БНТ на Световно (епизод пореден). Анкета

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как се справят БНТ с отразяването на Световното?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Re: Ангелов! Стига,бе...!!!

Мнениеот Балкански Орел » 13 юни 2014 01:13

От половин година се отказах да се нервя на некадърни и бездарни коментатори.За мен единствения коментатор, който е на повече от прилично ниво е Ники Ибришимов.
Най-интересното е, че народа плаща разходките до Бразилия на тези бездарници, които ще стоят на работа там до като не пукнат.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 13 юни 2014 01:17

Жалко, че не дават по Евроспорт мачовете. Ангелов е меко казано жалък.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 13 юни 2014 01:24

Рядко противен тип е тоя истерик! Що не извика на гола на хърватите? Може би защото се понаака тогава, добре, че е късно мача, че децата да не му слушат идиотщините, а и някой ще си помисли че друг мач коментира!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 13 юни 2014 01:26

Бразилски португалски, колега. Точно със с се чете. Но Ангелов е много зле, факт. Долен алкохолик ;)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 юни 2014 01:32

grafa написа:Що ли трябваше да биеш хиляди километри до Бразил-ия?!?!?! :o Не научи ли,че ИМЕ,окончаващо на"С" в португалски се казва "Ш"?!?! Пример- Дани АлвеШШШШШ! Правилното име не е Хърватия, а ХЪРВАТСКА!!!

Пуснал тема да плюе, а поне да беше прав. В "бразилския" португалски си се чете "с", а не "ш". И Хърватия си е Хърватия.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 13 юни 2014 01:37

Мен ме издразни за Ивица Йелавич.. Все пак се извини. Бъркаше много футболистите от Бразилия . Иначе не знам защо се извини за показаната емоция - за автогол е нормално да не се радваш толкова , а при гола на Неймар дори и аз извиках заради невероятната игра на Оскар в центъра на терена :)

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 13 юни 2014 01:39

Автора на темата е прав, че на португалски "с" се чете "ш", но не е прав, че на книжовен български се казва и пише Хърватска, а не Хърватия. Вземете си речник и се ограмотете!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 13 юни 2014 01:40

Дали ще кажеш Хърватия или Хърватска е все едно и също. Инъче спор няма, доста е неадекватен: " Двадесет и двамата артисти които сега излизат на сцената" :lol: А специално за гостите единия само за украшение, а другия едвам говори на български, баси неадекватното трио! Дано Радостин Любомиров да коментира повече мачове, че поне той не лети из облаците както г-н Ангелов :mrgreen:

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 13 юни 2014 01:42

soccerav написа:Дали ще кажеш Хърватия или Хърватска е все едно и също. Инъче спор няма, доста е неадекватен: " Двадесет и двамата артисти които сега излизат на сцената" :lol: А специално за гостите единия само за украшение, а другия едвам говори на български, баси неадекватното трио! Дано Радостин Любомиров да коментира повече мачове, че поне той не лети из облаците както г-н Ангелов :mrgreen:

Колкото да кажеш Българска, а не България е едно и също. :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 13 юни 2014 01:43

Съдията немаше нужда толко явно да бута Бразилия до победата щото така се създава грешно впечатление за ''класата'' на тима щото после като ги разкрият ще боли повече . Измислена дузпа и някакви случайни голове на Оскар и Неймар от халите и то някакви леки удари по земя . Жалко за Хърватите .

Върни се в “World Cup 2014”