birabecks написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Абе, каде е Бирата ?????Наздраве!!!
Тук съм бе,майна.Наздраве! И ти се губиш напоследък..?
Да бе,напоследък много неща се промениха..........Не знам при теб как е ,но полужението е сериозно.Наздраве !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
birabecks написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Абе, каде е Бирата ?????Наздраве!!!
PLOVDIV PEE 1912 написа:birabecks написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Абе, каде е Бирата ?????Наздраве!!!
Да бе,напоследък много неща се промениха..........Не знам при теб как е ,но полужението е сериозно.Наздраве !
PLOVDIV PEE 1912 написа:Да бе,напоследък много неща се промениха..........Не знам при теб как е ,но полужението е сериозно.Наздраве !
MORSKI написа:Наздраве за Варна и за Чеерно море!!!
Наздраве и за майните, наздраве за всички!!!
Живея в София и когато се прибирам във Варна се чувствам като нов човек- Наздраве за всички хубави кътчета по нашата татковина!!!
birabecks написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Да бе,напоследък много неща се промениха..........Не знам при теб как е ,но полужението е сериозно.Наздраве !
И при мен не е "розово",ама...Надявам се да дочакаме края на кризата.Шибана работа навсякъде...Майната му! И по-зле съм бил.Наздраве!
PLOVDIV PEE 1912 написа:birabecks написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Да бе,напоследък много неща се промениха..........Не знам при теб как е ,но полужението е сериозно.Наздраве !
И при мен не е "розово",ама...Надявам се да дочакаме края на кризата.Шибана работа навсякъде...Майната му! И по-зле съм бил.Наздраве!
Аз по зле не съм бил чесно да ти кажа.Ше видим.......Наздраве!
Кога ще пием по бира?
PLOVDIV PEE 1912 написа:MORSKI написа:Наздраве за Варна и за Чеерно море!!!
Наздраве и за майните, наздраве за всички!!!
Живея в София и когато се прибирам във Варна се чувствам като нов човек- Наздраве за всички хубави кътчета по нашата татковина!!!
Варна,прекрасен град!Доста години от живота ми минаха там.Наздраве на всички!
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост