Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Gil-galad
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Gil-galad » 13 юни 2014 11:13

Заплатата на Стълинг? 35 хиляди паунда на седмица? Нека не забравяме, че това за новия договор със 100-те хилки на седмица беше слух от Мирър и аз не съм видял на официалния сайт да обявят, че Стърлинг е подписал нов договор.

Liverpool want Xherdan Shaqiri. Talks ongoing. (via @FabrizioRomano)

Wolverhampton have made a £1.5million bid for Conor Coady.

[Daily Mail]
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Мнениеот superspiro » 13 юни 2014 12:25

Добре бе, философи, като казвате, че можем да си позволим да надцакаме Челси, поне вижте шибаните финансови отчети на отбора. За сезон 2012/13, отбора има 50 МИЛИОНА ПАУНДА ЗАГУБА! Затова, като говорите за Фабрегас и Лалана, имайте предвид, че испанеца взима няколоко пъти по-висока заплата. Парите на Суарес са изключение, което отборът направи, за да го задържи. И на мен ми се иска да даваме луди пари за звезди, но тези пари ги НЯМА. Сега с ШЛ и парите от ТВ правата нещата ще са по-добре, но клубът трябва да влезе в рамките на финансовия феърплей, че после става страшно. Затова съм доволен, че все пак е отпусната доста сериозна сума за трансфери.
When you walk through a storm, hold your head up high...

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 13 юни 2014 12:33

Гледам, че бандата на хейтърите и т. нар. 'Реалисти' пак се е активизрала. Прав е човека, че Суарезшампина е доста по-нормален от вас. Той твърдеше, че ще станем шампиони, вие твърдяхме, че с лебеда-средняк ще потънем в посредственост. Та кой е по-близо до истината? Най-ме е яд, че не оценявате огромната работа на Роджърс. Аз продължавам да питам - кажете ми къде се класира 'доказания' Жозе с големите звезди, които предпочетоха да играя за него и къде се класира Брендън, с пичове като Фланаган и Хендерсън? Не оценявате и колко радост ни донесаха тези момчета като отбор. Жал ми е за вас. Като ви слушам, вие май бихте предпочели да бяхме като Челси - цял сезон клизми и мъки и накрая пак зад Роджърс. Я ми кажете - това ли предпочитате. Играчите на Челси, с треньора на Челси, с трансферите на Челси и най-вече с играта на Челси? Това ли е, което искате? Защото - о, да Моу е доказан треньор, и о, да той привлича големи имена и о, да, той практива отвратителен футбол, бих се срамувал да съм фен на отбор като неговия. Както феновете на Реал се срамуваха от него. Но за вас само имената са важни. Кажете ми, каква е гаранцията, че бяхме взели Капело примерно и бяха дошли Фабрегас, Рибери и Гомес примерно, щяхме да играем по-добре, да вкараме повече и да печелим повече. Според мен никаква. Истината е, че Роджърс гради нещо и големия му проблем е, че изпълнява по-бързо плана. А вие сте неблагодарни. Кажете ми, пичове, колко мача на Барса гледахте миналия сезон, за да кажете, че точно Сеск трябва да е нашия халф. Защото точно един халф за тези пари можем са вземем. Ами ако Роджърс иска Видал? Или Туре? Е, той не ги иска, защото, разбираш ли, Мирър не ни свързват с тях. Я, малко успокойте топката, прозорецът е в началото си. И пак колко мача на Барса гледахте миналия сезон, че да казвате, че Алексис е нашия човек. Барса взеха Алексис за 36млн, сега ако могат да му вземет 30 ще са доволни, това говори ли ви нещо? Не, защото Алексис е известен. Пак ви питам, какво направиха известните Акуилани и Джо Коул? Тука говорим за кой колко силни сезона имал. Колко силни сезона имаше Торес преди да се провали тотално в Челси? Доста, но това не е гаранция за нищо. Когато се борим за надграждане на един отбор, който вече играе великолепен футбол, е важно да се вземат точните играчи, а не тези, които вие, разбирачите, мислите, че са изгодни в момента. Ами ако Лалана има по-подходящ профил за стила на Роджърс от Сеск, тогава какво? Да вземе Сеск, че е по-изгоден. Марио Манджукич е на пазара, вероятно изгоден, и какво да се сборим и за него, нищо, че ще се чудим къде да го сложим. Трябва широчина, трябват и няколко много точни трансфера. Това, че Челси взимат Фабрегас и Диего Коща не означава нищо. И Джони, не се отричай от думите си, точни преди пет страници мрънкаше, че Челси взели Диего Коща, а ние сме спали, сега твърдиш, че не ставало дума за него. Направо ми идва да ви прегледам мненията за Стъридж и Коутиньо като ги купувахме, но май няма нужда - средняци и резерви, Коутиньо ще го смачкат защото е слабичък бразилец, Стъридж е слаб, не може да вкара пет гола за Челси, нали, нещо такова беше, признайте си :)

Dr. Phibesr
Контакти:

Мнениеот Dr. Phibesr » 13 юни 2014 12:56

Milkoy написа:Гледам, че бандата на хейтърите и т. нар. 'Реалисти' пак се е активизрала. Прав е човека, че Суарезшампина е доста по-нормален от вас. Той твърдеше, че ще станем шампиони, вие твърдяхме, че с лебеда-средняк ще потънем в посредственост. Та кой е по-близо до истината? Най-ме е яд, че не оценявате огромната работа на Роджърс. Аз продължавам да питам - кажете ми къде се класира 'доказания' Жозе с големите звезди, които предпочетоха да играя за него и къде се класира Брендън, с пичове като Фланаган и Хендерсън? Не оценявате и колко радост ни донесаха тези момчета като отбор. Жал ми е за вас. Като ви слушам, вие май бихте предпочели да бяхме като Челси - цял сезон клизми и мъки и накрая пак зад Роджърс. Я ми кажете - това ли предпочитате. Играчите на Челси, с треньора на Челси, с трансферите на Челси и най-вече с играта на Челси? Това ли е, което искате? Защото - о, да Моу е доказан треньор, и о, да той привлича големи имена и о, да, той практива отвратителен футбол, бих се срамувал да съм фен на отбор като неговия. Както феновете на Реал се срамуваха от него. Но за вас само имената са важни. Кажете ми, каква е гаранцията, че бяхме взели Капело примерно и бяха дошли Фабрегас, Рибери и Гомес примерно, щяхме да играем по-добре, да вкараме повече и да печелим повече. Според мен никаква. Истината е, че Роджърс гради нещо и големия му проблем е, че изпълнява по-бързо плана. А вие сте неблагодарни. Кажете ми, пичове, колко мача на Барса гледахте миналия сезон, за да кажете, че точно Сеск трябва да е нашия халф. Защото точно един халф за тези пари можем са вземем. Ами ако Роджърс иска Видал? Или Туре? Е, той не ги иска, защото, разбираш ли, Мирър не ни свързват с тях. Я, малко успокойте топката, прозорецът е в началото си. И пак колко мача на Барса гледахте миналия сезон, че да казвате, че Алексис е нашия човек. Барса взеха Алексис за 36млн, сега ако могат да му вземет 30 ще са доволни, това говори ли ви нещо? Не, защото Алексис е известен. Пак ви питам, какво направиха известните Акуилани и Джо Коул? Тука говорим за кой колко силни сезона имал. Колко силни сезона имаше Торес преди да се провали тотално в Челси? Доста, но това не е гаранция за нищо. Когато се борим за надграждане на един отбор, който вече играе великолепен футбол, е важно да се вземат точните играчи, а не тези, които вие, разбирачите, мислите, че са изгодни в момента. Ами ако Лалана има по-подходящ профил за стила на Роджърс от Сеск, тогава какво? Да вземе Сеск, че е по-изгоден. Марио Манджукич е на пазара, вероятно изгоден, и какво да се сборим и за него, нищо, че ще се чудим къде да го сложим. Трябва широчина, трябват и няколко много точни трансфера. Това, че Челси взимат Фабрегас и Диего Коща не означава нищо. И Джони, не се отричай от думите си, точни преди пет страници мрънкаше, че Челси взели Диего Коща, а ние сме спали, сега твърдиш, че не ставало дума за него. Направо ми идва да ви прегледам мненията за Стъридж и Коутиньо като ги купувахме, но май няма нужда - средняци и резерви, Коутиньо ще го смачкат защото е слабичък бразилец, Стъридж е слаб, не може да вкара пет гола за Челси, нали, нещо такова беше, признайте си :)
+1. да си окачат т'ва мнение на хладилниците

Nives
Контакти:

Мнениеот Nives » 13 юни 2014 12:57

Извинявам се, грешен подбор на думи от моя страна. Имах предвид един от най-нормалните.
Иначе съм абсолютно съгласен с мнението на Milkoy. Не мога да разбера, как преценихте, че трансферите до момента не ставали, без да сте им изгледали нито един мач до сега. И как така преценихте, че Фабрегас е по-подходящ от Лалана. Да не би да има повече оверал на фифата? Ако в края на сезона Фабрегас има 10 гола и 15 асистенции, а Лалана е с по един гол и асистенция съм съгласен да плюете треньора и да сте недоволни. Обаче след тоя сезон не мога да разбера от какво сте недоволни. След като преди година смятахте, че ще се борим за да не изпаднем, нямате право да сте недоволни, че загубихме титлата. Точно така, "загубихме", защото бяхме в борбата за нея до последния кръг, ако случайно сте го забравили..

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 13 юни 2014 13:16

Поне за мен Секс откакто се махна от Арсенал няма силен сезон.Редува силни и слаби мачове и не вярвам скоро време да демонстрира онази стабилност в изявите които имаше в Арсенал ! Не мисля , че точно той ни трябва , а поне за мен той не е играе достатъчно бърз футбол в момента ! Поне за мен е леко инертен и няма онази интензивност от години му в Арсенал !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 13 юни 2014 14:29

superspiro написа:Затова съм доволен, че все пак е отпусната доста сериозна сума за трансфери.

Това от къде го разбра,защото аз не виждам такива индикации до сега?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

nev3rm1nd
Контакти:

Мнениеот nev3rm1nd » 13 юни 2014 14:32

Коментарите на "реалистите" начело с Джонката и Хаус-а са меко казано скандални. Сигурен съм че тези хора играят футбол мениджър по цял ден. Предричам че "реалистите" ще предрекат, че пак ще сме в средата на класирането, крах на трансферния пазар, изпадане до 2 години с този треньор и разбира се когато догодина станем шампиони те пак няма да бъдат доволни понеже все нещо няма да е наред :lol:

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 13 юни 2014 14:45

nev3rm1nd написа:Коментарите на "реалистите" начело с Джонката и Хаус-а са меко казано скандални.

То всеки който не се съгласява с безумната ни работа на трансферния пазар е скандален така ли?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
falcao
Контакти:

Мнениеот falcao » 13 юни 2014 15:03

Gianluca Di Marzio @DiMarzio · 15m

#Shaqiri (@FCBayern) is a @LFC target. Clubs are talking to find a deal.
Chelsea, Boys in blue!
Chelsea! Chelsea! We love you!
Chelsea! Our love is true!
No one can stop us now!

Chelsea! We're the team!
Chelsea! Chelsea!
We're the dream!
Chelsea! We're supreme!
No one can stop us now!

Върни се в “Ливърпул”