Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот wolf » 13 юни 2014 00:59

9lives написа:
wolf написа:
john barnes написа:
HoUs4oOL написа:Никакъв Санчес няма да купим,палете свещи да купим Лалана,защото по-добро няма да има.

аз друго се моля-да направи слабо световно тоя палячо и поне да го вземе за по-малко пари,защото 25млн. си е чиста лудост и това си е средняшки трансфер,тип суонзи!!!

Е категорично ще счупим тъпомера, освен това ще докажем че ще си я караме с тая защита докато някой като Байерн, Реал, Барса не ни нашие 5-6 и не се научат. В тая слаба конкуренция в Англия да не станем шампиони, предвид че в Англия си личи колко са зле всички отбори от топ 4...

Те Байерн със добрата защита им набутаха 5 :mrgreen:

Еми прави си сметката с нас какво ще се случи. Още с Дортмунд ще видиш какво ще стане

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 13 юни 2014 01:37

Барнс няма смисъл да говориш за Коща просто 40 милиона евро за нападател като имаш Стъридж и Суарес вкарали 60 гола за един сезон е меко казано глупаво да извадим и пак ти казвам Ламбърт е точния трансфер за този пост...
За Лалана винаги съм казвал, че за повече от 15 милиона ще ме е яд ако го взимаме, защото не ги заслужава и цената му е безумна на 26 с един силен сезон и само 9 гола в този силен сезон ..... Не е слаб футболист има много добри качества ама за тая цена може да намерим много по-добро и е престъпление да го купим ....
Фабрегас не дойде при нас точно заради фактора заплата дори и да имахме интерес Челси нямат проблеми с парите и никога няма да имат особено и след като продадоха Луис за 50 милиона .... Ще му дават 150-200 хилки, а Пул не могат да му ги дават за жалост.... Защото ние имаме определен бюджет за трансфер и за заплати, а Челси нямат и затова си купуват който искат, а ние се интересуваме от Лалана разбери го най-накрая и стига мрънкал докато нямаме някой арабин или руснак за спонсор звезди/златотърсачи като Фабрегас и други няма да играят в Ливърпул, а в отбори като ПСЖ, Монако, Челси, Сити, Реал, Барса и Байерн ФАКТ ..... Затова стига с тези негативни коментари и се радвай на това което имаме, защото имаме готов и млад отбор просто му трябват точните резерви и време .... И най-важното заместник на ДЖЕРАРД за МНОГО ПАРИ И МНОГО МНОГО КЛАСЕН .... Защото откаже ли се Джерард умираме..........Друг толко класен халф нямаме и докато не намерим ще трябва да се молим Джерард да не спира с футбола .....
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 13 юни 2014 01:43

На Джерард не му остава още много.
Този сезон ще трябва да сяда на пейката в някои по-леки мачове,но не знам кой ще го замества.
За негов заместник просто не знам,вероятно няма да намерим доста дълго време,също както не намираме и на Алонсо.
Тони Кроос е единствения който ми идва на ум,но той е в сферата на фантастиката.

П.П.
Може би Хендо е човека? :roll:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Nives
Контакти:

Мнениеот Nives » 13 юни 2014 02:29

Абе братлета, всеки ден една и съща бе, не ви ли омръзна?! Може ли да сте такива откачалки, че суарката да е най-нормалния в тоя форум бе?
Обличайте сините фланелки и ходете ближете г*за на португалската жена като не ви харесва Ливърпул! Не мога да ви разбера к'во толкова се напъвате.
Роджърс бил страхлив, некадърен и не знам си кво.. Моуриньо се родил голям... голям, голям, ама ако няма неограничени средства нищо не може да направи. А Роджърс не взема така наречените от вас "звезди" защото не му трябват. Има клубове които купуват звезди и такива които ги създават. Не знам какви фенове сте, щом не сте разбрали още, че ние сме от вторите. Ама е по-лесно да критикуваш тука във форума и да си голям специалист...

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 13 юни 2014 02:54

Nives написа:Абе братлета, всеки ден една и съща бе, не ви ли омръзна?! Може ли да сте такива откачалки, че суарката да е най-нормалния в тоя форум бе?
Обличайте сините фланелки и ходете ближете г*за на португалската жена като не ви харесва Ливърпул! Не мога да ви разбера к'во толкова се напъвате.
Роджърс бил страхлив, некадърен и не знам си кво.. Моуриньо се родил голям... голям, голям, ама ако няма неограничени средства нищо не може да направи. А Роджърс не взема така наречените от вас "звезди" защото не му трябват. Има клубове които купуват звезди и такива които ги създават. Не знам какви фенове сте, щом не сте разбрали още, че ние сме от вторите. Ама е по-лесно да критикуваш тука във форума и да си голям специалист...

суареса е най-нормалния тук? ти четеш ли въобще какво пишеш? :shock:

Потребителски аватар
tisho_ynwa
Контакти:

Мнениеот tisho_ynwa » 13 юни 2014 04:40

Тука почти няма нормални и ако има те са малко и рядко пишат мнения, Гил, 9лайвс са сред нормалните като не спорят а просто влизат за да дават инфо за отбора или да правят теми, аз също бих се причислил тъй като нито пиша често мнения нито водя малоумни спорове включващи заяждащи се мнения.

А по темата - струва ми се че по време на СП слуховете ще утихнат и може би ще бъдат сведени до минимум да не кажа че изобщо няма да има такива. Иначе съм доволен от Джан и имам надежди към него. Ламбърт дано е полезен. Морено - силно се надявам да го видя как подписва. Остава да се погледне в атака - вариантите ги знаем - дано се засилят нещата с Шакири и дано си върнем Сусо и да разчитаме често да него. Тези двамата ми се струва че ще ни бъдат много от полза. Санчез и Педро не са лоши играчи но Педро няма да го пуснат от Барса а Санчез .. струва ми се че не е точния човек за нас .. като че ли един Стърлинг е по добра опция ако ги сравнявам. Сусо е достатъчно способен технически и кадърен играч за да може да ни изгражда атаките и да играе ролята - номер 10, така ще се сменят с Коу. Хендо ще върши черната работа а капитана хем ще му помага хем ще раздава 30 метрови пасове напред. Аспас да изчезва ако не продаден то поне под наем, Алберто не е лошо да изкара и той един наем, Алън да седи защото е запознат с ВЛ и може да се разчита на него. Защитата Глен,Шкъртел,Агер,Морено, имаме си и Енрике.Флано,Сако,Туре като алтернативен квартет, освен това има и бранители от школата както и Коатес. За нападението пропуснах друга алтернатива - Борини.

11 за Джан, 20 за Морено. евентуално 15 едва ли но едни 20 за Шакири, и 4 за Ламбърт = 55 млн и ако се докопаме по някакъв начин поне до 15 млн от продажби сме на минус 40 което си е добре и като вземем това че се говореше че разполагаме с 70-80 за трансфери .. ето ви още 30 млн за един "маркю сайнинг"

john barnes

Мнениеот john barnes » 13 юни 2014 08:18

mitko9311 написа:Барнс няма смисъл да говориш за Коща просто 40 милиона евро за нападател като имаш Стъридж и Суарес вкарали 60 гола за един сезон е меко казано глупаво да извадим и пак ти казвам Ламбърт е точния трансфер за този пост...
За Лалана винаги съм казвал, че за повече от 15 милиона ще ме е яд ако го взимаме, защото не ги заслужава и цената му е безумна на 26 с един силен сезон и само 9 гола в този силен сезон ..... Не е слаб футболист има много добри качества ама за тая цена може да намерим много по-добро и е престъпление да го купим ....
Фабрегас не дойде при нас точно заради фактора заплата дори и да имахме интерес Челси нямат проблеми с парите и никога няма да имат особено и след като продадоха Луис за 50 милиона .... Ще му дават 150-200 хилки, а Пул не могат да му ги дават за жалост.... Защото ние имаме определен бюджет за трансфер и за заплати, а Челси нямат и затова си купуват който искат, а ние се интересуваме от Лалана разбери го най-накрая и стига мрънкал докато нямаме някой арабин или руснак за спонсор звезди/златотърсачи като Фабрегас и други няма да играят в Ливърпул, а в отбори като ПСЖ, Монако, Челси, Сити, Реал, Барса и Байерн ФАКТ ..... Затова стига с тези негативни коментари и се радвай на това което имаме, защото имаме готов и млад отбор просто му трябват точните резерви и време .... И най-важното заместник на ДЖЕРАРД за МНОГО ПАРИ И МНОГО МНОГО КЛАСЕН .... Защото откаже ли се Джерард умираме..........Друг толко класен халф нямаме и докато не намерим ще трябва да се молим Джерард да не спира с футбола .....

момче,никой не ти говори за коща.говорим за фабрегас.и стига с тия заплати,ние също можем да плащаме големи суми.заплатите на суарес и стърлинг го доказват.ти ако се радваш на лалана и ламбърт,аз не.къде видя,че имаме готов отбор? със тая дантелена защита,допуснала 50 гола тоя сезон,това ли ти е готовия отбор? със нито един чист дефанзивен халф,почти без средна линия,освен джерард-аз лично друг класен халф не виждам,отчасти и коутиньо,но той е непостоянен.само с едно нападение не става...за да искаме да надграждаме,трябва КЛАСА...а лалана не е такъв,фабрегас е КЛАСА.нямаме защита,средната линия е под всякаква критика,той ми говори за готов отбор. :)
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 13 юни 2014 08:53

Пак се оказа прав БР. Всички класни футболисти искат да дойдат при нас и се налага да отхвърляме играчи като Фабрегас, Меси, Роналдо. Смях, както казва един известен във форума индивид. До сега прозореца е 1:1 с миналото лято - взехме резерва в нападение и играч, който може да се окаже като Алберто. Това - средата на терена и защитата ще ги мислим към 31.08.

ruga4
Контакти:

Мнениеот ruga4 » 13 юни 2014 09:37

Не сте прави,ей сега ще дойде разбирача и ще ви каже че нищо не разбирате и че този сезон печелим 19-тата и 20-тата титла едновременно.

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 13 юни 2014 10:20

Фабрегас би бил идеален трансфер, жалко че не се включихме в борбата за него. Все пак има много време и много играчи, които могат да се вземат. Според мен прибързвате с критичните оценки. Взехме двама футболисти, които аз считам по-скоро за добри трансфери. Ако вземем Морено, Ловрен, крило и халф ще станем много по-завършен отбор. Не ни трябва много и мисля, че БР ще се справи.
Hala Madrid

Върни се в “Ливърпул”