СП 2014: Мач №7, Англия - Италия /Група D/ - 1:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Federer91
- Контакти:
Re: СП 2014: Мач №7, Англия - Италия /Група D/ - 1:2 FT
Поздрави за всички предвиждащи победа с 2 гола на Англия преди мача.
Сиригу беше блестящ, извади всичко, което беше човешки възможно в този мач. Бих гласувал даже да остане на вратата и когато Джиджи се оправи. Защитата вярно допусна няколко сериозни грешки, но с дебютанти като Палета и Дармиан в голям мач, нямаше как да е иначе. Има хляб в тях, но им трябва повечко време в напрегнати мачове. Пък и англичаните играха доста по-добре отколкото си мислех.

- blue avalanche
- Контакти:
MagicMoments написа:https://vine.co/v/MIA0gt7wATM
С Уелбек,Рууни и Джонсън титуляри толкова.От шампиона на Англия играе 1 човек,от калъфкаджиите 5,от Челси пак 1 е титуляр,даже минахме без играчи на Арсенал и Тотнъм,но за сметка на това от Евъртън и Юнайтед са по 2.С оглед развитието на групата преди третия мач са пътници.
Че в шампиона на Англия колко англичани има???
blue avalanche написа:MagicMoments написа:https://vine.co/v/MIA0gt7wATM
С Уелбек,Рууни и Джонсън титуляри толкова.От шампиона на Англия играе 1 човек,от калъфкаджиите 5,от Челси пак 1 е титуляр,даже минахме без играчи на Арсенал и Тотнъм,но за сметка на това от Евъртън и Юнайтед са по 2.С оглед развитието на групата преди третия мач са пътници.
Че в шампиона на Англия колко англичани има???

samobotev написа:Докато Уелбек играе като титуляр така ще е. тия англичани така и не разбраха че този набеден футболист не става за голям футбол със същия успех може да пускат Косоко и Доре. И въобще защо го пускат при положение че имат Руни и Стъридж и реално това дърво повече пречи отколкото да помага, дано поне за следващите мачове главата на тренерчето им уври малко и престане с тези експерименти още повече Италия, Уругвай и Коста рика не са Люксембург и Малта
Чак ме е срам, че е от Юнайтед! Каквото и да си говорим Данито си остана посредствено футболистче.. Ама снощи къде беше големия Стиви Джи? Освен, че се отчете с няколко грешни паса и се спъна в съдията, друго нищо.. Кръгла нула!
- ChelseaFUN
- Контакти:
Честита победа на Италия, жалко, че изпуснах го гледам, но си го свалих и го гледах, добре играха.
- we are the champions
- Контакти:
Слаба Англия Ходжсън ##съблечисебе
we are the champions написа:Слаба Англия Ходжсън ##съблечисебе
Слаба е силно казано, но определено очаквах повече! Ако в други години е имало високи очаквания и са се проваляли поради съдийки тесли или каръци, този път загубата не се дължи на нито една от тези причини.. И все пак става въпрос за един мач и то срещу Италия, която традиционно е един от най-силните отбори на световни и европейски първенства, така че пълна мобилизация за следващия двубой срещу Уругвай и задължителни три точки!
Последна промяна от RedeviL на 15 юни 2014 10:14, променено общо 1 път.
- Keyser Soze
- Контакти:
Разочарован съм от резултата, защото Англия загуби в равностоен мач, в чийто край жегата очевидно беше изстискала силите на играчите. Както Италия победи, можеше и да е обратното.
За Англия най-зле беше Джерард - тотално загуби двубоя с Пирло, даваше само грешни пасове, а да не говорим, че се спъна (нещо е в серия) в съдията, което беше комично. Хендерсън се справи много по-добре от него, но неговата смяна Уилшър беше пълна трагедия!
Най-големите проблеми в защита идваха от зоната на Бейнс, който заедно с Кейхил, носят персонална вина за гола на Балотели, но в случая има и колективна вина на целия отбор, който просто не пресираше достатъчно. Джо Харт също не подходи добре при центрирането.
Много повече се очакваше от Рууни - страхотна асистенция, но дотам. Беше длъжен да вкара онова положение. Останалите офанзивни играчи - Стърлинг, Уелбек и най-вече Стъридж играха на добро ниво.
Някои от футболистите на Италия не ми бяха познати - Дармиан и Палета, но очевидно за Италия изпълнителите не са важни, важен е отборът. Според мен обаче на моменти защитата им изглеждаше много бавна, така че и там да не се самозалъгват, защото срещу други отбори може да нямат толкова късмет.
Групата определено стана много интересна.
За Англия най-зле беше Джерард - тотално загуби двубоя с Пирло, даваше само грешни пасове, а да не говорим, че се спъна (нещо е в серия) в съдията, което беше комично. Хендерсън се справи много по-добре от него, но неговата смяна Уилшър беше пълна трагедия!
Най-големите проблеми в защита идваха от зоната на Бейнс, който заедно с Кейхил, носят персонална вина за гола на Балотели, но в случая има и колективна вина на целия отбор, който просто не пресираше достатъчно. Джо Харт също не подходи добре при центрирането.
Много повече се очакваше от Рууни - страхотна асистенция, но дотам. Беше длъжен да вкара онова положение. Останалите офанзивни играчи - Стърлинг, Уелбек и най-вече Стъридж играха на добро ниво.
Някои от футболистите на Италия не ми бяха познати - Дармиан и Палета, но очевидно за Италия изпълнителите не са важни, важен е отборът. Според мен обаче на моменти защитата им изглеждаше много бавна, така че и там да не се самозалъгват, защото срещу други отбори може да нямат толкова късмет.
Keyser Soze написа:Разочарован съм от резултата, защото Англия загуби в равностоен мач, в чийто край жегата очевидно беше изстискала силите на играчите. Както Италия победи, можеше и да е обратното.
Напълно съм съгласен, освен за Уелбек, който с изключение на един-два пробива се изчерпа.. През целия мач Англия спазвваше добро тактическо ниво, но при головете се пропука.. Първият гол станахме свидетели на заучено положение, при което целият отбор беше сварен неподготвен, а вторият гол беше тотално проспан от Бейнс и Кейхил. Както казах и по-рано - равностоен мач, в който и двата отбора имаха добри положения, но Италия просто вкара своите..
Дядо Рой си е го знаем в Ливърпул ! Нищо ново под слънцето ! Относно тичащият дирек Уелбек ! Не съм изненадан !
Явно мача на смъртта в тази група ще е Англия - Уругвай !
Явно мача на смъртта в тази група ще е Англия - Уругвай !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.