Явно и ти не долови тази от предишния ми пост.1982 написа:Днес нещо не ми долавяш иронията ...
Трогната съм.Laetitia написа:Вицове за Нострадамус не знам, само за Марийки.
Не можеш да си представиш колко.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Явно и ти не долови тази от предишния ми пост.1982 написа:Днес нещо не ми долавяш иронията ...
Трогната съм.Laetitia написа:Вицове за Нострадамус не знам, само за Марийки.

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Не съм ровила, вицът за Сашко е известен. Но по-добре, че не си го чул.1982 написа:Браво, че си се поровила, ама в момента съм без звук, а не умея да чета по устни. С една дума - напразно, джабе.
Иначе одеве си щастлива, че си завършила дипломната, сега пък си ядосана ..... какви са тези амплитуди ??
Laetitia написа:Не съм ровила, вицът за Сашко е известен. Но по-добре, че не си го чул.![]()
Laetitia написа:Ядосват ме прости хора иначе. Колко бих наритала...
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Спри да се eбаваш с най-красивото женско име, ще те замеря с чехъл, Сашко.1982 написа:За Сашковците почти няма вицове, виж - за Марийките .....
"Всичко се свежда до секс и насилие, обикновено в комбинация".1982 написа:Ау, афинитет към насилие .....
Laetitia написа:Спри да се eбаваш с най-красивото женско име, ще те замеря с чехъл, Сашко.
Laetitia написа:"Всичко се свежда до секс и насилие, обикновено в комбинация".
Т. Пратчет
Прекрасно. Обмисляш ли с твоята принцеса един ден да кръстите щерка си Зюмбюла, а сина - Карамфил?1982 написа:Не, не съм съгласен ...... най-красивите имена са на цветя ..... примерно - Зюмбюла, Трендафила ....
Може би имаш различна ценностна система от Тери Пратчет.1982 написа:Предпочитам любов и нежност. Имаме различни ценностни системи явно.
Laetitia написа:Прекрасно. Обмисляш ли с твоята принцеса един ден да кръстите щерка си Зюмбюла, а сина - Карамфил?
Laetitia написа:Може би имаш различна ценностна система от Тери Пратчет.
Това е основна разлика между двата пола. Ние, жените, от тийнейджърки си мислим как бихме кръстили децата си.1982 написа:Толкова надалеч не мисля, аз съм прагматичен човек, стъпка по стъпка ги мисля нещата.
Радикалните "ѝ" или "му"?1982 написа:Останах с впечатление, че споделяш радикалните й виждания.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта