boabbb написа:Белгия да не би да имат рейс в Бразилия![]()
![]()
Ще ме умориш от смях. Точно това си бях помислил и аз.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boabbb написа:Белгия да не би да имат рейс в Бразилия![]()
![]()
Middlesbrough написа:ZinedineZidane написа:Middlesbrough написа:Брутро бразилци : )
Ко стаа, Маркиз...
Охоо голям е Маркиза :Д : )
Идеално неска поспах повече , че гледах най - тъпия мач снощи :Д
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
ZinedineZidane написа:Middlesbrough написа:ZinedineZidane написа:Middlesbrough написа:Брутро бразилци : )
Ко стаа, Маркиз...
Аз заспах в 30-та минута и се събудих на гола на Босна. Но май не съм изтървал много.
Маркиза яко я наши на албионците... Сега като ги разтресе и батко Кембъл и айде обратно в мъглата...
rhaegar написа:Тц, танк имат
Яна е прекрасно име, майка ми се казва така. А на теб жена ти откъде е, че "го има и в двете държави"?ЕМИЛ написа:Жена ми като забременя искаше да имаме момче и да го кръсти Марко . Аз и казах ,че в България кръщават така само магаретата . Тя беше потресена . След това предложи Стефан . Аз и казах ,че Стефан става , но дядо ми се казваше Стефан и умря от цироза на черния дроб . Една седмица не ми говореше .
И дойде време за раждане . И аз понеже съм си мозъче предложих Яна . Хем го има и в двете държави , хем е кръстена на майка и . И така решихме да се казва Яна .
Middlesbrough написа:ZinedineZidane написа:Middlesbrough написа:ZinedineZidane написа:Middlesbrough написа:Брутро бразилци : )
Ко стаа, Маркиз...
Аз заспах в 30-та минута и се събудих на гола на Босна. Но май не съм изтървал много.
Маркиза яко я наши на албионците... Сега като ги разтресе и батко Кембъл и айде обратно в мъглата...
Нищо не изпусна ... голям трагедия бяха ...
Да си се прибират тия Инглизи : )
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
MCMXIII написа:rhaegar написа:Тц, танк имат
Ван Буйтен. Този съм го гледал на живо. Огромен е
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

JackPackage написа:Може и Урусите да си се приберат....и без това са близо - направо с таксита![]()
![]()
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта