СП 2014: Мач №7, Англия - Италия /Група D/ - 1:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

scot

Re: СП 2014: Мач №7, Англия - Италия /Група D/ - 1:2 FT

Мнениеот scot » 15 юни 2014 15:07

мед ми капе на душата!
Вънъ, ангуичаните! ПРЕЕБАЛИ ИГРАТА И НАПРАВИЛИ Я ВЪПРОС НА ПАРИ!!!!!
Кат са добри у бизнесто и си помисуиха, че може сд пари и футбол да играят. ШЛ, коефециенти, спонсори, правила /4 отбора от пикливото им първенство у ШЛ?!?!?!/
АЙДЕ ГРИЗНИ ДРЪВЦЕТО НА СВЕТОВНОТО..... Нкъсърници.
Да Ви отвеят с още 2 ЗАГУБИ! Играй си там у Вл, прави пари и нсе показвай, мениджърско-финансово-подкупна ГАД!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 15 юни 2014 15:07

slash1912 написа:Надявам се следващия мач бухала да пусне ЛАМПС титуляр,да му гледаме сеира и на него.Той в Челси беше резерва,не му дадоха нов договор,вие си мислите,че като влезе и Англия ще стане световен шампион.

И Господ да влезе, Англия пак няма да стане световен шампион :lol:

Постройката на Ходжсън в нападение беше отчайваща, няма какво да се лъжем. Така ги беше наредил, че и те самите не знаеха какво правят и предимно си пречеха. Другия мач Баркли от ляво, Стърлинг вдясно, Шрек зад Стъридж и тва е. Даже ако може Лалана и Лампард вместо онова дръвче Хендерсън и Джерард, който явно е тотално извън форма след края на сезона. Айде на десния бек май нямат по-добър вариант от Джонсън (въпреки че epic face от Юнайтед може и да се справи).
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 15 юни 2014 15:26

Изображение 8-)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 15 юни 2014 15:29

iliev72 написа:
Soulen написа:[offtopic]Пожелавам ти да усетиш какво е чувството да спечелиш титла 8-) Дано стане в тоя живот :|[/offtopic]

[offtopic]:lol: :lol: :lol: Аз съм го усетил отдавна и то много пъти ;) Когато спечелите за 2 пъти ШЛ ще си говорим , а до 5 има още много :P[/offtopic]

[offtopic]Не сте печелили Висшата лига, освен ако не си спомняш някоя титла, която съм пропуснал от 1992 нататък ;) За ШЛ най-вероятно си видял колкото и аз на моя отбор 8-)[/offtopic]
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 15 юни 2014 15:33

Стига сте спорили ! Рой е един бездарник и толкова ! Англия ще отнесе поне 2-3 гола от Уругвай и ще вземе 1 точка от Коста Рика ;)

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 15 юни 2014 15:34

rhaegar написа:
slash1912 написа:Надявам се следващия мач бухала да пусне ЛАМПС титуляр,да му гледаме сеира и на него.Той в Челси беше резерва,не му дадоха нов договор,вие си мислите,че като влезе и Англия ще стане световен шампион.

Постройката на Ходжсън в нападение беше отчайваща, няма какво да се лъжем. Така ги беше наредил, че и те самите не знаеха какво правят и предимно си пречеха. Другия мач Баркли от ляво, Стърлинг вдясно, Шрек зад Стъридж и тва е. Даже ако може Лалана и Лампард вместо онова дръвче Хендерсън и Джерард, който явно е тотално извън форма след края на сезона. Айде на десния бек май нямат по-добър вариант от Джонсън (въпреки че epic face от Юнайтед може и да се справи).

Лампард има ли въздух за едно полувреме поне,Лалана дефанзифен халф ли ще го играе? :roll:
Да не би вчера Италия да доминираха в центъра на терена,че плюете Хендо и Джерард?
Джонсън е слаб,но вчера игра прилично,няма какво да се лъжем,при първия гол всички са виновни,а за втория Кейхил си изпусна човека.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 15 юни 2014 15:34

Soulen написа:
iliev72 написа:
Soulen написа:[offtopic]Пожелавам ти да усетиш какво е чувството да спечелиш титла 8-) Дано стане в тоя живот :|[/offtopic]

[offtopic]:lol: :lol: :lol: Аз съм го усетил отдавна и то много пъти ;) Когато спечелите за 2 пъти ШЛ ще си говорим , а до 5 има още много :P[/offtopic]

[offtopic]Не сте печелили Висшата лига, освен ако не си спомняш някоя титла, която съм пропуснал от 1992 нататък ;) За ШЛ най-вероятно си видял колкото и аз на моя отбор 8-)[/offtopic]

[offtopic]Футбола не започва от 1992 и аз не гледам футбола от 1992 ! Ако ти гледаш от тогава футбол - проблема си е лично твой ![/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 15 юни 2014 16:13

iliev72 написа:
Soulen написа:Ходжсън е уникален малоумник. Пускаш свършилите с футбола Джонсън и Уелбек, спънатия Джерард, заради когото Ливърпул не са шампиони, Рууни крило :shock: :shock: Стърлинг зад нападателя... вкарваш тоя кон Уилшър, дето само в Арсенал може да е звезда :mrgreen:

Следващия мач задължително ЛАМПС титуляр, за сметка на Джерард, който е вечно в неговата сянка. Стъридж и Руни напред,а по крилата Стърлинг и Баркли.

П.П. Те Сити затова са шампион, щото имат един англичанин ;)

И кога Стиви в бил резерва на Франк , че нещо не си спомням такъв случай ?! Като е толкова добър Франк що сега в свободен агент а ?!

Те Англия за това и на всеки голям форум всички си правят гаргара с тях,щото Хлъзгащия е неизменен титуляр. :lol:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 15 юни 2014 16:14

HoUs4oOL написа:
rhaegar написа:

Лампард има ли въздух за едно полувреме поне,Лалана дефанзифен халф ли ще го играе? :roll:
Да не би вчера Италия да доминираха в центъра на терена,че плюете Хендо и Джерард?
Джонсън е слаб,но вчера игра прилично,няма какво да се лъжем,при първия гол всички са виновни,а за втория Кейхил си изпусна човека.

По-добре полувреме, в което може да направи нещо, отколкото 90 минути грешни пасове и спъване в съдията. Хендерсън понеже е фантастичния дефанзивен халф, нали? Лалана поне не е лимитиран в мисленето, може и да измъдри нещо. Двамата ги хвалиш, защото са от Ливърпул, друга причина няма.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 15 юни 2014 16:24

rhaegar написа:По-добре полувреме, в което може да направи нещо, отколкото 90 минути грешни пасове и спъване в съдията. Хендерсън понеже е фантастичния дефанзивен халф, нали? Лалана поне не е лимитиран в мисленето, може и да измъдри нещо. Двамата ги хвалиш, защото са от Ливърпул, друга причина няма.

Като Франк Лампард е толкова добър защо е резерва и вече няма отбора а ?! Замислете над това !!!
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Върни се в “World Cup 2014”