СП 2014: Мач №11, Аржентина - Босна /Група F/ - 2:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: СП 2014: Мач №11, Аржентина - Босна /Група F/ - 2:1 FT

Мнениеот RedeviL » 16 юни 2014 09:01

Роналдо9Големец написа:Меси нищо не направи целия мач, вкара един мега калитарски гол. ;) Вижте му пропуска от 92-та минута - просто не е същият играч от пред 1 година.
Изгубил е поне 20 % от предишната си бързина.

Босненците също не впечатлиха, Джеко е такова дърво ... :lol: Като нищо Нигерия ще ги думнат.

поне 20%.. викаш охлюв ще го надбяга.. Ае по-добре не коментирай, че ставаш смешен! Като изключим очакванията на всички към Меси за това световно, то той си е абсолютно същия играч! Хареса ми, че през второто успя да преобрази играта си, вкара гол и даде няколко много добри паса, които за съжаление не бяха отиграни добре от неговите съотборници! Разбирам, че всеки като чуе Меси и очаква от него по 4-3 гола и 5 аситенции на мач, но.. И все пак ми хареса задружието, което показават в отбора на Аржетина. След гола на Меси ми направи впечатление, че всички играчи го поздравиха поотделно.. Личи си, че има огромно напрежение върху него, а постоянните сравнения с Марадона предполагам, че не са много приятни за него..

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 16 юни 2014 09:30

RedeviL написа:поне 20%.. викаш охлюв ще го надбяга.. Ае по-добре не коментирай, че ставаш смешен! Като изключим очакванията на всички към Меси за това световно, то той си е абсолютно същия играч! Хареса ми, че през второто успя да преобрази играта си, вкара гол и даде няколко много добри паса, които за съжаление не бяха отиграни добре от неговите съотборници! Разбирам, че всеки като чуе Меси и очаква от него по 4-3 гола и 5 аситенции на мач, но.. И все пак ми хареса задружието, което показават в отбора на Аржетина. След гола на Меси ми направи впечатление, че всички играчи го поздравиха поотделно.. Личи си, че има огромно напрежение върху него, а постоянните сравнения с Марадона предполагам, че не са много приятни за него..

Не разбирам защо се критикува Меси, а не се споменават Агуеро,Ди Мария и Игуаин,всеки от които опропастил поне по две възможности създадени именно от Меси...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 16 юни 2014 09:47

Много слабо , направо безумно :Д кви са тия тактики ,кви са тия схеми :Д
На Аржентина им трябва чудо за да направат нещо по - значимо ... съдейки по мача с Босна , ако не се промени нищо , първия по - сериозен отбор и чао чао : )
Игуаин е престъпно дърво и играе а Тевез ... заеби !!!

Офтопик:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 юни 2014 09:54

Най-тъпият мач до тук на Първенството.

Това го пиша като симпатизант на Аржентина.
Не знам какво им стана на "Гаучосите", но като че ли правеха всичко възможно тоя мач да им мине страшно тегаво. :lol:
Меси, освен гола, абсолютна нула.
Ди Мария, също.
Агуеро... Той игра ли въобще.
Игуаин ( освен двойното с Меси ) ... По-добре да не беше влизал.
Макси Родригез... И той обърка всичко, което можеше.
Но пък игра на непривична позиция, като вътрешен халф.

И като стана дума за позициите и схемите... Не знам защо Сабея продължава да налага това 3-5-2 ?
Аржентинците изглеждаха супер-глупаво в тази постройка през 1-вото полувреме.
През 2-рото ( с всичките кусури на звездите на "Гаучосите" ) ... След като минаха в 4-3-3, нещата бяха далееееч по-добре.

Босненците пък, бяха безкрайно притеснени.
Като че ли след автогола отписаха мача и просто отбиваха номера.
На тях им липсва класа в средата, иначе играха добре, като отбор.
Джеко разочарова, но нямаше кой да му даде удобна топка.
С подобна игра босненците ще има проблем срещу другите 2 тима.

Докато Аржентина покриха ( по-една или друга причина ) ... Голяма част от това, което могат/потенциала си.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 юни 2014 10:04

Аз гледах само първото, като от 30-тата натам бях полузаспaл, но ако Аржентина играе така, нищо добро не я чака. Айде, групата е лека, но в елиминациите ще страдат.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 16 юни 2014 10:12

Аржентина са типичен италиански клубен отбор (без Юве). Защитата седи малко пред наказателното и се движи 5 м напред и 5 назад. Пред тях 2 халфа и 1 свободен електрон (Ди Мария) който тича като муха без глава напред-назад. Топката се изнася не колективно, а индивидуално от Ди Мария или Меси, а 3ка нападатели гледат с бинокъл кво става пред вратата им.

Ае получава се нещо като 6-1-3 :mrgreen:

ПП. Игуаин не, че нямаше вярно отиграване, той нямаше вярно спиране :o Топката като се удари във флагчето не отскача толкова :lol:
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 16 юни 2014 10:39

За първи път заспивам на мач от Световното и си мисля че не беше заради времето.. :mrgreen:

На Аржентина групата им е най-лесна от на всички топ отбори,на практика най-трудното в групата мина-Босна.
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 16 юни 2014 10:50

enguerino написа:Аржентина са типичен италиански клубен отбор (без Юве). Защитата седи малко пред наказателното и се движи 5 м напред и 5 назад. Пред тях 2 халфа и 1 свободен електрон (Ди Мария) който тича като муха без глава напред-назад. Топката се изнася не колективно, а индивидуално от Ди Мария или Меси, а 3ка нападатели гледат с бинокъл кво става пред вратата им.

Ае получава се нещо като 6-1-3 :mrgreen:

ПП. Игуаин не, че нямаше вярно отиграване, той нямаше вярно спиране :o Топката като се удари във флагчето не отскача толкова :lol:

Като си прав си прав :С
Наеш кое е лошото от цялата работа :Д , че има има новина , че Барса ще купува Игуаин :Д ...

Офтопик:

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 16 юни 2014 10:50

rhaegar написа:Аз гледах само първото, като от 30-тата натам бях полузаспaл, но ако Аржентина играе така, нищо добро не я чака. Айде, групата е лека, но в елиминациите ще страдат.

Без Тевес толкос......
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Paralel
Контакти:

Мнениеот Paralel » 16 юни 2014 11:21

Споделям на 100% мненията на Енгиерино и Дъ Гейм за схемите и начина, по който изглеждаше снощи Аржентина! До 65-та минута това беше най-слабата Аржентина, която съм гледал през живота си, а аз им симпатизирам от около 15 години :shock:

Не знам какво се случва с Меси, но той беше най-неефективният играч не само в Аржентина, а и на терена като цяло. Само през първите 30 минути провали 4!!!!!!! атаки с правене на опити да минава през 2-3 защитници на Босна, като е имал бол възможности да подаде; пълна трагедия с изпълняването на фалове и корнери; безброй объркани подавания; никакво движение по терена, да не говорим да прави опити за защита. Останалите също не бяха нещо кой знае какво, единствено адмирации за Масчерано, който изнесе силен мач.

Много е трудно да оценя представянето на Босна като повечето хората, писали в тази тема, защото все пак загубиха от един отбор, който играеше 5-3-2 през първата част и има два точни удара в мача, махайки втория гол :lol: Балканците се представиха малко под моите очаквания, но въпреки това си мисля, че ще завършат групата втори.

Върни се в “World Cup 2014”